КПК

Перегляд Повної Версії : іммобілайзер ford transit 2400

сиско
03-08-2014, 12:28
привіт всім, хлопці мене попросили, якщо можна? зняти іммобілайзер на цьому ford transit 2400 125 л. с. рік 2001 код двигуна dofa, ecu повинно бути eecv, дивлячись на схему, я побачив, що ecu управляє rel? стартера, і c'? також модуль іммобілайзер постійно підключений до ебу, хто-небудь знає, якщо у пу? і як ви f??
я не пробував прочитати ecu
всім заздалегідь дякую

jolidj
03-08-2014, 12:54
x особистого досвіду, ти не можеш видалити код іммо.
потрібно зробити нові ключі.
поштова фотографії ecu, ми бачимо, що це.

сиско
03-08-2014, 13:14
x особистого досвіду, ти не можеш видалити код іммо.
потрібно зробити нові ключі.
поштова фотографії ecu, ми бачимо, що це.

у сенсі, що я повинен переробити ключі? проблема, яка скаржиться майстерні, що зв'язався зі мною ? що іноді, коли f? стартер відразу ж вимикається сигнальна лампа двигуна, який включається (на пк, який зробили діагноз, я навіть два екрани з dtc просто їх відновлення їх місце), щоб цього хотіли б видалити його повністю, не я на фотографії ecu намагаюся procurarle, дякую за відповідь

scinti
03-08-2014, 18:22
Від відомого програмного забезпечення scodifica це ? процедура ecu згадується в пості:Видалити чіп TMS і з'єднати висновок 4 з контактом 13 scode загальний привіт

сиско
03-08-2014, 18:31
привіт scinti чіп tms знаходиться в ecu двигуна? (вони дуже швидко scodifche) і контакт 4 і 13, де ви видалите чіп або планується до pin ecu

Привіт Scinti я зрозумів, у чому'? програмне забезпечення і пішов подивитися насправді є 2 фото, які пояснюють дуже добре, що робити, дякую за пораду, останнє питання-це ти вже? зробив кілька раз?

scinti
04-08-2014, 09:58
Ні, ви повинні спробувати, але я гарантую, що це машини трохи датована, чи зможете ви в компанії, зрозумів, тільки отпаять tms все йде не так, прости всі ori