КПК

Прагляд Поўнай Версіі : иммобилайзер ford transit 2400

сиско
03-08-2014, 12:28
прывітанне ўсім, хлопцы, мяне папрасілі, калі можна? зняць иммобилайзер на гэтым ford transit 2400 125 л. с. год 2001 код рухавіка dofa, ecu павінна быць eecv, гледзячы на схему, я ўбачыў, што ecu кіруе rel? стартара, і c'? таксама модуль иммобилайзер пастаянна падлучаны да эбу, хто-небудзь ведае, калі ў пу? і як вы f??
я не спрабаваў прачытаць ecu
усім загадзя дзякуй

jolidj
03-08-2014, 12:54
x асабістага вопыту, ты не можаш выдаліць код иммо.
трэба зрабіць новыя ключы.
паштовы фатаграфіі ecu, мы бачым, што гэта.

сиско
03-08-2014, 13:14
x асабістага вопыту, ты не можаш выдаліць код иммо.
трэба зрабіць новыя ключы.
паштовы фатаграфіі ecu, мы бачым, што гэта.

у сэнсе, што я павінен перарабіць ключы? праблема, якая скардзіцца майстэрні, што звязаўся са мной ? што часам, калі f? аўтар адразу ж выключаецца сігнальная лямпа рухавіка, які ўключаецца (на пк, які зрабілі дыягназ, я нават два экрана з dtc проста іх аднаўлення іх месца), каб гэтага хацелі б выдаліць яго цалкам, не я на фатаграфіі ecu стараюся procurarle, дзякуй за адказ

scinti
03-08-2014, 18:22
Ад вядомага праграмнага забеспячэння scodifica гэта ? працэдура ecu згадваецца ў пасце:Выдаліць чып TMS і злучыць выснову 4 з кантактам 13 scode агульны прывітанне

сиско
03-08-2014, 18:31
прывітанне scinti чып tms знаходзіцца ў ecu рухавіка? (яны вельмі хутка scodifche) і кантакт 4 і 13, дзе вы выдаліце чып ці плануецца да pin ecu

Прывітанне Scinti я зразумеў, у чым'? праграмнае забеспячэнне і пайшоў паглядзець на самой справе есць 2 фатаграфіі, якія тлумачаць вельмі добра, што рабіць, дзякуй за савет, апошняе пытанне-гэта ты ўжо? зрабіў некалькі раз?

scinti
04-08-2014, 09:58
Няма, вы павінны паспрабаваць, але я гарантую, што гэта машыны трохі датавана, ці зможаце вы ў кампаніі, зразумеў, толькі отпаять tms усе ідзе не так, прабач усе ori