Перегляд Повної Версії : Edc16c39 Opel
Привіт
хтось знає, що ці ecu, що може дати мені який-небудь пораду?
У мене проблема з цим ecu. Я дуже добре знаю edc16c39 fiat, а opel ? інша історія.
Карти, які ecm titanium називається "обмежувач" що таке
Всі ці обмежувачі крутного моменту в списку драйверів дійсно обмежувачі?
На файл, який я змінив, я вважаю, що хмарці чорного диму на низьких обертах, коли починає рухатися, і я не можу його зняти.
Точно ? автомобіль з акпп, а потім з кроком я пішов обережний
leandro89
11-08-2014, 22:35
я зробив близько року тому для виключення dpf egr і перевіривши, в моєму файлі запис, яка ecm мені обмежувач крутного моменту (2) ? частина управління egr
є багато інших обмежувачів, що ви не торкнулися, і тоді ви повинні також змінити тиск turbo нижче інших змін, які ви зробили, в іншому випадку ви курите сили.
Я хотів би знати те, що ecm називається обмежувач тиску.
Найдивніше, що не курять на вулиці, але тому uni листкового чорний, тільки тоді, коли переміщення і низьких оборотах близько 1500. Його увагу, наприклад, коли парковки...
ось екран-обмежувач тиску #1
крім того, що? обмежувач крутного моменту?
мені, ecm, мені не знайти драйвери в іншому випадку вам би допоміг з задоволенням...тільки я отримую ecm до цього часу я дивлюся хороший файл...для damos є також ті, хто в курсі, до 2014 року, але вони коштують копійки:cool:
frantik3
04-10-2014, 21:02
я що тільки map pack, але не ? для цього sw
Errecinque
07-10-2014, 03:02
Привіт
хтось знає, що ці ecu, що може дати мені який-небудь пораду?
У мене проблема з цим ecu. Я дуже добре знаю edc16c39 fiat, а opel ? інша історія.
Карти, які ecm titanium називається "обмежувач" що таке
Всі ці обмежувачі крутного моменту в списку драйверів дійсно обмежувачі?
На файл, який я змінив, я вважаю, що хмарці чорного диму на низьких обертах, коли починає рухатися, і я не можу його зняти.
Точно ? автомобіль з акпп, а потім з кроком я пішов обережний
Привіт я хотів би знати, з чого ти прочитаний і записаний. Один zafira 2007 року я повинна зробити в bdm. У antara ? або дорівнює ви можете зробити в послідовний?
Як я вже говорив у пості, у послідовний, він погано читаємо файл, я не зробив інших спроб, бачачи, що маючи bdm я спішно перед