Перегляд Повної Версії : іммобілайзер ford transit 2400
привіт всім, хлопці мене попросили, якщо можна? зняти іммобілайзер на цьому ford transit 2400 125 л. с. рік 2001 код двигуна dofa, ecu повинно бути eecv, дивлячись на схему, я побачив, що ecu управляє rel? стартера, і c'? також модуль іммобілайзер постійно підключений до ебу, хто-небудь знає, якщо у пу? і як ви f??
я не пробував прочитати ecu
всім заздалегідь дякую
x особистого досвіду, ти не можеш видалити код іммо.
потрібно зробити нові ключі.
поштова фотографії ecu, ми бачимо, що це.
x особистого досвіду, ти не можеш видалити код іммо.
потрібно зробити нові ключі.
поштова фотографії ecu, ми бачимо, що це.
у сенсі, що я повинен переробити ключі? проблема, яка скаржиться майстерні, що зв'язався зі мною ? що іноді, коли f? стартер відразу ж вимикається сигнальна лампа двигуна, який включається (на пк, який зробили діагноз, я навіть два екрани з dtc просто їх відновлення їх місце), щоб цього хотіли б видалити його повністю, не я на фотографії ecu намагаюся procurarle, дякую за відповідь
Від відомого програмного забезпечення scodifica це ? процедура ecu згадується в пості:Видалити чіп TMS і з'єднати висновок 4 з контактом 13 scode загальний привіт
привіт scinti чіп tms знаходиться в ecu двигуна? (вони дуже швидко scodifche) і контакт 4 і 13, де ви видалите чіп або планується до pin ecu
Привіт Scinti я зрозумів, у чому'? програмне забезпечення і пішов подивитися насправді є 2 фото, які пояснюють дуже добре, що робити, дякую за пораду, останнє питання-це ти вже? зробив кілька раз?
Ні, ви повинні спробувати, але я гарантую, що це машини трохи датована, чи зможете ви в компанії, зрозумів, тільки отпаять tms все йде не так, прости всі ori