Прагляд Поўнай Версіі : иммобилайзер ford transit 2400
прывітанне ўсім, хлопцы, мяне папрасілі, калі можна? зняць иммобилайзер на гэтым ford transit 2400 125 л. с. год 2001 код рухавіка dofa, ecu павінна быць eecv, гледзячы на схему, я ўбачыў, што ecu кіруе rel? стартара, і c'? таксама модуль иммобилайзер пастаянна падлучаны да эбу, хто-небудзь ведае, калі ў пу? і як вы f??
я не спрабаваў прачытаць ecu
усім загадзя дзякуй
x асабістага вопыту, ты не можаш выдаліць код иммо.
трэба зрабіць новыя ключы.
паштовы фатаграфіі ecu, мы бачым, што гэта.
x асабістага вопыту, ты не можаш выдаліць код иммо.
трэба зрабіць новыя ключы.
паштовы фатаграфіі ecu, мы бачым, што гэта.
у сэнсе, што я павінен перарабіць ключы? праблема, якая скардзіцца майстэрні, што звязаўся са мной ? што часам, калі f? аўтар адразу ж выключаецца сігнальная лямпа рухавіка, які ўключаецца (на пк, які зрабілі дыягназ, я нават два экрана з dtc проста іх аднаўлення іх месца), каб гэтага хацелі б выдаліць яго цалкам, не я на фатаграфіі ecu стараюся procurarle, дзякуй за адказ
Ад вядомага праграмнага забеспячэння scodifica гэта ? працэдура ecu згадваецца ў пасце:Выдаліць чып TMS і злучыць выснову 4 з кантактам 13 scode агульны прывітанне
прывітанне scinti чып tms знаходзіцца ў ecu рухавіка? (яны вельмі хутка scodifche) і кантакт 4 і 13, дзе вы выдаліце чып ці плануецца да pin ecu
Прывітанне Scinti я зразумеў, у чым'? праграмнае забеспячэнне і пайшоў паглядзець на самой справе есць 2 фатаграфіі, якія тлумачаць вельмі добра, што рабіць, дзякуй за савет, апошняе пытанне-гэта ты ўжо? зрабіў некалькі раз?
Няма, вы павінны паспрабаваць, але я гарантую, што гэта машыны трохі датавана, ці зможаце вы ў кампаніі, зразумеў, толькі отпаять tms усе ідзе не так, прабач усе ori