Перегляд Повної Версії : defap mercedes sprinter 3.18 cdi
привіт всім, хлопці, ми повинні defappare це mercedes sprinter 3.18 cdi 3000 cc 184 л. edc 16cp31 двигун n?642992
у мене є дві програми, які роблять 2 різні речі, і я не знаю, який з 2 довіряти, щоб спробувати файл, або, якщо не довіряти нікому з 2
хтось взяв? зробив? просто для читання, послідовного чи треба відкрити ecu? є особливості обробки ?
вибачте, занадто багато питань, додаю посилання для золотих і дві mod
спасибі всім
орі https://www.professionalchiptuning.net/attachment.php?attachmentid=8268&d=1405373438
tecnoecu
03-08-2014, 20:03
привіт на цей тип ecu l єдине рішення ? працювати немає softwer це файл на 100% в минулому я ? довелося розблокування ecu, що раніше мій колега був заблокований саме після програмування разів. якщо у вас є сумніви запитайте в службу ke пропонує форум
ок, спасибі за відповідь, але якщо ви знаєте, що робити ви хочете, щоб поглянути на мод?
tecnoecu
04-08-2014, 01:05
мені шкода, але у мене недостатньо прав для завантаження файлів
спасибі, хлопці, я домовився, щоб прямо зараз ван йде, я тримаю його під контроль
gianni1001
28-08-2014, 23:18
Вибачте, я міг би знати, що тип sw ви використовували .
?дякую
файл, який в даний час і завантажується в ecu ? суміш раз + ecusafe я зробив багато випробувань, видаливши або mettenddo порції змінами від 2 файлу у відповідності з індикаторами, які запалювалися і те, що він міг зрозуміти з діагнозу, для цього я сказав, що я тримаю його під контроль, власник ? клієнт вірний, і я міг би зробити це
gianni1001
29-08-2014, 10:00
Правильно x-зрозуміти, як діяти
Ти спочатку зняв помилки з ecu safe, а потім ви працювали з раз?
Або читайте файл від ебу, а потім змінили його на ПК з обох програмах в послідовності?
Вибачте, але у мене немає досвіду роботи з цими програмами, я хотів би зрозуміти,
якщо ви використовували ці програми, безумовно, ви зняли читання dtc..........
gianni1001
29-08-2014, 19:40
На A3
Я намагався раз зробити FAP
Але на панелі приладів залишилася горіти лампочка на Fap.
Я намагався стерти помилки після mod файл і діагностики не давав, а на приладовій панелі залишилося....
gianni1001
29-08-2014, 19:42
Я пояснив собак.... Я сподіваюся, ви розумієте, той же.....
після декількох спроб ? завантажений файл-орі з dpf судимий як раз (не очищає dtc ne пост (ін'єкції), що ecusafe (очистити всі, але горить контрольна лампа для системи рециркуляції ог активна), а потім обробляється після видалення egr (індикатор не горить, але dtc блимає блок, не усувний) з egr відкритий на 6,8% фіксований.
Давайте забудемо Раз і Ecusafe на ці ecu mercedes краще зробити роботу добре...........
Спочатку скинути всі Значення fap і красиві примусової регенерації, файл все зроблено правильно і вам рекомендую сервіс онлайн вам скажу, що з досвіду, ці, якщо ви не добре робите, ви повертаєтеся назад засобом, за допомогою світлової і reovery.............
привіт Sno вже і зроблено в фургон і приїхав у майстерню, що не могла переміщатися в площині, як були забиті fap, а потім регенерації neache говорити про це, - параметри, які я міг би скинути їх, я все заново, і, як я повторюю, в даний час збирається cos? і я тримаю його на моніторинг, то, якщо мені дар? проблеми будете бачити?, я знаю, вже? послуги, які від форуму, так як я дав їх для деяких ecu, що саме " ні " я міг би n? я знав, що мені робити, і я виявив себе дуже добре, привіт Сиско
а відповідь дуже правильний