Перегляд Повної Версії : Peugeot 406 тиск турбо занадто висока
Привіт всім, я видалив fap на цій машині ? 406 r 2.2 hdi, спочатку фізично, замінивши всі труби, прямо, потім я судимий вихідний файл з ecusafe і написав щось змінити. Потім я зняв голос bsi з lexia і я думав, що ви закінчили, а не назад в декількох кілометрах і виходить на збій системи анти -- забруднення з очевидним зниження продуктивності. У діагностиці тиску турбо занадто високою, і проблема в egr, хто-небудь знає ? все, що пов'язано з видаленням fap?
Прикріплений файл
leandro89
02-08-2014, 20:58
голос збій системи запобігання забруднення від 90% помилок, в будь-якому випадку, щоб мати свою думку потрібно залишати орі і mod
tecnoecu
02-08-2014, 23:59
привіт ke кількість sw у вас є? ecusafe на деяких авто ці назад з casini. спробуйте залучити його до суду з іншого sw або попросіть допомоги обслуговування форуму, вибачте, але перш ніж залучити його до суду діагноз вам ваші ж помилки?
Ось тут орі і мод, змін не було цих помилок.
посилання видалена
Хотів би спробувати раз, але перш я повинен знати, якщо ecusafe неправильно.
leandro89
03-08-2014, 22:03
Ось тут орі і мод, змін не було цих помилок.
посилання видалена
Хотів би спробувати раз, але перш я повинен знати, якщо ecusafe неправильно.
для завантаження файлів використовується режим? розширений форуму, ці посилання завантаженням працюють протягом певного періоду, а потім ви "видалення"
Ви вибачте, але я з мобільного телефону і мені не йде управління вкладеннями.
Ось і зробив.
"файл видалено"
leandro89
04-08-2014, 10:02
Ви вибачте, але я з мобільного телефону і мені не йде управління вкладеннями.
Ось і зробив.
"файл видалено"
я видалив файл, який ви завантажили, так як я пошкоджений або погроз, вірусів, тестування здійснюється з двох пк, перевіряє файл і підзарядка
Я створив архів з телефону і завантаження файлу з ним, не має ніяких вірусів.
Тест № 2
Те, що я бажаю знати ? якщо ecusafe зробив хорошу роботу чи ні, а потім, якщо відповіді ? ні, я можу навіть заплатити, щоб мати модифікації, добре зроблений, але, що вирішує проблему.
betrescudan
10-08-2014, 21:24
ecusafe не робить fap офф на цю machina...ви повинні видалити fap з winols
Якщо ви мене переконуєте, що проблема ? ecusafe я був би вдячний, якщо мені, якщо ви виділите точні, що торкатися, навіть за додаткову плату.
betrescudan
10-08-2014, 22:17
ecusafe і жарт якраз...навпаки,може завдати шкоди....я бачив, що існує можливість отримати відображення proffessionale тут,на цьому форумі,я думаю, за додаткову плату,краще зв'яжіться з адміністратором,або знайти якийсь чоловік, який використовує добре winols для modifficare свій фап,закрити egr, а також додати кілька кінських сил...і cossi sarrai радий, full
у зіставленні tabelare в ecm titanium,дивлячись на вашу actuale карту,як і максимальне значення тиску turbo?
я не можу завантажити файл для verrifica...знайти який-небудь один, щоб зробити veriffica turbo map з титаном, якщо ви не знаєте, що робити...
з psa diagbox потім verifficare з діагностики двигуна, якщо fap і ще...і потім в bsi...
з якою інструмент на ліжко ori файл?якщо mpps не ок, тому що lege тільки 50% soft,і може бути не читав dpf...kess або bdm закону full
leandro89
11-08-2014, 08:42
за те, що знаю я, на edc15c2 ecusafe працює добре, потрібно підправити файл, якщо у вас є відмови в якийсь датчик
навіть я знаю, що ecusafe працює добре на них, навіть, чому? на інших форумах, особливо французи використовують ecusafe для 406 2.2 без проблем. На жаль, я не знаю, куди битися головою, механік, з яким я разом перевірили все, порожній, elettrovalvle, геометрії, etc m досі знайшов тільки цівку, яка керує swirl маршрут, і він поклав дроту. Я поняття не маю, яка problemam робить це після такого-то кількості км використання, на будь-якій швидкості
leandro89
11-08-2014, 11:00
навіть я знаю, що ecusafe працює добре на них, навіть, чому? на інших форумах, особливо французи використовують ecusafe для 406 2.2 без проблем. На жаль, я не знаю, куди битися головою, механік, з яким я разом перевірили все, порожній, elettrovalvle, геометрії, etc m досі знайшов тільки цівку, яка керує swirl маршрут, і він поклав дроту. Я поняття не маю, яка problemam робить це після такого-то кількості км використання, на будь-якій швидкості?.
за те, що я знаю, ці машини мають той недолік, що вони ламаються труби, депресії, так би мовити, слід перевірити їх по одному, а потім перевірити, якщо машину в рух, працюють різні клапани
8372 серветки
Ось помилка з'являється з lexia, кожен раз ? те ж саме.