Прагляд Поўнай Версіі : Cecksum і прадукцыйнасці
panterargento
06-08-2014, 15:27
Усім прывітанне
выбачайце, калі задаю дурное пытанне, як вы думаеце есць cecksum правільны дрэнна можа паўплываць на прадукцыйнасць, або не выходзіць наогул?
Аўтамабіль не можа ехаць, каб кантрольныя сумы, або пачаць, і праз некаторы час, што ходзіць у эксплуатацыю не частка, але не думаю, што гэта можа паўплываць на прадукцыйнасць. У любым выпадку вы павінны разлічыць гэта добра, калі c'? памылка аб тым, спачатку трэба ўставіць табліцу.
Аўтамабіль не можа ехаць, каб кантрольныя сумы, або пачаць, і праз некаторы час, што ходзіць у эксплуатацыю не частка, але не думаю, што гэта можа паўплываць на прадукцыйнасць. У любым выпадку вы павінны разлічыць гэта добра, калі c'? памылка аб тым, спачатку трэба ўставіць табліцу.
ну і дарма.....
panterargento
06-08-2014, 18:10
Разлік я пакідаю зрабіць у titanium або mpps, нават, чаму? калі пу? зрабіць уручную з некаторым sw не ? што-то мая, і я сумняваюся, што, магчыма, няправільнага разліку або недакладнымі можа паўплываць на прадукцыйнасць.