Прагляд Поўнай Версіі : Edc16c39 Opel
Прывітанне
хто-небудзь ведае, што гэтыя ecu, што можа даць мне якую-небудзь раду?
У мяне праблема з гэтым ecu. Я вельмі добра ведаю edc16c39 fiat, а opel ? іншая гісторыя.
Карты, якія ecm titanium называецца "абмежавальнік" што такое
Усе гэтыя абмежавальнікі крутоўнага моманту ў спісе драйвераў сапраўды абмежавальнікі?
На файл, які я змяніў, я лічу, што воблачку чорнага дыму на нізкіх абарачэннях, калі пачынае рухацца, і я не магу яго зняць.
Дакладна ? аўтамабіль з акпп, а затым з крокам я пайшоў асцярожны
leandro89
11-08-2014, 22:35
я зрабіў каля года таму для выключэння egr dpf і праверыўшы, у маім файле запіс, якая ecm мне абмежавальнік крутоўнага моманту (2) ? частка кіравання сістэмы рэцыркуляцыі ог
есць шмат іншых абмежавальнікаў, што вы не закранулі, і тады вы павінны таксама змяніць ціск turbo ніжэй іншых зменаў, якія вы зрабілі, у адваротным выпадку вы паліце сілы.
Я хацеў бы ведаць тое, што ecm называецца абмежавальнік ціску.
Самае дзіўнае, што не кураць на вуліцы, але таму uni пластовага чорны, толькі тады, калі перамяшчэнне і нізкіх абарачэннях каля 1500. Яго ўвагу, напрыклад, калі паркоўкі...
вось экран-абмежавальнік ціску #1
акрамя таго, што? абмежавальнік крутоўнага моманту?
мне, ecm, мне не знайсці драйверы у адваротным выпадку вам бы дапамог з задавальненнем...толькі я атрымліваю ecm да гэтага часу я гляджу добры файл...для damos есць таксама тыя, хто ў курсе, да 2014 года, але яны каштуюць капейкі:cool:
frantik3
04-10-2014, 21:02
я што толькі map pack, але не ? для гэтага sw
Errecinque
07-10-2014, 03:02
Прывітанне
хто-небудзь ведае, што гэтыя ecu, што можа даць мне якую-небудзь раду?
У мяне праблема з гэтым ecu. Я вельмі добра ведаю edc16c39 fiat, а opel ? іншая гісторыя.
Карты, якія ecm titanium называецца "абмежавальнік" што такое
Усе гэтыя абмежавальнікі крутоўнага моманту ў спісе драйвераў сапраўды абмежавальнікі?
На файл, які я змяніў, я лічу, што воблачку чорнага дыму на нізкіх абарачэннях, калі пачынае рухацца, і я не магу яго зняць.
Дакладна ? аўтамабіль з акпп, а затым з крокам я пайшоў асцярожны
Прывітанне я хацеў бы ведаць, з чаго ты прачытаны і запісаны. Адзін zafira, які 2007 года я належная зрабіць у bdm. У антара ? або роўны вы можаце зрабіць у паслядоўны?
Як я ўжо казаў у пасце, у паслядоўны, ен дрэнна чытаем файл, я не зрабіў іншых спробаў, бачачы, што маючы bdm я спешна перад