КПК

Прагляд Поўнай Версіі : справаздача 4-й курс навучання rimappature professionalchiptuning 26-27/07/14 Рым

nico2610
31-07-2014, 18:09
Я ўдзельнічаў у працэсе, што вы ? гуляў у Рым 26/27 гэтым месяцы.......я даведаўся ўсе асновы гэтага свету, што гламурны ? цюнінг! У мяне было шмат нявызначанасці і сумневаў, каб прыняць удзел у курсе...але дзякуючы вам?,вопыт,і цярпенне, якія мелі D. M. і я даведаўся асновы дзе ? чаму? ўмяшацца! вядома, цяпер трэба набірацца вопыту, каб кіраваць усім! настойліва рэкамендую ўсім, хто хоча стаць на гэты шлях, належачы ў штат першым ідзе курс і прытрымлівацца парадаў, якія даюцца.
вітаю таварышы, што, як я ўдзельнічаў, і дзякуючы бясконцасці і да D. M.

Streetracer90
31-07-2014, 23:21

gianni1001
01-08-2014, 00:30
Я цалкам згодны з nico2610
І парада ўсім, хто сапраўды хоча даведацца што-то прайсці курс персаналу
Professionalchiptuning.
Акрамя таго, вельмі мілыя яны здольныя? растлумачыць, эфектыўна і зразумела.
Яшчэ раз дзякуй ст. М. ст. прывітанне з аднакласнікамі:-) :-) :-)

fabiovts88
01-08-2014, 12:28
дзякуй, М. і В, што навучылі мяне ўсе гэта ... вітаю ўсіх аднакласнікамі

msport (exil77grande)
01-08-2014, 16:07
хлопцы, я тут каментаваць у гэтак кароткі час нават 4? курс навучання professionalchiptuning праведзены 26-27 ліпеня 2014 года ў Рыме,мы паўтарылі на адлегласці 1 месяц-паўтара курс навучання перапрызначэння блокаў кіравання працягласцю 2 дні тэорыя+практыка на некалькіх хлопцаў, якія не былі палічаныя,як і ў папярэднія, нават у гэтым былі і тыя, хто ніколі не займаўся sw, апрацоўкі, тым не менш, як і абяцалі, у канцы курсу, таксама іх пачалі рэдагаваць некаторыя файлы, і, у рэшце рэшт, наша мэта была дасягнутая,замест некаторых фота, вядома.

gianni1001
08-08-2014, 14:04
Прывітанне ўсім
Я Gianni1001 адзіны з барадой .....а самы стары, вядома...
Выказваем шчырую падзяку нашым МАЙСТРОЎ Admin і Msport, каб усе паняцці, якія мы вучылі з вялікім цярпеннем
на апошняй фатаграфіі я Паміж Денні акуляры без барады? і Фабіа акуляры і барада?
Прывітанне іншым, якога, на жаль, не памятаю імя і нік, і НАСТАЎНІКІ, Адміністратар ДОБРЫ!!!
я спадзяюся, што арганізаваліся курс на бензін я буду вызначана маецца
у salutone усе

alxcrs
14-08-2014, 16:55
Прывітанне ўсім, я таксама ўдзельнічаў у ходзе арганізаваных хлопчыкаў, Professionalchiptuning нават калі не на сесіі Рыма.
Я быў сапраўды шчаслівы, так і для асновы, і для чалавечых адносін...
Я таксама, я спадзяюся, у будучыні выпуск, прысвечаны рухавікі-бензін.
У любым выпадку, яшчэ раз дзякуй, хлопцы, так трымаць!