Прагляд Поўнай Версіі : Alfa 147 jtd 115cv. Разблакаваць файл Ecu абароны ад чытання
Прывітанне ўсім я прачытаў файл Alfa 147 jtd 115cv. Але пры адкрыцці файла, я выявіў, што Ecm titanium кажа мне, info ecu not found. Кліент сказаў мне, што стары трэнер ен абаронены ад чытання. Вы можаце зрабіць што-то, каб бачыць гэты файл і што ен у спалучэнні складальніка. У адваротным выпадку прыйдзецца? перарабіць файл пачынаючы з новай врі. Але я хацеў паглядзець, што ен зрабіў, чаму? машына ідзе не занадта добра.
Прыкладаю файл.
8328
з тое, што вы чыталі файл, паспрабуйце адкрыць ecu, і глядзець, што не было zoccolata з сеткавага кадавання.
angelolsp
31-07-2014, 16:03
але, каб паставіць пас на файл, як вы павінны рабіць?
Файл ? чытаў з Kess V2 master. Я не ведаю? з чым ? быў напісаны стары трэнер, што ен абаронены. Ecu не ? ніколі не было адкрытым, у гэтым я ўпэўнены. Мне interssava ведаць, калі вы маглі б scodificare, пачынаючы ад файла, які я адправіў. У адваротным выпадку прыйдзецца? rifarli карту з 0. Але мне было цікава паглядзець, што ен у спалучэнні сабака, што ен зрабіў аўтамабіль.
legendaryslave
31-07-2014, 21:28
дзіўна, я спрабаваў бы чытаць з іншым інструментам або дзейнічаць непасрэдна на 29f400
Streetracer90
31-07-2014, 23:24
Часткі ад арыгінала, зрабіце лепш ;)
Файл ? чытаў з Kess V2 master. Я не ведаю? з чым ? быў напісаны стары трэнер, што ен абаронены. Ecu не ? ніколі не было адкрытым, у гэтым я ўпэўнены. Мне interssava ведаць, калі вы маглі б scodificare, пачынаючы ад файла, які я адправіў. У адваротным выпадку прыйдзецца? rifarli карту з 0. Але мне было цікава паглядзець, што ен у спалучэнні сабака, што ен зрабіў аўтамабіль.
як вы быць упэўнены, што не ? ніколі не была адкрыта, гэтыя шрубы і нічога не паглядзець, калі адкрыць, у любым выпадку вы заўседы можаце паспрабаваць, як кажа легенда, і тое, як раіў боку заўседы яго золата і пакінуць яго ў спакоі файлы ўжо зменены.
SandroMarciano
01-08-2014, 09:54
нават, па-мойму, ці што ? zoccolata або kess чытаў дрэнна... файл вы не можаце? шыфравання via sw на edc15
francescosparco
01-08-2014, 11:32
тее было zoccolata.. толькі што і дзіўна, што зрабіў табе што-то чытаць. як правіла, вы робіце толькі дадзеныя ecu, калі ? так
sportknight
01-08-2014, 12:41
можа быць ? былі абаронены з ecusafe,па-мойму адрываецца flash і programmala з арыгінальнага файла, з ж колькасць hw і sw, і перайсці спакойна!!
angelolsp
01-08-2014, 15:10
але, можа быць, і была напісаная нд dimsport? я ведаю, што не добрае, то чытанне нд іншых праграмістаў? сандра замест таго, каб на edc16, вы можаце заблакаваць чытаць далей sw?
я ведаю даволі добра, у sw гэтага эбу, па-мойму... ? проста пайшло чытанне, або эбу мае некаторыя праблемы пры перадачы дадзеных у паслядоўны.
калі вы бераце памяць і чытаць файл, а не c'? абароны, што трымаеце.
калі яны zoccolata, платы, прамежкавы, то, магчыма, можа быць.
Калі існаваў спосаб шыфравання прашыўкі блока кіравання, то мы павінны таксама змяніць праграму кіравання, каб навучыць яе чытаць.... я бачу, гэта вельмі цяжка :D
legendaryslave
01-08-2014, 23:30
у гэты момант вы павінны праверыць, ці ўнутры што там так важна, што не можа быць прачытаны :cool: