Перегляд Повної Версії : Alfa 147 jtd 115cv. Розблокувати файл Ecu захисту від читання
Привіт всім я прочитав файл Alfa 147 jtd 115cv. Але при відкритті файлу, я виявив, що Ecm titanium каже мені, info ecu not found. Клієнт сказав мені, що старий тренер він захищений від читання. Ви можете зробити щось, щоб бачити цей файл і що він в поєднанні укладача. В іншому випадку доведеться? переробити файл починаючи з нової орі. Але я хотів подивитися, що він зробив, чому? машина йде не надто добре.
Додаю файл.
8328
з те, що ви читали файл, спробуйте відкрити ecu і дивитися, що не було zoccolata з мережевого кодування.
angelolsp
31-07-2014, 16:03
але, щоб поставити пас на файл, як ви повинні робити?
Файл ? читав з Kess V2 master. Я не знаю? з чим ? був написаний старий тренер, що він захищений. Ecu не ? ніколи не було відкритим у цьому я впевнений. Мені interssava знати, якщо ви могли б scodificare, починаючи від файлу, який я відправив. В іншому випадку доведеться? rifarli карту з 0. Але мені було цікаво подивитися, що він в поєднанні собака, що він зробив автомобіль.
legendaryslave
31-07-2014, 21:28
дивно, я намагався читати з іншим інструментом або діяти безпосередньо на 29f400
Streetracer90
31-07-2014, 23:24
Частини від оригіналу, зробіть краще ;)
Файл ? читав з Kess V2 master. Я не знаю? з чим ? був написаний старий тренер, що він захищений. Ecu не ? ніколи не було відкритим у цьому я впевнений. Мені interssava знати, якщо ви могли б scodificare, починаючи від файлу, який я відправив. В іншому випадку доведеться? rifarli карту з 0. Але мені було цікаво подивитися, що він в поєднанні собака, що він зробив автомобіль.
як ви бути впевнені, що не ? ніколи не була відкрита, ці гвинти і не подивитися нічого, коли відкрити, в будь-якому випадку, ви завжди можете спробувати, як говорить легенда, і те, як радив боку завжди його золото і залишити його в спокої файли вже змінені.
SandroMarciano
01-08-2014, 09:54
навіть, по-моєму, або ? zoccolata або kess читав погано... файл ви не можете? шифрування via sw на edc15
francescosparco
01-08-2014, 11:32
теє було zoccolata.. тільки що і дивно, що зробив тобі щось читати. як правило, ви робите тільки дані ecu, коли ? так
sportknight
01-08-2014, 12:41
може бути ? були захищені ecusafe,по-моєму відривається flash і programmala з оригінального файлу ж число hw і sw, і перейти спокійно!!
angelolsp
01-08-2014, 15:10
але, може бути, і була написана вс dimsport? я знаю, що не добре, то читання вс інших програмістів? сандро замість того, щоб на edc16, ви можете заблокувати читати далі sw?
я знаю досить добре, у sw цього ебу, по-моєму... ? просто пішло читання, або ебу має деякі проблеми при передачі даних у послідовний.
якщо ви берете пам'ять і читати файл, а не з'? захисту, що тримаєте.
якщо вони zoccolata, плати, проміжний, то, можливо, може бути.
Якщо існував спосіб шифрування прошивки блоку управління, то ми повинні змінити програму управління, щоб навчити її читати.... я бачу, це дуже важко :D
legendaryslave
01-08-2014, 23:30
у цей момент ви повинні побачити всередині там так важливо, що не може бути прочитаний :cool: