КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Прэзентацыя

michelepetrizzzo
20-09-2012, 10:35
Усім прывітанне, мяне клічуць мішэль, і я салерно.
Уладальнік мала 159 1.9 mjet якой я больш чым задаволены.... dpf.
Адчуваю, засориться і ідзе занадта часта ў recovery на мой густ без уліку паліва.
Я б хацеў зразумець, больш на гэтую тэму і, магчыма, зразумець, ці магу я выдаліць яго самастойна, як фізічна, так і ў электронным выглядзе, вырашаючы праблемы, зніжэнне прадукцыйнасці звязана з не-супрацьціск, што выдаленне dpf сябе паводзіць.
Калі з вашым каштоўным і кваліфікаваную дапамогу, магу завершыць працу, я б тады рэалізаваць функцыі, нават з фота, што можна паставіць у распараджэнні тых, хто пасля мяне хочуць зрабіць тое ж самае ....

admin
20-09-2012, 10:50
Прывітанне міхаіл і сардэчна запрашаем раскажыце нам сее-што табе тыпу працы, узрост

msport (exil77grande)
20-09-2012, 11:06
прывітанне міхаіл сардэчна запрашаем,мы можам вам дапамагчы без праблем, як выдаліць fap і egr, што перапрызначыць вашага аўтамабіля.

sa80libero
20-09-2012, 11:52
прывітанне Міхаіл, добра прыйшоў

dvdtuning
20-09-2012, 14:18
Сардэчна запрашаем!

michelepetrizzzo
20-09-2012, 16:25
ок, дзякуй усім, я prontissimo, скажыце мне, з чаго пачаць!
Я думаю, што выдаленне dpf і insatallazione трубы можа зрабіць гэта толькі мае страхі, якія тычацца электроніка. Што трэба, каб прачытаць файл і папоўніць новую карту?

michelepetrizzzo
20-09-2012, 16:26
Domenticavo, Салерно, я бухгальтар мне 32 гады, але я заўседы любіў выпадковымі заробкамі, diy, " зрабі сам, невялікія працоўныя месцы ў машыне і г.д....
Я ўпэўнены, што з вашай дапамогай, каб справа атрымалася? зрабіць гэтую працу.

msport (exil77grande)
20-09-2012, 20:37
Тады для першага вам патрэбен праграміст, каб чытаць/пісаць файл з эбу, якія вы знойдзеце ў нашым раздзеле інтэрнэт-крамы,у вашым выпадку трэба, нават у пер'і, што і' pi? танны, але шчыра кажучы, калі я магу даць вам савет, вазьміце l' mpps v5, што гэта вельмі пі? прафесійны і ахоплівае паркам аўтамабіляў, іп? шырокі, акрамя функцыі прыему ў выпадку, калі вы павінны блакаваць запісу, які дапаможа вам у рэзюмэ.другі крок складаецца ў тым, каб мець ноўтбук, каб зрабіць усе,раз купіў праграміст, можна звярнуцца да нас cos? з дапамогай нашай дапамогі, мы можам ўсталяваць у программатор і прачытаць з файла крычы,хутка.

giarras
20-09-2012, 20:39
сардэчна запрашаем паміж намі.