Прагляд Поўнай Версіі : Слайд-шоў .
андрэй chellin
11-08-2014, 12:58
Прывітанне ўсім я Андрэй Piovese , нават для мяне", карыстальнікам была прадастаўлена самой сабе і з аўтамабілямі, і таму я зарэгістраваўся на гэтым форуме ? pi? падрыхтаваны, каб даведацца пра гэта больш? у электроніцы . Дзякую і сардэчна вітаю ўсіх.
leandro89
11-08-2014, 13:01
сардэчна запрашаем на форум, раскажыце нам, а таксама, колькі вам гадоў, дзе вы знаходзіцеся і што вы робіце ў жыцці. добрае працяг
андрэй chellin
11-08-2014, 13:44
Прывітанне Leandro89 дзякуй за прыем, як праца, я працую, так і лагістыкі, што на эксплуатацыю і тэхнічнае абслугоўванне / рамонт прамысловага абсталявання я займаюся таксама электраабсталявання і сістэм аўтаматызацыі, пачынаючы з маленькай, я запал, рухавікі, маторы vespette матацыклаў і аўтамабіляў .
Але амаль год у мяне праблемы з маім аўто есць? ужо патрацілі шмат грошай, але ogiuno кажа, што яго .Я хацеў дамагчыся поспеху ў copirci пі? бачыў, што для мяне ? праблема праграмнага забеспячэння блока кіравання . Для ўзрост: мне 39 гадоў, не проста малады прывітанне.
прывітанне і дабро запрашаем
добры дзень, андрэй сардэчна запрашаем
msport (exil77grande)
30-12-2014, 18:49
сардэчна запрашаем паміж намі.
прывітанне сардэчна запрашаем