Перегляд Повної Версії : scodifica загальної renault megane scenic 1.9 dti ecu bosch 0281001809 immo off
як випливає з назви, я шукаю допомогу для scodifica загальної renault megane scenic 2002 року, 1.9 dti, який монтується блок управління двигуном bosch 0281001809 msa15.5
дякую заздалегідь
З immodec знаходитесь всі пояснення, щоб зробити роботу привіт.
дякую за відповідь, якщо я не помиляюся, то immodec тому scodifica частково я повинен у цілому підтверджені?
дякую за відповідь, якщо я не помиляюся, то immodec тому scodifica частково я повинен у цілому підтверджені?
Також загальна
Що scodifica разом ви також можете спробувати зробити її. Я бачив це на scenic ж установах, і було не дуже добре. Рада йти безпечно встановити емулятор code. У мене зроблено без проблем.
дякую за відповідь, я бачив, що є 2 зміни для ебу з датчика і датчика тиску-різні... вас, що проблеми у вас виникають? емулятор, де я можу знайти його за низькою ціною?
привіт, зроблений з schedino працює 100/100 вже перевірено,schedino він взяв від ecuvonix
Проблема ? те, що автомобіль не заводився. Якщо ваш автомобіль ? від вас, можете спробувати те, scodifica, в іншому випадку перейдіть емулятор. ви знайдете їх скрізь зараз, ті, хто говорив alexracing не погано, можна спробувати навіть ті, а ? закрита компанія в даний час.
я феї 6-7 це екю, для деяких? навіть якщо запускати не були визнані відповідними 3000giri? з immo3.2 c'? рішення, де повинні бути зроблені модифікації в ecu і probblema ви ? вирішена
я феї 6-7 це екю, для деяких? навіть якщо запускати не були визнані відповідними 3000giri? з immo3.2 c'? рішення, де повинні бути зроблені модифікації в ecu і probblema ви ? вирішена
я immo3.2 знаєте, скажіть, будь ласка, як розпізнати ебу з або без датчика тиску, як показано на програмне забезпечення?
У Scodifica ти тільки з емулятором в кілька євро...
немає рага це можна зробити навіть без емулятора є історія заміни 24c02 і підняти ніжки 7 і cortocircutarlo 8 збиралися розрізати два дроти
НЕ знав!!!!
але краще зламати набагато коробки????
і фігня, змініть e2p ,напишіть fail immo off , підніміть pin 7 і ло покладіть в короткі з 8, так як треба переписувати нічого .
вам економію грошей x lemulatore.
і фігня, змініть e2p ,напишіть fail immo off , підніміть pin 7 і ло покладіть в короткі з 8, так як треба переписувати нічого .
вам економію грошей x lemulatore.
ви автомобіль старий кине гроші в емулятор
ви faro знати, я купив e2p 24c16 просто прибуття текст і все, те місце, результату, а також кілька фото, якщо я ? дозволено місце-файл, принаймні, даємо роботу тим, хто її потребує
хто-небудь знає, що з зміною e2p потім продовжують горіти індикатори, і якщо у вас виникли проблеми в діагностиці?
ви підкажіть, а на цій scodifica, все ? успішно замінивши 24c02 з 24c16 відповідним чином запрограмована ? зроблено 3 зміни на блок управління, як зазначено в immodec 3.2 якщо комусь потрібно місце, файл для завантаження і фотографії змін.
дякую всім за поради, проблема вирішена
привіт, special..у мене scenic ke двері блок управління, як твоя.., то мені дві прямі, спасибі..