КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Peugeot 406 ціск турбо занадта высокая

амін
02-08-2014, 14:33
Прывітанне ўсім, я выдаліў fap на гэтай машыне ? у 406 r 2.2 hdi, спачатку фізічна, замяніўшы ўсе трубы, прама, потым я судзімы зыходны файл з ecusafe і напісаў нешта змяніць. Затым я зняў голас bsi з lexia і я думаў, што вы скончылі, а не таму ў некалькіх кіламетрах і выходзіць на збой сістэмы анты-забруджвання з відавочным зніжэнне прадукцыйнасці. У дыягностыцы ціску турба занадта высокай, і праблема ў egr, хто-небудзь ведае ? усе, што звязана з выдаленнем fap?

Прымацаваны файл

leandro89
02-08-2014, 20:58
голас збой сістэмы прадухілення забруджвання ад 90% памылак, у любым выпадку, каб мець свае меркаванне трэба пакідаць на врі і mod

tecnoecu
02-08-2014, 23:59
прывітанне ke колькасць sw у вас есць? ecusafe на некаторых аўто гэтыя назад з casini. паспрабуйце прыцягнуць яго да суду з другога sw або папрасіце дапамогі абслугоўванне форуму, прабачце, але перш чым прыцягнуць яго да суду ў дыягназ вам вашыя ж памылкі?

амін
03-08-2014, 00:53
Вось тут на врі і мод, зменаў не было гэтых памылак.
спасылка выдалена

Хацеў бы паспрабаваць з раз, але перш я павінен ведаць, калі ecusafe няправільна.

leandro89
03-08-2014, 22:03
Вось тут на врі і мод, зменаў не было гэтых памылак.
спасылка выдалена

Хацеў бы паспрабаваць з раз, але перш я павінен ведаць, калі ecusafe няправільна.

для загрузкі файлаў выкарыстоўваецца рэжым? пашыраны форуму, гэтыя спасылкі загрузкай працуюць на працягу пэўнага перыяду, а затым вы "выдаленні"

амін
03-08-2014, 22:17
Вы прабачце, але я з мабільнага тэлефона і мне не ідзе кіраванне ўкладаннямі.

Вось і зрабіў.

"файл выдалены"

leandro89
04-08-2014, 10:02
Вы прабачце, але я з мабільнага тэлефона і мне не ідзе кіраванне ўкладаннямі.

Вось і зрабіў.

"файл выдалены"

я выдаліў файл, які вы загрузілі, так як я пашкоджаны або пагроз, вірусаў, тэсціраванне ажыццяўляецца з двух пк, правярае файл і падзарадка

амін
04-08-2014, 10:18
Я стварыў архіў з тэлефона і загрузкі файла з ім, не мае ніякіх вірусаў.

Тэст № 2

Тое, што я жадаю ведаць ? калі ecusafe зрабіў добрую працу або няма, а затым, калі адказу ? няма, я магу нават заплаціць, каб мець мадыфікацыі, добра зроблены, але, што вырашае праблему.

betrescudan
10-08-2014, 21:24
ecusafe не робіць fap оф на гэтую machina...вы павінны выдаліць fap з winols

амін
10-08-2014, 21:39
Калі вы мяне пераконваеце, што праблема ? ecusafe я быў бы ўдзячны, калі мне, калі вы вылучыце дакладныя, што тычыцца, нават за дадатковую плату.

betrescudan
10-08-2014, 22:17
ecusafe і жарт як раз...наадварот,можа нанесці шкоду....я бачыў, што існуе магчымасць атрымаць адлюстраванне proffessionale тут,у гэтым форуме,я думаю, за дадатковую плату,лепш звяжыцеся з адміністратарам,або знайсці які-то чалавек, які выкарыстоўвае добра winols для modifficare свой фап,зачыніць egr, а таксама дадаць некалькі конскіх сіл...і cossi sarrai рады, full

у супастаўленні tabelare ў ecm titanium,гледзячы на вашу actuale карту,як і максімальнае значэнне ціску turbo?

я не магу спампаваць файл для verrifica...знайсці які-небудзь адзін, каб зрабіць veriffica turbo map з тытанам, калі вы не ведаеце, што рабіць...

з psa diagbox затым verifficare з дыягностыкі рухавіка, калі fap і яшчэ...і потым у bsi...

з якой інструмент на ложак ori файл?калі mpps не ок, таму што lege толькі 50% soft,і можа быць не чытаў dpf...kess або bdm закона full

leandro89
11-08-2014, 08:42
за тое, што ведаю я, на edc15c2 ecusafe працуе добра, трэба падправіць файл, калі ў вас есць адмовы ў які-то датчык

амін
11-08-2014, 10:07
нават я ведаю, што ecusafe добра працуе на іх, нават, чаму? на іншых форумах, асабліва французы выкарыстоўваюць ecusafe для 406 2.2 без праблем. На жаль, я не ведаю, куды біцца галавой, механік, з якім я сумесна праверылі ўсе, пусты, elettrovalvle, геаметрыі, etc m да гэтага часу знайшоў толькі цаўе, якое кіруе swirl маршрут, і ен паклаў дроту. Я паняцця не маю, якая problemam робіць гэта пасля такога-то колькасці км выкарыстання, на любой хуткасці

leandro89
11-08-2014, 11:00
нават я ведаю, што ecusafe добра працуе на іх, нават, чаму? на іншых форумах, асабліва французы выкарыстоўваюць ecusafe для 406 2.2 без праблем. На жаль, я не ведаю, куды біцца галавой, механік, з якім я сумесна праверылі ўсе, пусты, elettrovalvle, геаметрыі, etc m да гэтага часу знайшоў толькі цаўе, якое кіруе swirl маршрут, і ен паклаў дроту. Я паняцця не маю, якая problemam робіць гэта пасля такога-то колькасці км выкарыстання, на любой хуткасці?.

за тое, што я ведаю, гэтыя машыны маюць той недахоп, што яны ламаюцца трубы, дэпрэсіі, так бы мовіць, варта праверыць іх па адным, а затым праверыць, калі машыну ў рух, працуюць розныя клапаны

амін
11-08-2014, 19:18
8372 сурвэткі

Вось памылка з'яўляецца з lexia, кожны раз ? тое ж самае.