КПК

Прагляд Поўнай Версіі : чытаць ecu marelli iaw 5af панны

michele30
05-08-2014, 13:28
Цот мне трэба ўсталяваць новы ecu на пункт 188 1.2 benz/метану з ecu iaw 5af
перш чым яго прыняць код, я хацеў бы зрабіць рэзервовую копію ecu , як flash, што dell eprom.
пасля ўстаноўкі, як я павінен рабіць, каб не даць ўзяць код і прачытаць ecu нявінніца?
калі зняцце антэны на замку можа быць рашэнне?
апошні пытанне, калі я чытаю з kess v2 я) закон (flash-eprom?
Я чакаю нейкай інфармацыі
Дзякуй

scinti
05-08-2014, 18:13
На некаторых ecu, дастаткова было проста ўсталяваць, запусціць машыны, то выключыць яе з уключанай перадачай без рамкі, off, і вы маглі атрымаць экю ўсе яшчэ нявінніца , па гэтаму замест таго, апошняе, што я ўсталяваў, я думаю, што вы атрымалі код, чаму? першыя 10 або 15 секунд, машыны не ? гульню, пасля я паўтараю некалькі секунд, я думаю, што ен захоўваецца код ? пачалося.
У кожным выпадку ? есць ecu легка зрабіць багародзіцы з tool, прысвечаны знайсці некаторыя калегі, хто можа зрабіць працу.

michele30
05-08-2014, 21:28
Мая праблема, ці не ? scodificarla ? што я хацеў зрабіць рэзервовае капіяванне ecu і новая ternerla ў выпадку выкарыстання, а таксама scodifcata, вось і ўсе.
Гэта ж, як жа, але вы кажаце, што калі сыходжу, антэны ад ключа прымае той жа код?

blackwolf76
06-08-2014, 00:54
Я не стаў бы марнаваць шмат часу, на вашым месцы. У riverginazione вы з певень і 2 рэзістараў у boot mode...

Для чытання поўнай а трэба паставіць у boot і што яна не затым столькі сэнсу...

scinti
06-08-2014, 08:06
Мая праблема, ці не ? scodificarla ? што я хацеў зрабіць рэзервовае капіяванне ecu і новая ternerla ў выпадку выкарыстання, а таксама scodifcata, вось і ўсе.
Гэта ж, як жа, але вы кажаце, што калі сыходжу, антэны ад ключа прымае той жа код?
Зняць antennina не варта прытрымлівацца радам іншага калега прывітанне

alex68
06-08-2014, 08:41
уважлівы, часам завісае нават на чытанне.

michele30
06-08-2014, 14:17
я зразумеў, я пакідаю стаяць было правільным для vare рэзервовае капіяванне ecu новай панны.