Перегляд Повної Версії : Тиск турбо Audi A3
gianni1001
12-08-2014, 08:21
Привіт всім
Я натрапив на Audi A3 2000Tdi
140Cv 2006 року з 150000km з двигуном серії BKD...
Ця машина має вже? змінив turbo xch? ви ? заблокований геометрії і зламав.
Бажаючи зіставити ми думали поставити манометр тиску turbo x тримати її під контролем.
Ви думаєте, v? добре, навіть манометр від 30 ? або я повинен шукати щось більше?
Професійно?
Дякую
angelolsp
12-08-2014, 13:26
залежить від того, що ви хочете зробити з maccchina..я використовую манометри корона дизель і відмінні відтінки читання до 3.5 бар
якщо ви зірка тихо.. з 150 точок тиску турбо.. і ви не на місці
angelolsp
12-08-2014, 15:56
якщо вам потрібно зробити одну річ soft ancche 100 очок всього
cicciogsr
12-08-2014, 16:52
150 очок-це занадто багато? я теж цієї машини, і я impostatao максимальне значення 1,5 бар, щоб спалити 65 мг дизельного палива, регулюючи, звичайно, всі карти не обдурити ecu..має бути gt1749vb, що для мене, наприклад, 1,5 бар піку не повинна бути занадто згубний..
gianni1001
12-08-2014, 22:26
Сьогодні я намагався манометр з мапу орі і приходила на max 1.4/1.5 бар
Тоді я спробував дати 120 очок до розетки turbo
На мій подив, в той час як tiravo передач тиск бризнули 2-барі, а потім вийти на 1.6
Але ? нормальний або ? ненормальне?
0cchio, що сед турбін роблять відразу тріском!!!!!
даю пораду починає підключіть його, не торкаючись карту turbo, то, якщо вам потрібно кроком , сед турбіни m**ви spezzno стовпи, як fruscelli
angelolsp
13-08-2014, 01:44
є турбіни крихкі... але в будь-якому випадку ривок, 2-ви toccatp час? abbasa карту геометрії каламбур to, в якому у вас пік
на цьому турбо-й? у 100/120 точок я не андрій, в чому ? дуже ніжний... а чому? підняти його теж не треба, по-моєму, не ходить, тільки тиск
betrescudan
13-08-2014, 19:03
і легко розрахувати уприскування і повітря. співвідношення змішування ? 14: 1
TDI 2000cc він 500cc в кожний поршень (cc повітря)---. 500/14 ? 35 ...то пу? працювати з 35mg/strk палива та турбо-2 бар. якщо mettemo двомісний кондиціонер, ми повинні подвоїти ін'єкції майже 70mg / strk.
ми повинні спробувати зберегти-й? повітря, палива або ідеальне поєднання
gianni1001
13-08-2014, 22:42
Я не торкнувся геометрії
І прес-turbo я дав тільки 120 балів
Завтра місце карту, що я зробив, і, якщо ви люб'язно дасте мені свою думку або пояснення, xch? я цей пік до 2 бар.
Що в реальності? я на манометр, але якщо атака діагноз Т**В***І 4-я визначає максимальний тиск 1.62
Я не розумію, це невідповідність між читанням датчик turbo і манометр, який я поставив....
і легко розрахувати уприскування і повітря. співвідношення змішування ? 14: 1
TDI 2000cc він 500cc в кожний поршень (cc повітря)---. 500/14 ? 35 ...то пу? працювати з 35mg/strk палива та турбо-2 бар. якщо mettemo двомісний кондиціонер, ми повинні подвоїти ін'єкції майже 70mg / strk.
ми повинні спробувати зберегти-й? повітря, палива або ідеальне поєднання
Я ? чіткої формули співвідношення повітря та палива, але не відносини з тиску turbo...
betrescudan
13-08-2014, 23:49
різниця атмосферного тиску, де ви живете...я думаю, я повернуся до 0,8-0,9 бар
Очі їх bkd мають турбіна красивий забиті? його гріє.. 100 очок, як правило, досить просунутий, щоб хороший мод..
gianni1001
17-08-2014, 15:41
Betrescudan Вибачте, Я погано пояснив
Я маю на увазі співвідношення суміші повітря/паливо " (14:1) і тиску (додати в turbo .
Або дві речі, які не пов'язані між собою тиск турбо і суміші a/c ?
Що ви маєте на увазі fil89 з тим, що вони турбіну красива inbucata? Що вже? до межі.?
Дякую
На bkd має турбіна змонтована в задній частині двигуна, саме від стіни tagliafiamme і моноблок.
Його положення не полегшує його охолодження, і gi? деякі оригінальні гольф з двигуном tranciavano стовп.
Для цього ? рекомендується не перестаратися з тиском турбіни.. ми Говоримо, що 100 пунктів в турбіну і працює на тривалості і досягнень, ви отримаєте гарні результати від цього двигуна, без esasperarlo.
Вважається навіть, що якщо ви говорите, турбіни, легко дістатися можна? "сміливих" з тиском pi? високі, і день, що ламається (я, наприклад, машина моя) в 1 година та половина зміни, і ви прикріплені.. Їх потрібно розбирати половину машини, щоб дістатися туди.
можливо, очікуючи зміни масла і роблять хорошу cool down, ви можете? "тикати" зниження надійності?.. ? ось, краще не хотіти надто багато, хоча він також має в двухмассовом маховику, як точка "delicatino".
gianni1001
17-08-2014, 22:17
? завжди приємно подорожувати на форум!!
Дякую за пояснення
gianni1001
20-08-2014, 15:01
місце карту, що я зробив, перш ніж зробити хід
дайте мені свою думку?
мені здається, що вони не торкнулися геометрії
єдине, що мені думати і' прес-turbo.
мені здається, правильне місце, 30/40 пунктів вище, ніж слід було, якщо вони не торкнулися інші значення якийсь обмежувач із драйверів, які можуть обмежити тиск (я маю на увазі початківців)
дайте мені свою думку?
дякую
betrescudan
20-08-2014, 20:58
місце карту, що я зробив, перш ніж зробити хід
дайте мені свою думку?
мені здається, що вони не торкнулися геометрії
єдине, що мені думати і' прес-turbo.
мені здається, правильне місце, 30/40 пунктів вище, ніж слід було, якщо вони не торкнулися інші значення якийсь обмежувач із драйверів, які можуть обмежити тиск (я маю на увазі початківців)
дайте мені свою думку?
дякую
друг мій,я думаю, що всі ті, з якими ти говорив досі отримують і те ж повідомлення, коли я хочу подивитися вашу карту
Обліковий запис користувача може не мати достатніх привілеїв для доступу до цієї сторінки. Ви намагаєтесь редагувати чужий пост, доступ до функцій адміністратора або до якої-небудь іншої системи зарезервовано?
Якщо ви намагаєтесь написати повідомлення, адміністратор вимкнув ваш обліковий запис, або це може бути очікування активації.
ca..чи це?...і форум ******?....я хочу дізнатися....я хочу бути корисним з чимось....і я не можу....ХЕЙ АДМІН...вас є користувачі, тут,або ви бачите, що п'яний-pianino всі йдуть?
gianni1001
21-08-2014, 00:08
Вибачте
Якщо ? моя вина, x моєї недбалості прошу вибачення.
Маючи бачила ще пост, я думав, що ви могли б зробити
leandro89
21-08-2014, 01:38
але читати правила, вам буде важко? для того, щоб скачати, треба мати мінімум 80 повідомлень в цьому форумі робить багато, в горлі банк даних, і ще, якщо ви хочете завантажити, ви повинні бути активним і внести свій вклад в розвиток, як правило, ті, що плач це обмеження 80 повідомлень-це кошмар
leandro89
21-08-2014, 01:39
Вибачте
Якщо ? моя вина, x моєї недбалості прошу вибачення.
Маючи бачила ще пост, я думав, що ви могли б зробити
ви пу? зробити дуже добре розмістити карту, щоб запитати думку, ймовірно, користувач betrescudan не читав правила
gianni1001
21-08-2014, 13:48
Ок, спасибі
Якщо хтось люб'язно мені пу? висловити свою думку, йому, я був би вдячний :-)
gianni1001
07-09-2014, 22:20
Проблема вирішена
Турбіни, яка була замінена недавно, був її причиною.
Насправді машини, курив багато, тільки білий ? була замінена.
Ми вимиваються розвантаження і продовжував курити... Крім того, що, як правило, проблема, що пік дивно тиску
Думали, що залишковий масло, але це була trafilaggio масла від турбіни.
Ми вирішили risostituirla.
Прямо зараз ? всі налаштування і курить нуля.
Seguir? рада зіставити, не торкаючись тиску.
Також xch? для докорів я зробив карту від майстра, і коли я розглянуто було цілих 160 очок на тиск турбо і стільки ж на обмежувач.
І від шляху, який я зробив нещодавно, підтверджується також від вашого поста, випливає, що на ці моделі bkd краще не йти за 120...
Спасибі всім х наявність
cicciogsr
08-09-2014, 20:27
Сказати, що 120 балів достатньо, чи мало, мені здається не дуже точним, і я думаю, що вам ніхто не може сказати, що приріст дають без кількісного визначення витрати повітря d, що ви хочете помістити в номер для спалювання дизельного палива, то дати навіть менше очок, але якщо у вас збільшується за неправильної таблиці dell міні
Ін'єкції тиск ви сіль без контролю, а якщо відповідати обсягом замітки, карти turbo на iq, які ви хочете досягти в діагностиці, ви знайдете там? які ви встановили на карту.. наприклад я, щоб отримати 65 мг дизель я поставив тиском 1,55 бар, і я дав необхідні бали тільки до певного iq, а не на tuttonil діапазон експлуатації.. І зробіть спокійно красивих коней без диму і без шкоди для турбо
cicciogsr
08-09-2014, 20:30
Шість із 120 очок і кроком без політики дизельне паливо .. Т. е. дає відсотки без логіки турбіна в stressi ж.. Те, що я хочу сказати ? не думайте про бали, які ви думаєте, що вас тримають в безпеці..
gianni1001
08-09-2014, 20:50
Ви абсолютно праві.
Але я, на жаль, я можу спиратися лише на те, що finorau знаю.
Я новачок і st? намагаюся навчитися робити безсонних ночей просіювання через різні повідомлення, щоб спробувати зрозуміти і дізнатися більше.
Я прошу забагато, якщо ви говорите, поясніть, за яким критерієм я можу точно розрахувати витрату повітря в кімнаті?
І як ще мапу turbo на те, що я хочу досягти?
Кут уприскування плануєте заздалегідь?
Дякую
cicciogsr
08-09-2014, 21:10
Про на ваші питання ви можете прочитати всі повідомлення, де ви ? говорив про логіку зміни, повідомивши l ecu .. Будучи pd le тривалість виражаються в градусах, а не в ms, як у cr .. масштаби, що вам потрібно ви вирішили на основі дизельного палива, які ви хочете спалити ? все про afr необхідно поглибити роботу карт, які обмежують дизельного палива, maf і map вирішити, як дизельне паливо спалити і налаштувати все відповідно.. Т. е. запит обмеження тривалості впорскування палива і турбонаддувом повітря ? важливо не v? знехтувати .. я Вам можу порадити зробити тести і перевірити всі параметри з vag
gianni1001
08-09-2014, 21:46
Вибачте, але як і раніше бідний термінів
І не знаходжу їх cos? у скороченому вигляді
Що ? pd ?
Що ? cr?
gianni1001
09-09-2014, 00:33
Cr=пара запитом??
danny677
09-09-2014, 01:37
pd= насос форсунка
cr= common rail
gianni1001
09-09-2014, 14:31
Спасибі, Денні
зараз я все ще ясно, все говорив раніше :)
а відповідь дуже правильний