КПК

Прагляд Поўнай Версіі : ўстаноўка кабель aux на fiat 500

michele30
04-08-2014, 21:01
Прабачце, raga, калі я выходжу трохі з схемы, адна дзяўчына спытала мяне, калі ? можна ўсталяваць кабель aux для праслухоўвання музыкі з вашага iphone на гэтай машыне, fiat 500 з blue&me
Я трохі кансультаваўся ў інтэрнэце, і я бачыў, што вы можаце зрабіць, але есць ўскладненні на гаворка, blue&me, чаму? правады выхад і выходзіць тыя ж чорны c...'? што ніхто не можа даць мне тлумачэнні аб калі ? магчыма гэта ўстаноўкі?
Дзякуй

blackwolf76
05-08-2014, 01:58
калі я не памыляюся, не мае bluetooth і сотавы, што машына??

polini
05-08-2014, 10:07
калі ваша автомагнитола мае кантроль cd-changer, яго можна ўвесці ў зман, усталяваўшы адзін раз'ем mini-ISO раз'ем для навушнікаў 3.5 мм

вось, напрыклад...
міні-iso жоўтага колеру, для падлучэння ў левым верхнім куце
8348

michele30
05-08-2014, 13:37
што intedi для cd-changer?
радые ? гэта на фота, а таксама blue&me так што дзверы ў паказаным вамі фота ? занятая сістэмай blue&me , я павінен зняць ", такім чынам, выключыць відэлец blue&me " і ўставіць кабель з выхадам aux дакладна?
Ці жадаючы ? можна прымусіць працаваць усе?

gianni1001
05-08-2014, 13:41
калі я не памыляюся, калі машына мае сіні&me вы не можаце дадаць aux кабель ...

polini
05-08-2014, 16:30
то вы павінны паспрабаваць, паставіўшы яго паралельна на той жа раз'ем

у адваротным выпадку варта прымаць сігнал з раздыма міні iso сіні праз інтэрфейс, які вырабляе кампанія "paser" без страты сіні&me

gianni1001
05-08-2014, 23:12
Паралельна я ўжо? спрабаваў, не працуе, і нават уставіўшы міні-ISO замест правады, якія ідуць да разетцы ў цэнтральны тунэль (у выпадку, калі дакладна есць blue&me)
Уставіўшы штэкер радые не перамыкаецца на AUX
Што я ведаю phaser таму блок кіравання, які дазваляе аднавіць рулявога кіравання і захоўвае сіні&me
у выпадку, калі вы хочаце замяніць з радые, гэта не арыгінал.
На ўсе 500, што я зрабіў Не маецца сіні&me-радые-і замест гэтага перамыкаецца на AUX

michele30
07-08-2014, 21:16
мне сказалі, што можа працаваць, падлучыўшы драты ўсе выхаду cd-чейнджер, cio? сіні кабель, вы ведаеце, мне што-тое сказаць па нагоды, або калі хто-то ўжо зрабіў гэты тэст?
думаю, тое ж самае, што казаў мне, Polini, але кабель ? сіні так што крайні справа за тое, што я зразумеў.
Але і тут павінна выйсці надпіс cd-changer на радые або сыходзіць пасля таго, як зрабілі змены?

gpw3
08-08-2014, 09:50
Я не думаю, прынады надпіс cd-changer, усталяваўшы толькі кабель. Там заўседы павінен быць сігнал, што паступленні ад disposistivo або праз кнопку, што вы дазваляеце порт

polini
08-08-2014, 11:25
мне сказалі, што можа працаваць, падлучыўшы драты ўсе выхаду cd-чейнджер, cio? сіні кабель, вы ведаеце, мне што-тое сказаць па нагоды, або калі хто-то ўжо зрабіў гэты тэст?
думаю, тое ж самае, што казаў мне, Polini, але кабель ? сіні так што крайні справа за тое, што я зразумеў.
Але і тут павінна выйсці надпіс cd-changer на радые або сыходзіць пасля таго, як зрабілі змены?

калі сыходзіць вы бачыце толькі пасля змены