КПК

Перегляд Повної Версії : Презентація

michelepetrizzzo
20-09-2012, 10:35
Всім привіт, мене звуть мішель, і я салерно.
Власник мало 159 1.9 mjet якої я більш ніж задоволений.... dpf.
Відчуваю, засмітитися і йде надто часто recovery на мій смак без урахування палива.
Я б хотів зрозуміти, більше на цю тему і, можливо, зрозуміти, чи можу я самостійно видалити його, як фізично, так і в електронному вигляді, вирішуючи проблеми, зниження продуктивності пов'язане з не-протитиск, що видалення dpf себе веде.
Якщо з вашим цінних і кваліфіковану допомогу, можу завершити роботу, я б тоді реалізувати функції, навіть з фото, що можна поставити в розпорядженні тих, хто після мене хочуть зробити те ж саме ....

admin
20-09-2012, 10:50
Привіт михайло і ласкаво просимо розкажіть нам дещо тобі типу роботи, вік

msport (exil77grande)
20-09-2012, 11:06
привіт михайло ласкаво просимо,ми вам можемо допомогти без проблем, як видалити fap і egr, що перепризначити вашого автомобіля.

sa80libero
20-09-2012, 11:52
привіт Михайло, добре прийшов

dvdtuning
20-09-2012, 14:18
Ласкаво просимо!

michelepetrizzzo
20-09-2012, 16:25
ок, спасибі всім, я prontissimo, скажіть мені, з чого почати!
Я думаю, що видалення dpf і insatallazione труби може зробити це тільки мої страхи, що стосуються електроніка. Що потрібно, щоб прочитати файл і поповнити нову карту?

michelepetrizzzo
20-09-2012, 16:26
Domenticavo, Салерно, я бухгалтер мені 32 роки, але я завжди любив випадковими заробітками, diy , зроби сам, невеликі робочі місця в машині і т.д....
Я впевнений, що з вашою допомогою, щоб справу вдалося? зробити цю роботу.

msport (exil77grande)
20-09-2012, 20:37
Тоді для першого вам потрібен програміст, щоб читати/писати файл з ебу, які ви знайдете в нашому розділі інтернет-магазину,у вашому випадку треба, навіть в пір'ї, що і' pi? дешевий, але чесно кажучи, якщо я можу дати вам пораду, візьміть l' mpps v5, що це дуже пі? професійний і охоплює парком автомобілів, іп? широкий, крім функції прийому у випадку, якщо ви повинні блокувати запису, який допоможе вам в резюме.другий крок полягає в тому, щоб мати ноутбук, щоб зробити все,раз купив програміст, можна звернутися до нас cos? з допомогою нашої допомоги, ми можемо встановити в програматор і прочитати з файла, орі,скоро.

giarras
20-09-2012, 20:39
ласкаво просимо між нами.