Прагляд Поўнай Версіі : Punto evo 8F2 - інэрцыйны выключальнік
emilground
31-07-2014, 08:31
Прывітанне, хлопцы, на Punto evo 8F2 75cv ўзнікае часам памылка на датчык інэрцыйны, які робіць выключыць машыну. Спрабуем зноў паставіць яго на ровар частка і, магчыма, не ўяўляе праблемы нават для дзен.
Аўтамабіль, не ? аварый не было, а памылка ? быў pi? раз выдаліў з examiner.
І цалкам магчыма, што праблема звязаная з складальніцтвам не выканана ў jtag што? што тады ? была завершана паспяхова паўтор ? панядзелак? у другой палове дня andr? дзе гэта ў машыну, каб зразумець чалавека праблемы, цяпер я напісаў толькі, як я ? паведаміў!
Дзякуй і добрага дня Ўсім :)
carlo abarth
31-07-2014, 09:06
спадзеючыся, што ў адтуліну не пашкоджана!!!
emilground
31-07-2014, 09:18
праблема ўзнікае перыядычна і дыягностыка рухавіка не паказвае ніякіх недахопаў. Толькі ў body, з'яўляецца памылка " выключальнік інэрцыйны. Можа быць праблема з-за першай запісу не атрымаўся, для? аўтамабіль ? гульню без якіх-небудзь праблем пасля запісу нармальна, але далека не адразу прадставіў праблемы.
Far? у якасці першага доказы панядзелка? перабудова з examiner і калі гэта не дапамагае, даюць вынікі паспрабуе? каб зрабіць працэдуру замены эбу, што на міф мне заліхвацкі? праблема адпраўляліся ўсе вентылятары як раз збіралася ў рух.
Ну, рэчы-й? дзіўныя...
як апошні доказ магу загрузіць флэш-e2p арыгінальныя, але я разумею, адкрыць тыя ECU
для мяне эбу рухавіка не мае нічога агульнага, сігнал, блок інерцыйных сістэмы air-bag, што праз can папярэджвае цела, што, у сваю чаргу, кажа, на блок кіравання рухавіком адключаецца і не ездзіць на матацыкле, так што я controllerei таксама ў блоку кіравання падушкамі бяспекі, калі ў вас есць памылкі.
emilground
31-07-2014, 14:58
я думаю, вы я, што вы не ўваходзіце? дзіўная рэч ? што праблема выключальніка па інэрцыі ? было пасля, што ? была адкрыта экю, для супастаўлення. Праблема, якая ўзнікае час ад часу і не ў тыя ж умовы, тыпу поўнага паскарэння, ціску турба-высокай ці нізкай, і інш
pdtechnology
14-09-2014, 12:23
прывітанне, калі ты не вырашана, паспрабуйце выканаць наступныя дзеянні для адключэння кадраў у секунду і паглядзець, якія вынікі атрымаеце ? доказ не будзе ніколі.......
emilground
14-09-2014, 12:52
Я праводзіў розныя тэсты з examiner, і цяпер не будзе больш? няма памылкі ў дыягназе, нават тое, што выключальнік інэрцыйны, для? праблема ўзнікае толькі раз у месяц, і не пакідае слядоў памылкі.
Аўтамабіль d? разрыў, як быццам хоча выключыцца, але не выключаецца і аднаўляецца адразу хадзіць рэгулярна.
У машыне яны, набытае выкарыстоўваецца не вельмі шмат часу да таго, як падлучаны дыск, а затым вы не ведаеце, калі gi? прысутнічае гэтая праблема ці не. Можа нават яе прададзеныя, каб гэты дэфект не ліквідаваць. Можа быць, нават фальшывы кантакт дзе-то, але мне здаецца дзіўным, што няма ніякай памылкі захоўваецца.
Ne стоячы!!! шэраг punto evo з вось... тыпу, які праз блок кіравання свечак напальвання, што вы ? спалены ен, у сваю чаргу, згарэў блок кіравання рухавіком ! такіх абсурдных рэчаў
cinqueturbo
14-09-2014, 20:53
Варта было б паставілі крычы, каб убачыць, калі ўзнікае дэфект?
emilground
20-09-2014, 13:01
калі реф? дэфект паспрабуе? a змесціце арыгінал для? я не залежыць ад файла. Праз паслядоўны порт, а мне не дапамог напісаць V53, то зусім не кранула б мяне зноў адкрыць праграму і зрабіць яе ў Jtag, або, можа быць, пачакаць трохі, каб узяць I/O Terminal
вы з " я "terminal" ты спакойна, я, аднак, controllerei пін ў ecu падушка бяспекі, магчыма, ні адзін, што не тычыцца добра
часам мы губляем у шклянку вады, перамыкач інэрцыі ў момант, калі я не памыляюся, электрычная схема павінна працаваць з сігналам адмоўнай, калі правады есць два сыходзіць, толькі ток на помпа ў баку, калі ен мае 3 адзін сігнал, які адкрывае superchiusura.
калі ласка, праверце ўсе масы эбу сістэмы нпб, пад цэнтральны тунэль і дзве пацертасці у куце пярэдніх, часам або акісляюцца або crimpate дрэнна, каб я быў упэўнены, шмат разоў вырашаю шмат праблем, памылак, дзіўныя і невытлумачальныя rifacendole або rinforzandole з сажалкі.