Перегляд Повної Версії : обмежувач pop marelli
yannsaba
31-07-2014, 03:47
Хто-небудь може мені конкретний приклад, на файл, на питання про те, як скоротити обмежувач для створення ефекту поп-корн. Я до перерви, як і в дискусії про marelli, але якщо я отримую результати. Хтось добрий, мені б приклад...
файл ori видалений, ви пам'ятаєте, що файли ori йдуть, розміщені в банку даних, якщо не було вже, в різних дискусій йде вставив посилання бази даних з кількістю повідомлень
yannsaba
31-07-2014, 10:28
вибачте, але вони неосвічені в цьому питанні, я пояснив, cos? ефект поп-корн,
спасибі.
yannsaba
31-07-2014, 10:48
постріл в обмежувач, що подивитися на дизельні автомобілі схожі на ефект від їзди на бензині....
постріл в обмежувач, що подивитися на дизельні автомобілі схожі на ефект від їзди на бензині....
зрозумів, дякую.
p.s. що ж ти робиш?
yannsaba
31-07-2014, 11:02
у caiser він робить на сцені. Може бути, заробіток у кілька децибел в гонках, тепер мітинги тюнінг :p
у caiser він робить на сцені. Може бути, заробіток у кілька децибел в гонках, тепер мітинги тюнінг :p
ок, якщо можете, то мені цікаво бачити, мод.
yannsaba
31-07-2014, 11:13
я шукав саме практичний приклад, хтось, що він випробував, чому? на обговоренні marelli аргумент ? залишився р? campato для повітря ? було б здорово побачити практичний приклад. Я зробив з тестів, але я не отримав результати
yannsaba
04-08-2014, 14:59
Якщо ви виявили зміна правильному ви можете поділитися ним з форуму....
leandro89
04-08-2014, 17:06
як говорить egs ви можете поділитися з усіма, навіть в цій темі
yannsaba
06-08-2014, 15:10
Як зажадав від mod місце в чу? рішення для пострілу. Розглядаючи файл, який місці, ви повинні налаштувати біт за вказаною адресою 064C1C і два panettoni, що раніше виявили, завжди налаштовані на 6000. Біти поміщаються безпосередньо перед карту часів...
Замість цього, хлопці, я прошу вашої руки, щоб карту в питанні. Крім мод, у разі, якщо для s? ви скажіть мені, якщо imbroccato сенсі читання карт, різних обмежувачів. Чесно кажучи, я все ще є питання про педаль і досягнень....
francescosparco
06-08-2014, 19:40
мені теж буде цікаво
треба moddare біт 6000 (про) abbasandolo es5000 знаходиться перед карту уприскування parzializato в mjt ......