КПК

Прагляд Поўнай Версіі : якая верціцца турбіна сухая і памылка p2563

macinische90
03-08-2014, 10:01
прывітанне, хлопцы,цалкам магчыма, што верціцца турба сухая,ці гэта толькі ўражанне? трохі d алею на борце было, але верціцца мне здавалася, вельмі сухі,мой сябар сказаў мне, што nn l ніколі не бачыў настолькі сухі і пачаўся зорка, а калі ен зачыніў l egr...
і ці гэта магчыма? алей і ўсе ок,
робіць добра spruzzargli эскіз алею на якая верціцца???
і мы знайшлі нават у гэтым памылка
прывітанне дзякуй усім, хто зможа нам дапамагчы
добрае domenica8341

прагрэс
03-08-2014, 10:17
што вы маеце на ўвазе для сухой? сухі,без residuii алею ў рухавіку? я не зраблю, занадта шмат праблем, калі крыльчатка была сухой і чыстай, хацеў бы сказаць, што турбіна не цягне на нафту і, такім чынам, controllerei, калі змазка ж адбываецца, або, як часта бывае, вы ottura шланг змазкі з нагара алею ў рухавіку.
код памылкі, які выводзіў на аўтамабіль, які вы выявілі? аднак той dtc паказвае, вымярэння аўкцыену змянянай геаметрыяй, таму вы павінны праверыць, калі праблема ў электрычнай або механічнай працы (дэпрэсія і г.д.) турбакампрэсар

macinische90
03-08-2014, 10:25
c і' невялікая пляма алею на мяжы турбакампрэсар,якія трубы трэба праверыць? машына і' bravo 2.0 165cv

прагрэс
03-08-2014, 11:15
на якой мяжы? дзе паглядзець крыльчатку ўсмоктвання? магчыма, дакумент з фотаздымкам, усе роўна корак, і тое, што падача алею на турба-для змазкі

nico2610
03-08-2014, 13:16
прывітанне macinische,пераканайцеся ў тым, што c-гэта добрая змазка turbo.....трубка што адыходзіць ад блока і паступае на turbo ў верхняй часткі ? тое, што ўваход алею ў той час, як ніжэй ? назад у тое, нагнятання ў ўстаноўку месца ў блок цыліндраў, як правіла, c'? невялікі фільтр ачысціць тое сек ну труба, і вы на месцы

macinische90
03-08-2014, 21:04
вы дзе паварочваючы іх прама на мяжы турбакампрэсар... заўтра controllero трубы, але тое, нагнятання і супер чысты... адзінае, што мне сказаў мой сябар, які, перш чым зачыніць egr ў верхні шланг падачы змазкі прыходзіла больш алею, на самай справе, усе трубы і муфты былі найбольш забруджаныя цяпер нашмат больш сухі і чыстай

beppe.c
04-08-2014, 20:27
вы дзе паварочваючы іх прама на мяжы турбакампрэсар... заўтра controllero трубы, але тое, нагнятання і супер чысты... адзінае, што мне сказаў мой сябар, які, перш чым зачыніць egr ў верхні шланг падачы змазкі прыходзіла больш алею, на самай справе, усе трубы і муфты былі найбольш забруджаныя цяпер нашмат больш сухі і чыстай
гэта ? нармальна, таму што на халастым ходу рухавіка з egr актыўная натоўп збіраецца амаль спыняецца, а з egroff натоўп круціцца хутчэй, так што гэта ? нармальна.што тычыцца l памылка ў ecu дзве рэчы ці ? быў крануты, яшчэ што-то ў карту або як вам параіў калега ў вас узніклі праблемы з электрычным прывадам/механічны ў turbo сціску ў геаметрыі.

macinische90
04-08-2014, 21:14
Дзякуй, не крануў, таму што ен толькі заплюшчыў egr, можа быць дадзена праз дадатковы модуль з-за гэтай памылкі?

nico2610
04-08-2014, 22:07
дадатковыя модулі, як правіла, даюць толькі непрыемнасцяў.....звычайна ? пажадана зрабіць добрае адлюстраванне

macinische90
05-08-2014, 07:01
Несумненна, але мой пытанне быў іншы..

beppe.c
06-08-2014, 08:16
l памылка p2563, не адносіцца да змазкі падшыпнікаў турбакампрэсара, але з болем у эксплуатацыі,як я вам ужо казаў, калі сістэмы рэцыркуляцыі ог ? адменена добра правярае сістэмы наддува (трубы,дэпрэсіі,электра клапан кіравання,прывад,макс ціск і геаметрыі) праблема павінна быць у гэтых рэчах.

macinische90
06-08-2014, 08:38
Ідэальны.. Калі вы кажаце мне наддува пу? быць, што гэта памылка ? як дадатковы модуль???

beppe.c
06-08-2014, 13:39
калі дадатковы модуль ? ўсталеўваюцца на сістэмы наддува (модуляў c? ne-розныя віды).
тады што ? проста выдаліце яго і паспрабуйце, калі l памылка.

macinische90
07-08-2014, 06:46
Гэта дадатковы модуль ? усталяваны датчык rail

beppe.c
07-08-2014, 13:18
калі ўсталявана на датчык rail не можа прывесці да такой памылцы,калі вы хочаце быць упэўнены на 100%, то выключыце і паглядзіце.

nox
07-08-2014, 19:28
Вазьмі бяспечна, і ен ужо? адбывалася, што-то накшталт me xo на грузавік man быў усталяваны на датчык prex rail я nn я ведаў, даваў prex турбіны і высокая prex rail і truk ен апускаў, калі я падняў кабіну, я зняў яе і ўсе ок!!! X турбіна я думаю, што калі б яна была вельмі сухі, і ў гэты час ен зрабіў дрэнны канец

macinische90
08-08-2014, 14:30
836883698370
Гэтыя фатаграфіі, што я не магу бачыць, але я 165 паведамленняў.. модуль agg ? у т спорт ? Wi-fi заўседы працаваў добра, пяро ? цяпер мы пераходзім да прыгожым карту і ? усталеўваецца на рэйку..
Хто-то казаў праверыць трубы C...? поршань, што робіць і gi? іх каля турбіны ? цяжкі іржавы і цыркулюе не ведаю, калі ? клапана ў дэпрэсіі.. ў Чым ? трубка-рыбная лоўля алею з картэра?

macinische90
08-08-2014, 17:24
8371
Я думаю, pierburg, хто-небудзь ведае, як паспрабаваць?