КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Info immo OFF zafira, які

egs
01-08-2014, 13:02
Прывітанне ўсім. Хто-небудзь з вас ? адбылося гэта scodifica? Opel Zafira, які 2.0 DTi з ecu EDC 15 памяці 24C04. Я зрабіў некалькі тэстаў, але нічога, я заўседы міргае індыкатар. Чакаю вашых саветаў, дзякуй.
Калі вам трэба чытаць арыгінал на месца пазней.

cinqueturbo
01-08-2014, 13:11
Прывітанне ўсім. Хто-небудзь з вас ? адбылося гэта scodifica? Opel Zafira, які 2.0 DTi з ecu EDC 15 памяці 24C04. Я зрабіў некалькі тэстаў, але нічога, я заўседы міргае індыкатар. Чакаю вашых саветаў, дзякуй.
Калі вам трэба чытаць арыгінал на месца пазней.

Я не хачу пісаць фігня, але я думаю, што пасля verginata ідзе адаптаваныя з інструментам, яшчэ лепш, з OP-com і car-pass..
па-ранейшаму чакае адказу ад эксперта..

egs
01-08-2014, 13:28
І што ? у выпадку scodifica часткова, служыць мне поўнай.... я чытаў, што вакол ? магчыма, мы бачым трохі аб тым, хто адказвае...

cinqueturbo
01-08-2014, 13:36
І што ? у выпадку scodifica часткова, служыць мне поўнай.... я чытаў, што вакол ? магчыма, мы бачым трохі аб тым, хто адказвае...

Ааа Ок..
лічу, што трэба проста паспрабаваць, то..
што SW у вас?
s? вам трэба, пошту памяць 24C04, што працэс нейкі файл..

egs
01-08-2014, 15:24
Такім чынам,я паспрабаваў з immodec 3.2_immokiller і робяць адны і тыя ж змены. Я праверыў таксама і файл базы дадзеных, файлы, immo off, што я і як-то было гэтак жа, як і створаныя з гэтых sw. Адзінае, што ен зрабіў гэта па-іншаму ? быў калі-то? здаецца, не пачынаючы нават не з чым.
Гэта ? файл:

8337

Абнаўленне: першы файл, які я змяніў усе ў парадку, праблема была ў напружанне батарэі. Цяпер трымаю яго пад тэст, да гэтага часу я ўжо зрабіў? 50in пускаў, здаецца, усе ок.