КПК

Перегляд Повної Версії : турбіна, що обертається, суха і помилка p2563

macinische90
03-08-2014, 10:01
привіт, хлопці,цілком можливо, що обертається турбо суха,чи це тільки враження? трохи d масла на борту було, але обертається мені здавалося, дуже сухий,мій друг сказав мені, що nn l ніколи не бачив настільки сухий і почався зірка, а коли він закрив l egr...
і чи це можливо? масло і все ок,
робить добре spruzzargli ескіз масла на обертовій???
і ми знайшли навіть в цьому помилка
привіт спасибі всім, хто зможе нам допомогти
гарне domenica8341

прогрес
03-08-2014, 10:17
що ви маєте на увазі для сухої? сухий,без residuii масла в двигуні? я не зроблю, занадто багато проблем, якщо крильчатка була сухою і чистою, хотів би сказати, що турбіна не тягне на нафту і, отже, controllerei, якщо мастило ж відбувається, або, як часто буває, ви ottura шланг мастила з нагару масла в двигуні.
код помилки, який виводив на автомобіль, який ви виявили? однак той dtc вказує, вимірювання аукціону змінюваною геометрією, тому ви повинні перевірити, якщо проблема в електричної або механічної роботи (депресія і т. д.) турбокомпресор

macinische90
03-08-2014, 10:25
c і' невелика пляма масла на межі турбокомпресор,які труби треба перевірити? машина і' bravo 2.0 165cv

прогрес
03-08-2014, 11:15
на якій межі? де подивитися крильчатку всмоктування? можливо, документ з фотографією, все одно пробка, і те, що подача масла на турбо-для змащення

nico2610
03-08-2014, 13:16
привіт macinische,переконайтеся в тому, що c-це хороша змазка turbo.....трубка що відходить від блоку і надходить на turbo у верхній частині ? те, що вхід масла в той час, як нижче ? назад у те, нагнітання в установку місце в блок циліндрів, як правило, c'? невеликий фільтр очистити то сек ну труба, і ви на місці

macinische90
03-08-2014, 21:04
ви де повертаючи їх прямо на межі турбокомпресор... завтра controllero труби, але те, нагнітання і супер чистий... єдине, що мені сказав мій друг, який, перш ніж закрити egr у верхній шланг подачі мастила приходило більше масла, насправді, всі труби і муфти були найбільш забруднені тепер набагато більш сухою і чистою

beppe.c
04-08-2014, 20:27
ви де повертаючи їх прямо на межі турбокомпресор... завтра controllero труби, але те, нагнітання і супер чистий... єдине, що мені сказав мій друг, який, перш ніж закрити egr у верхній шланг подачі мастила приходило більше масла, насправді, всі труби і муфти були найбільш забруднені тепер набагато більш сухою і чистою
це ? нормально, тому що на холостому ходу двигуна з egr активна натовп збирається майже зупиняється, а з egroff натовп обертається швидше так що це ? нормально.що стосується l помилка в ecu дві речі ? був зворушений, ще щось в картку або як вам порадив колега у вас виникли проблеми з електричним приводом/механічний в turbo стиснення в геометрії.

macinische90
04-08-2014, 21:14
Спасибі, не торкнувся нічого, тому що він тільки закрив egr, може бути дано через додатковий модуль цієї помилки?

nico2610
04-08-2014, 22:07
додаткові модулі, як правило, дають лише неприємностей.....зазвичай ? бажано зробити гарне відображення

macinische90
05-08-2014, 07:01
Безсумнівно, але мій питання було іншого..

beppe.c
06-08-2014, 08:16
l помилка p2563, не відноситься до змащення підшипників турбокомпресора, але з болем в експлуатації,як я вам вже казав, якщо egr ? скасовано добре перевіряє системи наддуву (труби,депресії,електро клапан управління,повний привід,макс тиск і геометрії) проблема повинна бути в цих речах.

macinische90
06-08-2014, 08:38
Ідеальний.. Якщо ви говорите мені наддуву пу? бути, що це помилка ? як додатковий модуль???

beppe.c
06-08-2014, 13:39
якщо додатковий модуль ? встановлюються на системи наддуву (модулів c? ne-різні види).
тоді що ? просто видаліть його і спробуйте, якщо l помилка.

macinische90
07-08-2014, 06:46
Це додатковий модуль ? встановлений датчик rail

beppe.c
07-08-2014, 13:18
якщо встановлена на датчик rail не може привести до такої помилку,то якщо ви хочете бути впевнені на 100%, то виключіть і подивіться.

nox
07-08-2014, 19:28
Візьми безпечно, і він вже? відбувалося щось подібне me xo на вантажівку man був встановлений на датчик prex rail я nn я знав, давав prex турбіни і висока prex rail і truk він опускав, коли я підняв кабіну, я зняв її і все ок!!! X турбіна я думаю, що якщо б вона була дуже сухою, і в цей час він зробив поганий кінець

macinische90
08-08-2014, 14:30
836883698370
Ці фотографії, що я не можу бачити, але я 165 повідомлень.. модуль agg ? в т спорт ? Wi-fi завжди працював добре, перо ? тепер ми переходимо до красивих карту і ? встановлюється на рейку..
Хтось казав перевірити труби... C ? поршень, що робить і gi? їх біля турбіни ? важкий іржавий і циркулює не знаю, якщо ? клапана в депресії.. в Чому ? трубка-риболовля масла з картера?

macinische90
08-08-2014, 17:24
8371
Я думаю, сенсорами, хто-небудь знає, як спробувати?