КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Ціск турбо Audi A3

gianni1001
12-08-2014, 08:21
Прывітанне ўсім
Я натыкнуўся на Audi A3 2000Tdi
140Cv 2006 года з 150000km з рухавіком серыі BKD...
Гэтая машына мае ўжо? змяніў turbo xch? вы ? заблакаваны геаметрыі і зламаў.
Жадаючы супаставіць мы думалі паставіць ціску манометр turbo x трымаць яе пад кантролем.
Вы думаеце, v? добра, нават манометр ад 30 ? ці я павінен шукаць што-то больш?
Прафесійна?
Дзякуй

angelolsp
12-08-2014, 13:26
залежыць ад таго, што вы хочаце зрабіць з maccchina..я выкарыстоўваю манометры карона дызель і выдатныя адценні чытання да 3.5 бар

audi sp
12-08-2014, 13:47
калі вы зорка ціха.. з 150 кропак ціску турбо.. і вы не на месцы

angelolsp
12-08-2014, 15:56
калі вам трэба зрабіць адну рэч soft ancche 100 ачкоў за ўсе

cicciogsr
12-08-2014, 16:52
150 ачкоў-гэта занадта шмат? я таксама гэтай машыны, і я impostatao максімальнае значэнне 1,5 бар, каб спаліць 65 мг дызельнага паліва, рэгулюючы, вядома, усе карты не падмануць ecu..павінна быць gt1749vb, што для мяне, напрыклад, 1,5 бар піка не павінна быць занадта згубны..

gianni1001
12-08-2014, 22:26
Сення я спрабаваў манометр карту з врі і прыходзіла на max 1.4/1.5 бар
Тады я паспрабаваў даць 120 ачкоў да разетцы turbo
Да майго здзіўлення, у той час як tiravo перадач ціск пырснулі 2-бары, а затым выйсці на 1.6
Але ? нармальны або ? ненармальнае?

mecdoc
13-08-2014, 00:56
0cchio, што сяды турбін робяць адразу трэскам!!!!!

даю савет пачынае падключыце яго, не дакранаючыся карту turbo, то, калі вам трэба крокам , сівы турбіны m**вы spezzno слупы, як fruscelli

angelolsp
13-08-2014, 01:44
есць турбіны кволыя... але ў любым выпадку рывок, 2-вы toccatp час? abbasa карту геаметрыі ў pun, афганістан to, у якім у вас пік

polini
13-08-2014, 14:34
на гэтым турба-й? у 100/120 кропак я не андрэй, у чым ? занадта далікатны... а чаму? падняць яго таксама не трэба, па-мойму, не ходзіць, толькі ціск

betrescudan
13-08-2014, 19:03
і легка разлічыць ўпырску і паветра. суадносіны змешвання ? 14: 1
TDI 2000cc ен 500cc у кожны поршань (cc паветра)---. 500/14 ? 35 ...то пу? працаваць з 35mg/strk паліва і турба-2 бар. калі mettemo двухмесны кандыцыянер, мы павінны падвоіць ін'екцыі амаль 70mg / strk.
мы павінны паспрабаваць захаваць-й? паветра, паліва або ідэальнае спалучэнне

gianni1001
13-08-2014, 22:42
Я не дакрануўся да геаметрыі
І прэс-turbo я даў толькі 120 балаў
Заўтра месца карту, што я зрабіў, і, калі вы ласкава дасце мне свае меркаванне або тлумачэнне, xch? я гэты пік да 2 бар.
Што ў рэальнасці? я на манометр, але калі атака дыягназ Т*****І 4-я вызначае максімальны ціск 1.62
Я не разумею, гэта неадпаведнасць паміж чытаннем датчык turbo і манометр, што я паставіў....

і легка разлічыць ўпырску і паветра. суадносіны змешвання ? 14: 1
TDI 2000cc ен 500cc у кожны поршань (cc паветра)---. 500/14 ? 35 ...то пу? працаваць з 35mg/strk паліва і турба-2 бар. калі mettemo двухмесны кандыцыянер, мы павінны падвоіць ін'екцыі амаль 70mg / strk.
мы павінны паспрабаваць захаваць-й? паветра, паліва або ідэальнае спалучэнне

Я ? дакладнай формулы суадносіны паветра і паліва, але не адносіны з ціску turbo...

betrescudan
13-08-2014, 23:49
розніца атмасфернага ціску, дзе вы жывяце...я думаю, я вярнуся да 0,8-0,9 бар

fil89n
15-08-2014, 21:23
Вочы іх bkd маюць турбіна прыгожы забітыя ўжо? яго грэе.. 100 ачкоў, як правіла, дастаткова прасунуць, каб добры мод..

gianni1001
17-08-2014, 15:41
Betrescudan Прабачце, Я дрэнна растлумачыў
Я маю на ўвазе суадносіны сумесі паветра/паліва " (14:1) і ціску (дадаць у turbo .
Або дзве рэчы, якія не звязаны паміж сабой, ціск турбо і сумесі a/c ?

Што вы маеце на ўвазе fil89 з тым, што яны турбіну прыгожая inbucata? Што ўжо? да мяжы.?
Дзякуй

fil89n
17-08-2014, 16:21
На bkd мае турбіна змантаваная ў задняй частцы рухавіка, менавіта ад сцяны tagliafiamme і манаблок.
Яго становішча не палягчае яго астуджэнне, і gi? некаторыя арыгінальныя гольф з рухавіком tranciavano слуп.
Для гэтага ? рэкамендуецца не перашчыраваць з ціскам турбіны.. мы Кажам, што 100 пунктаў у турбіну і працуе на працягласці і дасягненняў, вы атрымаеце добрыя вынікі ад гэтага рухавіка, без esasperarlo.

Лічыцца нават, што калі вы кажаце, турбіны, легка дабрацца, можна? "смелых" з ціскам pi? высокія, і дзень, што ламаецца (я, напрыклад, машына мая) у 1 гадзіну і палова змены, і вы прымацаваныя.. Іх трэба разбіраць палову машыны, каб дабрацца туды.
магчыма, чакаючы змены алею і робяць добрую cool down, вы можаце? "тыкаць" зніжэнне надзейнасці?.. ? вось, лепш не жадаць занадта шмат, хоць ен таксама мае ў двухмассовом махавік, як кропка. "delicatino".

gianni1001
17-08-2014, 22:17
? заўседы прыемна падарожнічаць на форум!!
Дзякуй за тлумачэнні

gianni1001
20-08-2014, 15:01
месца карту, што я зрабіў, перш чым зрабіць ход
дайце мне свае меркаванне?
мне здаецца, што яны не закранулі геаметрыі
адзінае, што мне думаць і' прэс-turbo.
мне здаецца, правільнае месца, 30/40 пунктаў вышэй, чым трэба было, калі яны не закранулі іншыя значэнні нейкі абмежавальнік з драйвераў, якія могуць абмежаваць ціск (я маю на ўвазе пачаткоўцаў)
дзякуй

betrescudan
20-08-2014, 20:58
месца карту, што я зрабіў, перш чым зрабіць ход
мне здаецца, што яны не закранулі геаметрыі
адзінае, што мне думаць і' прэс-turbo.
мне здаецца, правільнае месца, 30/40 пунктаў вышэй, чым трэба было, калі яны не закранулі іншыя значэнні нейкі абмежавальнік з драйвераў, якія могуць абмежаваць ціск (я маю на ўвазе пачаткоўцаў)
дзякуй
сябар мой,я думаю, што ўсе тыя, з якім ты казаў да гэтага часу атрымліваюць і тое ж паведамленне, калі я жадаю паглядзець на вашу карту
Уліковы запіс карыстальніка можа не мець дастатковых прывілеяў для доступу да гэтай старонцы. Вы спрабуеце рэдагаваць чужы пост, доступ да функцый адміністратара ці да якой-небудзь іншай сістэмы зарэзервавана?
Калі вы спрабуеце напісаць паведамленне, адміністратар адключыў ваш уліковы запіс, ці гэта можа быць чаканне актывацыі.
ca..ці і гэта?...і форум ******?....я хачу даведацца....я хачу быць карысным з чым-то....і я не магу....ХЕЙ АДМІН...у вас карыстальнікаў тут,ці вы бачыце, што pian-pianino усе сыходзяць?

gianni1001
21-08-2014, 00:08
Выбачайце
Калі ? мая віна, x маей нядбайнасці прашу прабачэння.
Маючы бачыла яшчэ пост, я думаў, што вы маглі б зрабіць

leandro89
21-08-2014, 01:38
але чытаць правілы, вам будзе цяжка? для таго, каб спампаваць, трэба мець мінімум 80 паведамленняў у гэтым форуме робіць шмат, у горле банк дадзеных, і яшчэ, калі вы хочаце спампаваць вы павінны быць актыўным і ўнесці свой уклад у развіцце, як правіла, тыя, што плач гэта абмежаванне 80 паведамленняў-гэта хіт і запусціць

leandro89
21-08-2014, 01:39
Выбачайце
Калі ? мая віна, x маей нядбайнасці прашу прабачэння.
Маючы бачыла яшчэ пост, я думаў, што вы маглі б зрабіць

вы пу? зрабіць вельмі добра размясціць карту, каб спытаць меркаванне, верагодна, карыстальнік betrescudan не чытаў правілы

gianni1001
21-08-2014, 13:48
Ок, дзякуй
Калі хто-то ласкава мне пу? выказаць свае меркаванне, яму, я быў бы ўдзячны :-)

gianni1001
07-09-2014, 22:20
Праблема вырашана
Турбіны, якая нядаўна была заменена, быў яе прычынай.
На самай справе машыны, паліў шмат, толькі белы ? была заменена.
Мы вымываюцца разгрузкі і працягваў паліць... Акрамя таго, што, як правіла, праблема, што пік дзіўна ціску
Думалі, што рэшткавая алей, але гэта была trafilaggio алею ад турбіны.
Мы вырашылі risostituirla.
Прама цяпер ? усе налады і паліць нуля.
Seguir? савет супаставіць, не дакранаючыся ціску.
Таксама xch? для згрызот я зрабіў карту ад майстра, і калі я разгледжаны было цэлых 160 ачкоў на ціск турбо і столькі ж на абмежавальнік.
І ад шляху, які я зрабіў нядаўна, пацвярджаецца таксама ад вашага паста, вынікае, што на гэтыя мадэлі bkd лепш не ісці за 120...
Дзякуй усім х наяўнасць

cicciogsr
08-09-2014, 20:27
Сказаць, што 120 балаў дастаткова, ці мала, мне не здаецца вельмі дакладным, і я думаю, што вам ніхто не можа сказаць, што прырост даюць без колькаснага вызначэння расходу паветра d, што вы хочаце змясціць у нумар для спальвання дызельнага паліва, то даць нават менш ачкоў, але калі ў вас павялічваецца за няправільнай табліцы dell міні
Ін'екцыі ціск вы соль без кантролю, а калі не адпавядаць аб'ему нататкі, карты turbo на iq, якія вы хочаце дасягнуць у дыягностыцы, вы знойдзеце там? якія вы ўсталявалі на карту.. напрыклад, я, каб атрымаць 65 мг дызель я паставіў ціскам 1,55 бар, і я даў неабходныя балы толькі да пэўнага iq, а не на tuttonil дыяпазон эксплуатацыі.. І зрабіце спакойна прыгожых коней без дыму і без шкоды для турбо

cicciogsr
08-09-2014, 20:30
Шэсць з 120 ачкоў і крокам без палітыкі дызельнае паліва .. Г. зн. дае працэнты без логікі турбіна ў stressi ж.. Тое, што я хачу сказаць ? не думайце аб балах, якія вы думаеце, што вас трымаюць у бяспекі..

gianni1001
08-09-2014, 20:50
Вы абсалютна маеце рацыю.
Але я, на жаль, я магу абапірацца толькі на тое, што finorau ведаю.
Я пачатковец і st? спрабую навучыцца рабіць бяссонных начэй прасейвання праз розныя паведамленні, каб паспрабаваць зразумець і даведацца больш.
Я прашу занадта шмат, калі вы кажаце, растлумачце, па якім крытэры я магу дакладна разлічыць расход паветра ў пакоі?
І як яшчэ карту turbo на тое, што я хачу дасягнуць?
Кут ўпырску плануеце загадзя?
Дзякуй

cicciogsr
08-09-2014, 21:10
Аб на вашы пытанні, вы можаце прачытаць ўсе паведамленні, дзе вы ? казаў аб логіцы змены, паведаміўшы l ecu .. Будучы pd le працягласць выяўляюцца ў градусах, а не ў ms, як у cr .. маштабы, што вам трэба, каб вы вырашылі на аснове дызельнага паліва, якія вы хочаце спаліць ? усе пра afr неабходна паглыбіць працу карт, якія абмяжоўваюць дызельнага паліва, maf і map вырашыць, як дызельнае паліва спаліць і наладзіць усе адпаведна.. Г. зн запыт абмежавання працягласці ўпырску паліва і турбонаддувом паветра ? важна не v? занядбаць .. я Вам магу параіць зрабіць тэсты і праверыць усе параметры з vag

gianni1001
08-09-2014, 21:46
Прабачце, але па-ранейшаму бедны тэрмінаў
І не знаходжу іх cos? у скарочаным выглядзе
Што ? pd ?
Што ? cr?

gianni1001
09-09-2014, 00:33
Cr=пара запыце??

danny677
09-09-2014, 01:37
pd= фарсунка помпа
cr= common rail

gianni1001
09-09-2014, 14:31
Дзякуй, Дэні
зараз я ўсе яшчэ зразумела, усе казаў раней :)

dangy
а адказ вельмі правільны