Прагляд Поўнай Версіі : чытаць ecu marelli iaw 5af панны
michele30
05-08-2014, 13:28
Цот мне трэба ўсталяваць новы ecu на пункт 188 1.2 benz/метану з ecu iaw 5af
перш чым яго прыняць код, я хацеў бы зрабіць рэзервовую копію ecu , як flash, што dell eprom.
пасля ўстаноўкі, як я павінен рабіць, каб не даць ўзяць код і прачытаць ecu нявінніца?
калі зняцце антэны на замку можа быць рашэнне?
апошні пытанне, калі я чытаю з kess v2 я) закон (flash-eprom?
Я чакаю нейкай інфармацыі
Дзякуй
На некаторых ecu, дастаткова было проста ўсталяваць, запусціць машыны, то выключыць яе з уключанай перадачай без рамкі, off, і вы маглі атрымаць экю ўсе яшчэ нявінніца , па гэтаму замест таго, апошняе, што я ўсталяваў, я думаю, што вы атрымалі код, чаму? першыя 10 або 15 секунд, машыны не ? гульню, пасля я паўтараю некалькі секунд, я думаю, што ен захоўваецца код ? пачалося.
У кожным выпадку ? есць ecu легка зрабіць багародзіцы з tool, прысвечаны знайсці некаторыя калегі, хто можа зрабіць працу.
michele30
05-08-2014, 21:28
Мая праблема, ці не ? scodificarla ? што я хацеў зрабіць рэзервовае капіяванне ecu і новая ternerla ў выпадку выкарыстання, а таксама scodifcata, вось і ўсе.
Гэта ж, як жа, але вы кажаце, што калі сыходжу, антэны ад ключа прымае той жа код?
blackwolf76
06-08-2014, 00:54
Я не стаў бы марнаваць шмат часу, на вашым месцы. У riverginazione вы з певень і 2 рэзістараў у boot mode...
Для чытання поўнай а трэба паставіць у boot і што яна не затым столькі сэнсу...
Мая праблема, ці не ? scodificarla ? што я хацеў зрабіць рэзервовае капіяванне ecu і новая ternerla ў выпадку выкарыстання, а таксама scodifcata, вось і ўсе.
Гэта ж, як жа, але вы кажаце, што калі сыходжу, антэны ад ключа прымае той жа код?
Зняць antennina не варта прытрымлівацца радам іншага калега прывітанне
уважлівы, часам завісае нават на чытанне.
michele30
06-08-2014, 14:17
я зразумеў, я пакідаю стаяць было правільным для vare рэзервовае капіяванне ecu новай панны.