Прагляд Поўнай Версіі : Punto evo 90cv 2010 год
riccardo59
13-08-2014, 19:48
Прывітанне ўсім у мяне punto evo 90 л. з эбу MSD6F3.PM/hw04p 3646-pm94 GP 90 hp c510 я спадзяваўся на хлопца, які, казалі, быў добры, але я не задаволены вынікам, я зрабіў плаціць лічба, каб запраграмаваць яго, і аўтамабіль на часткі, пачынаючы выкарыстоўвае pi? абаротаў рухавіка, але калі я іду на паскарэнне прымушае мяне дзіўны-бла-бла, і цяпер, каб вярнуць яе ў зыходнае стан, хоча яшчэ грошай, то я купіў galletto кітайскі клон V54 FGTech Galletto 4 Master BDM-TriCore-OBD, і я, прысвяціўшы трохі на перапраграмаванне хто-то мне пу? працягнуць руку, каб гэта выправіць
плаціць, каб вас паставілі арыгінал мне не здаецца правільным. можа быць, можна было сказаць і раней, але кожны прымае сваю палітыку...
Будзьце асцярожныя, што marelli я rognose рабіць клоны...
праверка ў car list, калі ваш праграміст таму Read/Write і кіравання cks затым зрабіце id-ecu і зрабіце чытанне файлаў, паглядзіце, што вам вяртае
riccardo59
13-08-2014, 20:51
Дзякую цябе за тое, што мяне звязаўся з полі Вы мой пеўнік клон таму, так і чытанне і запіс файлаў і разлік cks аўтаматычна, але спачатку я павінен зрабіць seleziana drive cio? я вызначаю эбу, і тады я магу чытаць.-
Дзякую цябе за тое, што мяне звязаўся з полі Вы мой пеўнік клон таму, так і чытанне і запіс файлаў і разлік cks аўтаматычна, але спачатку я павінен зрабіць seleziana drive cio? я вызначаю эбу, і тады я магу чытаць.-
s? выбар драйвера, а затым fiat - grande punto 1.3 multijet націсніце дадзеныя ecu і чытанне файла
riccardo59
13-08-2014, 21:05
Дзякуй, полі-заўтра я раблю ўсе, дзякуй, і я цябе ведаць
leandro89
13-08-2014, 23:16
Прывітанне ўсім у мяне punto evo 90 л. з эбу MSD6F3.PM/hw04p 3646-pm94 GP 90 hp c510 я спадзяваўся на хлопца, які, казалі, быў добры, але я не задаволены вынікам, я зрабіў плаціць лічба, каб запраграмаваць яго, і аўтамабіль на часткі, пачынаючы выкарыстоўвае pi? абаротаў рухавіка, але калі я іду на паскарэнне прымушае мяне дзіўны-бла-бла, і цяпер, каб вярнуць яе ў зыходнае стан, хоча яшчэ грошай, то я купіў galletto кітайскі клон V54 FGTech Galletto 4 Master BDM-TriCore-OBD, і я, прысвяціўшы трохі на перапраграмаванне хто-то мне пу? працягнуць руку, каб гэта выправіць
добры дзень, вы забыліся зрабіць прэзентацыю ў раздзел "прэзентацыі", каб перайсці ад іх і ад нейкай інфармацыі пра вас.
звярніце ўвагу, што певень і прымушае чытання virtual read.. тое, што ў c? напісаў у вашым родным ecu не чытаць, у адваротным выпадку вы павінны адкрыць яго і прачытаць, у школе.. але ад таго, што я зразумеў, вы пачатковец.. так што будзьце асцярожныя
sa80libero
14-08-2014, 11:08
каб аднавіць файл, які ў вас ўнутры ecu і sitemarlo неабходна для чытання на bdm, у адваротным выпадку зрабіце virtual рыд і вярнуць цап****, тады, калі вы не можаце зрабіць гэта, вы належыце адміністратарам форума, есць раздзел спецыяльна для файлаў, on ліній, спытаеце, і вы атрымаеце карту, безумоўна, добра зроблена
rodcraft86
14-08-2014, 12:25
ваш аўтамабіль мантуе marelli 6f3, я раю табе прачытаць яе ў bdm і зрабіць рэзервовыя копіі за ўсе, тады ў вас есць карт-бланш у дачыненні да серыйнага нумара, і вы можаце зрабіць усе доказы таго, што вы хочаце, калі вам патрэбныя парады, каб адкрыць ecu, і яго лепш спытайце, без праблем
пачаць з таго, bdm ўласныя marelli для каго ? пачатковец, я не думаю, што просты.
перш за ўсе, пасля прыему варта отпаять супраціў, каб потым прачытаць яе поўнае...
У любым выпадку мы на форуме, што мы можам дапамагчы вам, калі вы хочаце.
sa80libero
14-08-2014, 13:54
я згодны
riccardo59
14-08-2014, 22:08
Дзякую ўсіх за парады, не ведаю, чытаць яшчэ блок кіравання ў bdm і я яшчэ не абсталяванне падыходзіць мне ўдалося прачытаць з гала драйв - Fiat - 1.3 mjt 16v iaw - 63F *can і дадзеных, блок кіравання 51871687 - 3646pm94 - mjd6f3hw04p і я сгенерировал файл 2048 kb.
прывітанне добра, то зразумейце, спыняе пеўня, перш чым зрабіць дзярмо..... трэба ўзяць просты mpps і рабіць усе з таго, трэба заплаціць, каб вярнуцца ў крычы...і толькі адзін stro......zz..... а зарэгістраваныя добра прадстаўлены, і не спяшайцеся, інакш вы робіце дзярмо.....асабліва cn певень клон...
rodcraft86
14-08-2014, 22:23
? віртуальнага файла, які адпавядае зыходны файл на вашым эбу, каб чытаць адрэдагаваны трэба зрабіць, каб сілы ў bdm? калі вы хочаце вярнуць крычы вы можаце напісаць файл, які вам згенераваў
riccardo59
14-08-2014, 22:42
Прывітанне, хлопцы, я не спяшаюся, для гэтага я зарэгістраваўся на форуме, і зразумець, каб вас паставілі арыгінальны блок кіравання я павінен зрабіць, каб файл, які сгенерировал той, што ен зменены, і перапісаць яго з певень у адваротным выпадку я нічога не магу зрабіць.
rodcraft86
14-08-2014, 22:47
няма, вы можаце выкарыстоўвайце файл, які вам пеўнік, ? ідэнтычныя арыгінальным, я растлумачу, marelli не могуць чытаць у паслядоўны файл, які вам пеўнік ? ваш арыгінальны выплачаны з сваей унутранай базе дадзеных, калі напішыце свой аўтамабіль вяртаецца арыгінал 100%
хто вам сказаў, сопоставленный зрабіў тое ж самае, паверце ;-)
riccardo59
15-08-2014, 18:15
Я бачу тое, што вы кажаце мне, што ? поле вельмі займальная, такім чынам, seguir? савет палюсоў і будзе вельмі моцна@? для вывучэння мяне трохі усе, перш чым пайсці і змяніць дзякуй
прывітанне добра, то зразумейце, спыняе пеўня, перш чым зрабіць дзярмо..... трэба ўзяць просты mpps і рабіць усе з таго, трэба заплаціць, каб вярнуцца ў крычы...і толькі адзін stro......zz..... а зарэгістраваныя добра прадстаўлены, і не спяшайцеся, інакш вы робіце дзярмо.....асабліва cn певень клон...
mpps піша файл mod. але вы павінны скараціць да 1mb, у адваротным выпадку нічога не рабіць.
riccardo59
17-08-2014, 11:50
Дзякуй, polini, у цяперашні час я ведаю толькі чытаць дадзеныя з эбу, я не спрабаваў перапісаць яго, але, як сказаў rodcraft86, я, калі іду чытаць з гала клон fgtech v54 я чытаю зыходны файл, а не тое, сопоставленный ?.-
leandro89
17-08-2014, 12:20
Дзякуй, polini, у цяперашні час я ведаю толькі чытаць дадзеныя з эбу, я не спрабаваў перапісаць яго, але, як сказаў rodcraft86, я, калі іду чытаць з гала клон fgtech v54 я чытаю зыходны файл, а не тое, сопоставленный ?.-
гэта дакладна, свой інструмент, зрабіць чытанне файла віртуальнага крычы, нават калі ў машыну мы загрузілі файл, сопоставленный заўседы чытайце зыходны файл
rodcraft86
17-08-2014, 13:38
сапраўды, і я растлумачу, чаму?, каб чытаць у паслядоўны гэтай ecu патрабуецца адкрыць і отпаяйте супраціў унутры, па гэтай прычыне, як певень, што kess, выконваюць свайго роду чытанне віртуальнай, якая аўтаматычна здабывае зыходны файл, адпаведны ecu і расшыфраваць restituendotelo у правільны памер для рэдагавання. файл, які вы пеўнік, калі законы паслядоўнага ? арыгінал сапраўдны і таму, калі вы хочаце вярнуць арыгінальны аўтамабіль, вы можаце пісаць без праблем, кажу з вопыту
упэўнены, што тут
https://www.professionalchiptuning.net/punto-evo-vt3168.html
там не будзе тваей?
Exelion1986
17-08-2014, 16:28
сапраўды, і я растлумачу, чаму?, каб чытаць у паслядоўны гэтай ecu патрабуецца адкрыць і отпаяйте супраціў унутры, па гэтай прычыне, як певень, што kess, выконваюць свайго роду чытанне віртуальнай, якая аўтаматычна здабывае зыходны файл, адпаведны ecu і расшыфраваць restituendotelo у правільны памер для рэдагавання. файл, які вы пеўнік, калі законы паслядоўнага ? арыгінал сапраўдны і таму, калі вы хочаце вярнуць арыгінальны аўтамабіль, вы можаце пісаць без праблем, кажу з вопыту
таму, калі прыбраць супраціў, то зрабіце рэальныя чытання ў паслядоўны?
я думаў, што абарону bdm
leandro89
17-08-2014, 16:40
таму, калі прыбраць супраціў, то зрабіце рэальныя чытання ў паслядоўны?
я думаў, што абарону bdm
у самай справе ? абарона для bdm, serial заўседы virtual
riccardo59
17-08-2014, 18:24
На самай справе, як я думаў ? свет, вельмі займальны, і не ? цяжка зразумець, як працуе эбу
паведамленне выдалена admin
паведамленне выдалена admin
паважаны г-н francescosparco я прыступіў да зрабіць уборку яго паведамленні ў тым, што:
1° ён, адказаўшы на абмеркаванне старой роўна 1 год і 4 месяцы
2-й у гэтым форуме мы з нікам і з такімі трэба звяртацца
3-й ніхто ніколі не зрабіў яго імя і прозвішча
4-й не бачу, чаму вы павінны напісаць імя і прозвішча іншых людзей
5° калі ёсць асабістыя праблемы з кім-то іх вырашае асабіста і не на форуме (тут мы не ў дзіцячым садзе)
6-й карыстальнік riccardo59 адкрыў пост, каб атрымаць дапамогу, бачылі, што ён не ведаў, да каго звярнуцца
7° адзін і той жа карыстальнік riccardo59 не магу зрабіць, акрамя як паставіць на святло, яго сур'ёзнасць, так што не падзяляю яго думкі
напісаў гэта запрашэнне, каб у апошні раз правесці паводзіны больш адэкватным у гэтым грамадстве, у адваротным выпадку я буду вымушаны канчаткова адысці ад гэтага форуму бачылі яго ранейшыя,упэўненыя ў сваім супрацоўніцтве, спадзяюся, добры працяг.
да жаль, на мой нягледзячы на тое, што мне давялося зноў прыбіраць пост, таму што і цыгарэты. francescosparco не зразумеў мой кліч, які быў выключна для таго, каб паставіць сітуацыю на месцы, і цяпер, як я чакаў, я вымушаны забаніць карыстальніка ў пытанне,тэма зачынена.