Перегляд Повної Версії : Golf 6 1.6 TDI 105л.с і EGR off
Привіт, хлопці,
я ? попалося рутиною, що для? думаю, щоб справу вдалося? зробити "на льоту".
Я прошу допомоги у вас, якщо ви можете мені допомогти. Автомобіль ? той об'єкт, і, якщо не помиляюся, монтує Simos PCR 2.1, поправте мене, якщо я помиляюся.
Ще не бачив людини, і мені потрібно знати:
1. де знаходиться ця благословенна ECU cos? від його розібрати і зробити unlock для написання БД
2. якщо у вас є про виключення EGR на цю модель Екю, які я ніколи не бачив раніше :)
Заздалегідь спасибі!!!
Я йду трохи по пам'яті, але, якщо я не помиляюся, то блок управління повинен бути встановлений в капот, у правому верхньому кутку за батареєю. Для виключення рециркуляції відпрацьованих газів не повинно бути ніяких проблем, якщо можна поштою файл і подивимося, чи ми зможемо вам допомогти.
Або по центру під оболонку, яка охоплює електродвигун склоочисника.
спасибі egs за відповідь!
Тоді ecu знаходиться під склоочисника, як ви сказали у другий пост.
в той же час я документально, і я побачив, що c'? у damos в мережі... було б знайти його
пристрасть двигунів
07-08-2014, 11:32
Привіт, це ecu його також можна відкрити і читати з v53 хороша якість?, для l' egr ви можете мати 2 рішення просте закриття та видалення всього без контрольні лампи горять, файл працює безпосередньо з sw Swftec......
мене цікавить, що може перестати працювати, і не дає помилки в діагнозі.
dvdtuning
07-08-2014, 12:46
я підтверджую, sw закриває egr, але я не знаю, якщо видалити dtc або тільки блокує роботу...
пристрасть двигунів
08-08-2014, 12:21
мене цікавить, що може перестати працювати, і не дає помилки в діагнозі.
пристрасть двигунів
08-08-2014, 12:22
Привіт, я поясню, якщо ви просто хочете закрити його, або клапан ? маршрут і normalit? вона повинна бути замінена, з урахуванням вартості c? навіть сколково? виключити її повністю без dtc і контрольні лампи горять......
У будь-якому випадку роботу він зробив вчора від професіонала, і, здається, все ок тепер :) :)
tecnoecu
18-08-2014, 13:33
привіт у мене зроблені різні ці ecu також встановлюються на поло з ******* nn, жодних проблем не виникне тихий
привіт, хлопці
днями мене спіткало golf 1.6 tdi з egr маршрут, помилка p0408 і автомобілі в recovery
тому я виключив клапан, і після тривалих вдарилася головою також вдалося видалити помилка, але індикатор вихлопних газів, залишилася горіти, навіть якщо діагноз не показували нічого
тепер я повернулася і знову в recovery помилка p0407, хоча час від часу
хто може мені допомогти видалити повністю dtc в egr?
в додатку я розміщую його damos, навіть якщо це не повний
за адресою 182056 є три біта поспіль
перший описана в damos як межа для riconoiscimento помилки egr, але я вже намагався змінити без успіху
по-друге, це максимальна напруга в egr, за якої знаменує помилка, і третій, мінімальне
з двома останніми мені вдалося видалити помилка p0408
потім за адресами, 182C5A і 182C5E є два біта, що у відповідності з damos заблокувати розпізнавання відкритої ланцюга в egr, але змінити їх не я прийшов до висновку, нічого
нарешті, на адресу 1CF028 є криві, щоб виключити відкривання клапана
які-небудь пропозиції?
і тут файл орі і mod
Привіт Exelion, я бачив деякі файли pcr2.1 dtc, скинуті, це я спробував очистити p0408 і p0407 так само в файл названий "гольф egr dtc off", якщо ви хочете спробувати, дайте знати, якщо це працює чи ні, для відновлення я не знаю, якщо видалити чи ні.
З Повагою Сиско
ок, спасибі за допомогу
завтра вранці я намагаюся, і ви знаєте,
зрештою, я думаю, що вирішити
помилка p0408 я вже видалив з бітами на іншу посаду
тим не менш мені вдалося отримати ваші руки на файл, швидше за все, перероблятися з якоюсь програмне забезпечення, вид, кількість біт відключені
я перевірив з damos, що всі зміни стосувалися в egr, а потім я зробив хороше 30-40 км без приводу, без будь-яких проблем
на жаль, у мене не було часу спробувати зрозуміти, які відключення фактично призведе до ліквідації помилок, проте цей файл, здається, працює
перейти в тихий, немає проблем, ecu знаходиться під щіток склоочисників, і l' egr можна легко видалити 6 panettoni поспіль.... якщо у вас виникли проблеми місце screen shot...
перейти в тихий, немає проблем, ecu знаходиться під щіток склоочисників, і l' egr можна легко видалити 6 panettoni поспіль.... якщо у вас виникли проблеми місце screen shot...
привіт rego ти допоможеш мені зробити це, будь ласка?
привіт rego ти допоможеш мені зробити це, будь ласка?
Ти повинен спочатку представитися у відповідному розділі, як хочете, щоб з правилами Форуму.
Ти повинен спочатку представитися у відповідному розділі, як хочете, щоб з правилами Форуму.
зробив erre.
вибачте
зрештою, я думаю, що вирішити
помилка p0408 я вже видалив з бітами на іншу посаду
тим не менш мені вдалося отримати ваші руки на файл, швидше за все, перероблятися з якоюсь програмне забезпечення, вид, кількість біт відключені
я перевірив з damos, що всі зміни стосувалися в egr, а потім я зробив хороше 30-40 км без приводу, без будь-яких проблем
на жаль, у мене не було часу спробувати зрозуміти, які відключення фактично призведе до ліквідації помилок, проте цей файл, здається, працює
Я засумнівався, почувши, "вид, кількість біт інвалідів", що вони також вилучений FAP
привіт, хлопці
днями мене спіткало golf 1.6 tdi з egr маршрут, помилка p0408 і автомобілі в recovery
тому я виключив клапан, і після тривалих вдарилася головою також вдалося видалити помилка, але індикатор вихлопних газів, залишилася горіти, навіть якщо діагноз не показували нічого
тепер я повернулася і знову в recovery помилка p0407, хоча час від часу
хто може мені допомогти видалити повністю dtc в egr?
в додатку я розміщую його damos, навіть якщо це не повний
за адресою 182056 є три біта поспіль
перший описана в damos як межа для riconoiscimento помилки egr, але я вже намагався змінити без успіху
по-друге, це максимальна напруга в egr, за якої знаменує помилка, і третій, мінімальне
з двома останніми мені вдалося видалити помилка p0408
потім за адресами, 182C5A і 182C5E є два біта, що у відповідності з damos заблокувати розпізнавання відкритої ланцюга в egr, але змінити їх не я прийшов до висновку, нічого
нарешті, на адресу 1CF028 є криві, щоб виключити відкривання клапана
які-небудь пропозиції?
і тут файл орі і mod
я виправив це повідомлення видалити помилки і damos відповідав сам, можливо, якщо ти не можеш приєднайте може комусь стане в нагоді.