Прагляд Поўнай Версіі : Golf 6 1.6 TDI 105л.с і EGR off
Прывітанне, хлопцы,
я ? трапілася руцінай, што для? думаю, каб справа атрымалася? зрабіць "на лета".
Я прашу дапамогі ў вас, калі вы можаце мне дапамагчы. Аўтамабіль ? той аб'ект, і, калі не памыляюся, мантуе Simos PCR 2.1, папраўце мяне, калі я памыляюся.
Яшчэ не бачыў чалавека, і мне трэба ведаць:
1. дзе знаходзіцца гэтая дабраславеная ECU cos? ад яго разабраць і зрабіць unlock для напісання БД
2. калі ў вас есць аб выключэнні EGR на гэтую мадэль Экю, якія я ніколі не бачыў раней :)
Дзякуй загадзя!!!
Я іду трохі па памяці, але, калі я не памыляюся, то блок кіравання павінен быць усталяваны ў капот, у правым верхнім куце за батарэяй. Для выключэння рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў не павінна быць ніякіх праблем, калі можна поштай файл і паглядзім, ці зможам мы вам дапамагчы.
Або па цэнтру пад абалонку, якая ахоплівае электрарухавік шклоачышчальніка.
дзякуй egs за адказ!
Тады ecu знаходзіцца пад шклоачышчальніка, як вы сказалі ў другі пост.
у той жа час я дакументальна, і я ўбачыў, што c'? у damos ў сеткі... было б знайсці яго
запал рухавікоў
07-08-2014, 11:32
Прывітанне, гэта ecu яго таксама можна адкрыць і чытаць з v53 добрае якасць?, для l' сістэмы рэцыркуляцыі ог вы можаце мець 2 рашэнні, простае закрыцце і выдаленне ўсяго без кантрольныя лямпы гараць, файл працуе непасрэдна з sw Swftec......
мяне цікавіць, што можа перастаць працаваць, і не дае памылкі ў дыягназе.
dvdtuning
07-08-2014, 12:46
я пацвярджаю, sw закрывае egr, але я не ведаю, калі выдаліць dtc або толькі блакуе працу...
запал рухавікоў
08-08-2014, 12:21
мяне цікавіць, што можа перастаць працаваць, і не дае памылкі ў дыягназе.
запал рухавікоў
08-08-2014, 12:22
Прывітанне, я растлумачу, калі вы проста хочаце, каб закрыць яго, або клапан ? маршрут і normalit? яна павінна быць заменена, з улікам кошту c? нават сколкава? выключыць яе цалкам без dtc і кантрольныя лямпы гараць......
У любым выпадку працу ен зрабіў учора ад прафесіянала, і, здаецца, усе ок зараз :) :)
tecnoecu
18-08-2014, 13:33
прывітанне у мяне зроблены розныя гэтыя ecu таксама ўсталеўваюцца на пола з ******* nn, ніякіх праблем не ўзнікне ціхі
прывітанне, хлопцы
на днях мяне напаткала golf 1.6 tdi з egr маршрут, памылка p0408 і аўтамабілі ў recovery
таму я выключыў клапан, і пасля працяглых стукнулася галавой таксама ўдалося ліквідаваць памылку, але індыкатар выхлапных газаў, засталася гарэць, нават калі дыягназ не паказвалі нічога
цяпер я вярнулася і зноў у recovery і памылка p0407, хоць час ад часу
хто-то можа дапамагчы мне выдаліць цалкам dtc ў сістэмы рэцыркуляцыі ог?
у дадатку я змяшчаю яго damos, нават калі гэта не поўны
адрас 182056 есць тры паслядоўных біт
першы апісана ў damos як мяжа для riconoiscimento памылкі egr, але я ўжо спрабаваў змяніць без поспеху
па-другое, гэта максімальнае напружанне ў egr, за якой, адзначае памылкі, і трэцяе-тое, мінімум
з двума апошнімі мне ўдалося ліквідаваць памылку, p0408
затым па адрасах, 182C5A і 182C5E есць два біта, якія ў адпаведнасці з damos б заблакаваць прызнанне адкрытай ланцугу ў egr, але змяніць іх не я прыйшоў да высновы, нічога
нарэшце, па адрасе 1CF028 есць крывыя, каб выключыць адчыненне клапана
якія-небудзь прапановы?
і тут файлы золата і mod
Прывітанне Exelion, я бачыў некаторыя файлы pcr2.1 dtc абнуляецца, гэта я паспрабаваў ачысціць p0408 і p0407 гэтак жа ў файл названы "гольф-egr dtc off", калі вы хочаце паспрабаваць, дайце ведаць, ці працуе ен ці не, для аднаўлення я не ведаю, калі выдаліць або няма.
З Павагай Сіска
ок, дзякуй за дапамогу
заўтра раніцай я імкнуся, і вы ведаеце,
у рэшце рэшт, я думаю, што вырашыць
памылка p0408 я ўжо выдаліў з бітамі ў іншы пост
тым не менш мне ўдалося атрымаць на рукі файл, хутчэй за ўсе, перапрацоўвацца з якой-то забеспячэнне, выгляд, колькасць біт адключаныя
я праверыў з damos, што ўсе змены тычыліся ў egr, а потым я зрабіў добры 30-40 км без прывада, без якіх-небудзь праблем
на жаль, у мяне не было часу, каб паспрабаваць зразумець, якія адключэння фактычна прывядзе да ліквідацыі памылак, аднак гэты файл, здаецца, працуе
перайсці спакойна, няма праблем, ecu знаходзіцца пад шчоткі шклоачышчальніка, і сістэмы рэцыркуляцыі ог можна легка выдаліць 6 panettoni у чарзе.... калі ў вас праблемы замест screen shot...
перайсці спакойна, няма праблем, ecu знаходзіцца пад шчоткі шклоачышчальніка, і сістэмы рэцыркуляцыі ог можна легка выдаліць 6 panettoni у чарзе.... калі ў вас праблемы замест screen shot...
прывітанне rego ты дапаможаш мне зрабіць гэта, калі ласка?
прывітанне rego ты дапаможаш мне зрабіць гэта, калі ласка?
Ты павінен спачатку прадставіцца ў адпаведным раздзеле, як хочаце, каб з правіламі Форуму.
Ты павінен спачатку прадставіцца ў адпаведным раздзеле, як хочаце, каб з правіламі Форуму.
зрабіў erre.
выбачайце
у рэшце рэшт, я думаю, што вырашыць
памылка p0408 я ўжо выдаліў з бітамі ў іншы пост
тым не менш мне ўдалося атрымаць на рукі файл, хутчэй за ўсе, перапрацоўвацца з якой-то забеспячэнне, выгляд, колькасць біт адключаныя
я праверыў з damos, што ўсе змены тычыліся ў egr, а потым я зрабіў добры 30-40 км без прывада, без якіх-небудзь праблем
на жаль, у мяне не было часу, каб паспрабаваць зразумець, якія адключэння фактычна прывядзе да ліквідацыі памылак, аднак гэты файл, здаецца, працуе
Я ўсумніўся, пачуўшы, "выгляд, колькасць біт інвалідаў", што яны таксама выдалены FAP
прывітанне, хлопцы
на днях мяне напаткала golf 1.6 tdi з egr маршрут, памылка p0408 і аўтамабілі ў recovery
таму я выключыў клапан, і пасля працяглых стукнулася галавой таксама ўдалося ліквідаваць памылку, але індыкатар выхлапных газаў, засталася гарэць, нават калі дыягназ не паказвалі нічога
цяпер я вярнулася і зноў у recovery і памылка p0407, хоць час ад часу
хто-то можа дапамагчы мне выдаліць цалкам dtc ў сістэмы рэцыркуляцыі ог?
у дадатку я змяшчаю яго damos, нават калі гэта не поўны
адрас 182056 есць тры паслядоўных біт
першы апісана ў damos як мяжа для riconoiscimento памылкі egr, але я ўжо спрабаваў змяніць без поспеху
па-другое, гэта максімальнае напружанне ў egr, за якой, адзначае памылкі, і трэцяе-тое, мінімум
з двума апошнімі мне ўдалося ліквідаваць памылку, p0408
затым па адрасах, 182C5A і 182C5E есць два біта, якія ў адпаведнасці з damos б заблакаваць прызнанне адкрытай ланцугу ў egr, але змяніць іх не я прыйшоў да высновы, нічога
нарэшце, па адрасе 1CF028 есць крывыя, каб выключыць адчыненне клапана
якія-небудзь прапановы?
і тут файлы золата і mod
я выправіў гэта паведамленне выдаліць памылкі і damos адказваў сам, магчыма, калі ты не можаш далучыце можа каму-то спатрэбіцца.