Прагляд Поўнай Версіі : scodifica агульнай renault megane scenic 1.9 dti ecu bosch 0281001809 immo off
як вынікае з назвы, я шукаю дапамогу для scodifica агульнай renault megane scenic 2002 года, 1.9 dtі, які мантуецца блок кіравання рухавіком bosch 0281001809 msa15.5
загадзя дзякую ўсіх
З immodec знаходзіцеся ўсе тлумачэнні, каб зрабіць працу добры дзень.
дзякуй за адказ, калі я не памыляюся, то immodec таму scodifica часткова я павінен у агульнай складанасці пацверджаны?
дзякуй за адказ, калі я не памыляюся, то immodec таму scodifica часткова я павінен у агульнай складанасці пацверджаны?
Таксама агульная
Што scodifica разам вы таксама можаце паспрабаваць яе зрабіць. Я бачыў гэта на scenic ж установах, і было не вельмі добра. Савет ісці бяспечна ўсталяваць эмулятар code. У мяне зроблена некалькі без праблем.
дзякуй за адказ, я бачыў, што есць 2 змены для эбу з датчыка ціску і датчыка-розныя... вас, што праблемы ў вас узнікаюць? ведае, дзе я магу знайсці яго па нізкай цане?
alexracing
07-08-2014, 08:06
прывітанне, зроблены з schedino працуе 100/100 ўжо пратэставаная,schedino ен узяў ад ecuvonix
Праблема ? тое, што аўтамабіль не заводзіўся. Калі ваш аўтамабіль ? ад вас, можаце паспрабаваць тое, scodifica, у адваротным выпадку перайдзіце эмулятар. вы знойдзеце іх усюды цяпер, тыя, хто казаў alexracing не дрэнна, можна паспрабаваць нават тыя, а ? закрытая кампанія ў цяперашні час.
я феі 6-7 гэта экю, для некаторых? нават калі запускаць не былі прызнаныя адпаведнымі 3000giri? з immo3.2 c'? рашэнні, дзе павінны быць зроблены мадыфікацыі ў ecu і probblema вы ? вырашана
я феі 6-7 гэта экю, для некаторых? нават калі запускаць не былі прызнаныя адпаведнымі 3000giri? з immo3.2 c'? рашэнні, дзе павінны быць зроблены мадыфікацыі ў ecu і probblema вы ? вырашана
я immo3.2 ведаеце, скажыце, калі ласка, як распазнаць эбу з або без датчыка ціску, як паказана на праграмнае забеспячэнне?
У Scodifica ты толькі з эмулятарам у некалькі еўра...
legendaryslave
07-08-2014, 23:08
няма рага гэта можна зрабіць нават без эмулятара есць гісторыя замены 24c02 і падняць ножкі 7 і cortocircutarlo 8 то збіраліся разрэзаць два правады
НЕ ведаў!!!!
але лепш зламаць значна скрынкі????
і бздура, зменіце e2p ,напішыце fail immo off , падніміце pin 7 і ло пакладзеце ў кароткія з 8, так як трэба нічога перапісваць .
вам эканомію грошай x lemulatore.
legendaryslave
08-08-2014, 13:09
і бздура, зменіце e2p ,напішыце fail immo off , падніміце pin 7 і ло пакладзеце ў кароткія з 8, так як трэба нічога перапісваць .
вам эканомію грошай x lemulatore.
вы аўтамабіль стары кіне грошы ў эмулятар
https://www.professionalchiptuning.net/renault-vt725.html
вы faro ведаць, я купіў e2p 24c16 проста прыбыцце тэкст і ўсе, тое месца, выніку, а таксама некалькі фота, калі я ? дазволенае месца-файл, па меншай меры, даем працу тым, хто ў ей мае патрэбу
хто-небудзь ведае, што з змяненнем e2p затым працягваюць гарэць індыкатары, і калі ў вас паўсталі праблемы ў дыягностыцы?
вы падкажыце, а на гэтай scodifica, усе ? паспяхова замяніўшы 24c02 з 24c16 адпаведным чынам запраграмавана ? зроблена 3 змены на блок кіравання, як паказана ў immodec 3.2 калі каму-то трэба месца, файл для загрузкі і фатаграфіі змяненняў.
дзякую ўсіх за парады, праблема вырашана
прывітанне, special..у мяне scenic ke дзверы блок кіравання, як твая.., то мне дзве прамыя, дзякуй..