Перегляд Повної Версії : Видалення antituning edc 17c46
simone82
30-07-2014, 21:04
Привіт всім,ви знаєте, якщо є можливість? видалити antitunig від bosch edc 17 c46 і можливість написати потім в послідовний?
voglioimparare
31-07-2014, 12:05
про яку машину ви говорите? інструмент, який ви використовуєте для читання\запису? трохи більше інфо....
якщо я не помиляюся, то в magpro до теперішнього часу має цю функцію
cawadany
05-08-2014, 14:24
Я чув, що ви можете? зробити, і потрібно читати в boot.
Привіт
ви, exatto, якщо може зробити, але для scrivire, потрібно де-оригінальний інтерфейс, x17, cmdtec, і т. д.
Ви пу? зробити.... Читати
Тачка. Повинен бути біт призвести до нуля, переписати у човен, а потім ви можете прочитати і написати його від серійних. Спробуйте відправити файл орі, що завтра там я знаю, що подивитися.
Streetracer90
31-08-2014, 14:39
Який автомобіль? Я хотів би знати те, що x vag 2.0 tdi 170cv
Привіт edc17c46viene встановлений кращих vag, так і 140, що 170cv
Я не знаю, якщо є спосіб, щоб зняти antituning ви можете прочитати в boot mode, що відкриває, але потім завжди потрібно писати в бут я думаю, що сколково? зробити immo off............
У tprot ви пу? видалити з sw. ? необхідно вперше відкрити і прочитати в boot.. після видалення, читає і пише від розетки... Якщо програміст
Дозволяє
У tprot ви пу? видалити з sw. ? необхідно вперше відкрити і прочитати в boot.. після видалення, читає і пише від розетки... Якщо програміст
Дозволяє
Вибачте, але ви, як правило, вдома, використовуйте для цього розблокування..........
C'? деякі sw, що робить
Видалити... В кінці-кінців ? один біт змінити.. Якщо адміністратори дозволяють мені місце, наприклад, volkswagen Passat 170cv edc17c46
Не погано було б якби ви могли б зробити, наприклад,.............
Streetracer90
01-09-2014, 19:53
Якщо адміністратори дають дозволу додаю. Хлопці, не ? нічого вражаючого. Біт призвела до нуля
Streetracer90
02-09-2014, 18:34
Вкласти, то максимум видаляють..
я запитав дозволу ,тепер місце як зміна ? у 00bb3c інших районах chcks
legendaryslave
03-09-2014, 02:07
Спасибі condividione
ти пробував потім прочитати її і написати його від eobd.
Дякуємо за Обмін...............
У вас є, то перевіряв, чи він працює.............
Не я особисто. У будь-якому випадку я повинен спробувати сьогодні golf gtd CR.. в будь-якому випадку рішення ? ок
sa80libero
03-09-2014, 09:04
якщо протестована і працює, та відмінне рішення....
хтось протестував рішення?
Я намагаюся завантажити файл , але говорить мені, що я не права , ви знаєте, яка причина ? дякую
І тільки x не дати матеріал для всіх, хто записує, але тільки тим, хто втручається і веде життя форуму. Перебуваєте все в правилах привіт
Чудово , дякую за інфо в будь-якому випадку мотивація цілком виправданий)
matteo23
11-09-2014, 21:21
Ви знаєте, якщо одне і те ж рішення пу? бути застосована до інших EDC17..?
Cio? sar? рішення 'універсальний'..?
Рішення для c46, не добре для інших edc17.. в будь-якому випадку ви можете? зробити майже все
Engine83
12-09-2014, 10:25
доброго дня, після видалення, біт, на ті, які ви можете прочитати, перший раз, коли йде планове відкритою або відразу в послідовний. привіт спасибі
завжди читаю, в boot змінити переписати його у човен, а потім спробувати прочитати і написати його від серійних.
Engine83
12-09-2014, 10:45
правильно
дякуємо :-)
Streetracer90
21-09-2014, 13:42
Тому, якщо все ? спробувавши, я зможу прочитати із бд? Чи gi? спочатку він читав і x тест-ви повинні спробувати це?
Читаю, і запишіть його... проблема ? якщо у вас є інтерфейс, який може прочитати і написати її, бд
Streetracer90
21-09-2014, 16:44
Мені сказали, що з kess v2 тому
Оригінал.. Або fw4.034.....
З останньої relase від kess не з'? навіть не треба читати її в bdm , ви прямо в послідовний
З останньої relase від kess не з'? навіть не треба читати її в bdm , ви прямо в послідовний
насамперед, не читає bdm але в bootmode, а потім вказує, що kess ми говоримо ,золотих або клон.
детальніше K-Suite 2.08 (http://www.alientech-to.it/index.php/it/notizie/aggiornamenti-software/936-k-suite-2-8)
насамперед, не читає bdm але в bootmode, а потім вказує, що kess ми говоримо ,золотих або клон.
звичайно, орі , клони ще не мають цієї версії ( майже)
Шоу... Не з'? pi? потрібно зняти захист з ktag... Все від серійних... Белл інструмент дійсно
і gi? у kess v2 f? боюся , що не півень
Be.... я Думаю, що їх все не так і погано
очевидно краще двох інструментів, а не один , але kess ? у kess , на мій погляд, кращий інструмент в даний час на ринку
Streetracer90
21-09-2014, 19:53
Oakley, клон з fw 3.099
З цим fw у вас не включена підтримка читання і запису з бд
Streetracer90
21-09-2014, 22:49
Але через J-link ви можете оновити прошивку, що ви говорите?
Шоу... Не з'? pi? потрібно зняти захист з ktag... Все від серійних... Белл інструмент дійсно
Привіт
Comme cuasi завжди, перший інтерфейс зробити це CMD.
Br.
В теорії картини, читає і пише на мікро -, отже, потрібно fw і sw 2.07
Streetracer90
22-09-2014, 21:39
Вони знаходяться?
я попросив дозволу ,в даний час місце, наприклад, зміни в 00bb3c інших районах chcks
Sorry but i can only read the first two pages. Is this the solution with 11068 and does it work for you
Добрий вечір, я планую купити magpro X17 full . друзі, що рік купив щось змінилося і повернулися на те ж саме.
пеппіно мене не хвилює, тому що я не модератор на цьому форумі, але якщо ви хочете інформація та думки на цей інструмент, ви повинні відкрити тему в його розділі, не тут, в автомобілях з дизельним двигуном ;-)
ви повністю праві, я погано написано в форумі,
для видалення antituning edc 17c46 , magpro значно перевищує цю проблему
і я думав про покупку такого ж, тільки що я відповів неправильно.
З kess ви не можете прочитати файл, але ви можете тільки писати. На edc17 vag, коли ви зберігаєте l ecu id автоматично
Ви файл зберігається орі. ? цей файл приходить від їх bancadati. Якщо ви хочете читати потрібно, щоб змусити її, і вона в
Bootmode.
З kess ви не можете прочитати файл, але ви можете тільки писати. На edc17 vag, коли ви зберігаєте l ecu id автоматично
Ви файл зберігається орі. ? цей файл приходить від їх bancadati. Якщо ви хочете читати потрібно, щоб змусити її, і вона в
Bootmode.
якщо у вас є оригінальні останні оновлення, зроби послідовний.
ви, як я говорив, я. свою написати, але не читати.
Але ці агрегати не мають Tprot і рахувати кількість. програмування
112rosso
30-11-2014, 20:01
вибачте Mikigor як ви пишите, що не прочитано раніше?
вибачте Mikigor як ви пишите, що не прочитано раніше?
І що, що може? здатися дивним, але часто.
Є інтерфейси, як півник 2 leggealcune ecu тільки "віртуально", cio? після визначення екю, створює файл, який виходить з його банку даних.
Ви редагуєте файл і повторити, але якщо перейти на візуальні, ви завжди будете мати віртуального файлу, тобто без змін.
варто сказати, що деякі програми, такі як galletto 2 або інші бази даних ,
можливо, з підключенням до інтернету ?
є ecu деякі, не всі, що не можуть бути прочитані в послідовний. Ну ось на ці кошти економить ваш час, чому? через id ecu ви автоматично зберігає файл ori без того, щоб його відкрити.
Ні не потрібно, немає інтернету файли він є вже? всередині інструмент, і він в машині себе виявляє.
Кілька місяців тому поставили його також для edc17 vw-Audi .
Машиніст
02-12-2014, 21:36
Ця річ виявлення файлу Ori через ID ? дійсно винятковим,
звичайно, можливо ? рекомендується тільки при нестандартне обладнання.
У будь-якому випадку для видалення antituning edc 17c46 в більшості випадків необхідно відкрити блок.
(По-перше, дуже хороший!), то я, відповідно з цим ваші спостереження і додаю увагу, що може бути зі знижкою:
Так? з галло-китайськи я читати без проблем, в лічені хвилини, tiguan 170CV EDC17, я зможу написати навіть її через EOBD?
На екрані півня я також відображається кількість програм...
Якщо б він мав antituning, - я не буду навіть читати EOBD, чи не так?
(По-перше, дуже хороший!), то я, відповідно з цим ваші спостереження і додаю увагу, що може бути зі знижкою:
Так? з галло-китайськи я читати без проблем, в лічені хвилини, tiguan 170CV EDC17, я зможу написати навіть її через EOBD?
На екрані півня я також відображається кількість програм...
Якщо б він мав antituning, - я не буду навіть читати EOBD, чи не так?
не ? сказав, деякі можна читати, але на момент написання блоків, ради ? завжди те, відкрийте його і поставте в boot на лавці.
Повністю поділяю Ugoboss, після читав туристичне зробити тест читання і запису в бд для наступних блоків керування
І що, що може? здатися дивним, але часто.
Є інтерфейси, як півник 2 leggealcune ecu тільки "віртуально", cio? після визначення екю, створює файл, який виходить з його банку даних.
Ви редагуєте файл і повторити, але якщо перейти на візуальні, ви завжди будете мати віртуального файлу, тобто без змін.
Привіт,
Я або blocatto два edc17 з CMDtec, щоб написати віртуальний read.
Une EDC17C46 seat le?n 2.0 tdi 170CV, 2012 року.
Une EDC17C08 Hyundai I40, 1.7 crdi 115cv, 2012 року.
У двох випадку, віртуальний read не iera, діючої на ecu.
Але ми говоримо інструментарію оригінал або клон? Якщо орі допомогу, що ви сказали? Зрештою, як ви
Вирішена? В virtual read edc17 з kess стоїть вище для групи vw, для інших не c'
rodcraft86
08-12-2014, 15:25
всі c46 досить ostiche, деякі блокують безповоротно через obd, навіть тільки роблять ecu id ? добре побудувати один schedino розташований навпроти з голки, пружини, приварити зверху до плати пу? виявитися ризикованим і важким, більш 250? температури, можуть виникнути поломки irrimediabili
Але ми говоримо інструментарію оригінал або клон? Якщо орі допомогу, що ви сказали? Зрештою, як ви
Вирішена? В virtual read edc17 з kess стоїть вище для групи vw, для інших не існує.
Привіт
Я кажу де intrumenti оригінал.
Користувач оригінальний cmd після 8 років.
На допомогу ані сказав, як завжди, проблеми з пк, usb V3, Pentium I5, машини, mod файл, etc, etc.
Це основна допомога тут recibe в cuasi всіх tool оригіналі тут one probema.
Я вирішив у двох випадках від багатьох годин, щоб буд cualque файлу ліжко з tricore для відновлення ecu, після чого знайти файл, з іммо-офф в двох випадках.
Привіт,
Я або blocatto два edc17 з CMDtec, щоб написати віртуальний read.
Une EDC17C46 seat le?n 2.0 tdi 170CV, 2012 року.
Une EDC17C08 Hyundai I40, 1.7 crdi 115cv, 2012 року.
У двох випадку, віртуальний read не iera, діючої на ecu.
але, як ви зробили, щоб отримати їх?
vag 170cv CR монтується на леон 2010 edc17c46 ?
Від 2.08 ви можете зробити з серійного з Kess..... Або, принаймні так там написано.... Я, як правило, звільнити їх з Ktag після чого її послідовного... Погано, що йдете ви ributta всередині резервного копіювання
тому що з kess не можете зробити, в boot ? тільки з ktag або fgtech ви робите в boot?
але існує ризик блокування ecu? якщо ви робите резервні копії перед boot, а потім зробіть в послідовний і зробить antituning, перепрошивки, резервні копії в boot mode резюме?
Всі cp14 і c46 йдуть розблоковані з Ktag.. Практично видаляється блокування запису.... Навіть якщо в документах від 2.08 там написано, що це не потрібно робити патч з Ktag.... У будь-якому випадку краще зробити резервну копію
а якщо не хвилює, якщо їх розблокувати, може це робити спокійно з kess?
але те, що я хотів сказати, я , припустимо, що помилково, файл не працює, тобто не відключає tprot , переписавши резервної копії відновити?
тому що те, що я знаю, якщо сказати, що порушує antituning зрозуміло, з резервного копіювання поновлюється
Ви робите в boot.... У antituning ви можете заблокувати його від послідовного.... Бійці в boot я ніколи не чув, що зависають... Але, переписавши L повну резервну копію, в ідеалі ви повинні відновити... Але нм я впевнений на 100%
Доброго ранку усім; я вмешаюсь в цю дискусію, сподіваючись подолати деякі сумніви на цей благословенний анти-тюнінг.....я хотів би запитати вас, якщо для того, щоб видалити його, просто напишіть в банк один раз і після також доступні бд? або під час запису, ви можете навести якийсь біт 0?? я знаю, що це вже сказали, але є багато суперечливих думок, і я хотів би зрозуміти, як з ним боротися....
бд навіть тільки для читання, може далеко antituning??
заздалегідь спасибі
в теорії на читання не antituning, до речі, якщо переписати після що-небудь або погано, повинні ділити
ідеально велике спасибі за відповідь; і замість того, щоб видалити? без того, щоб читати в bdm? се якесь рішення ?
вибачте, але немає нікого, хто може мене зрозуміти, як рухатися, щоб уникнути блокування?
заздалегідь спасибі
Доброго дня, було б цікаво також я заглиблюватися в цей аспект, я новачок в цій області, і я поступово відомості про edc16 (в моїй машині є один edc16c39), хоча я багато читаю також про нових edc17 і цей знаменитий antituning, я часто читав, що вони говорили розібрати саме ебу, підключити кабель (я, здається, зрозумів, що особа перемичку, але не знаю де), щоб включити режим завантаження, а потім приступити до читання і запису через послідовний порт.
Але це дійсно так?
Тут, однак, я читав, що треба прочитати її в bdm, хоча насправді я не дуже зрозумів, про це.
Сланець, якщо деякі питання можуть здатися дурними або зі знижкою, але я ще не експерт в mareria.
З повагою
MCDJ90
edc17 не читати в bdm, але в bootmode, в кожній родині edc17 спосіб, щоб піти в bootmode, що стосується antituning багато разів це інструмент, те ж, що ви змініть файл ліжко, так що ви можете писати в послідовний.
спасибі ugoboss... у разі, якщо немає інструменту ? у bootmode він обходить завжди так?
ти фол в bootmode, дотримуйтесь того, що говорить вам інструменту і не повинні мати ніяких проблем.
Ідеально підходить спасибі
Я завжди читаю із задоволенням людей, які пишуть нісенітницю, не маючи ні інструмент, ні коли-небудь бачив, ебу і т. д....
Насамперед, KTAG розблокувати ВСІ Резервні тільки EDC17 VAG CP14, а деякі CP20, на EDC17C46 не відкриває купу не маючи власного кнопкою unlock.
Prt 199 VAG EDC17, краще з наконечниками пружини або CNF1 вас залишається у руці, 2 Boot міст + boot gnd сірий і 1 CNF1 синій 2 1 позитивний негативний CAN L і CAN H, або schedino EDC17 і ви уникаєте терморегулятори.
Казка не finesse, КВ або cinomarocchino не клонувати, а потім, починаючи з 2 hw однакові, незалежно від того, що ви пишете BCK ВСЕ restore або окремих файлів, в цьому випадку немає MPC TC1797 + Eeprom E2P вбудований в мікро, автомобіль не заводиться, НЕ КЛОНУВАТИ!!!!
Зробив те, що кесс не закон, відсутня кнопка детальніше в ksuite, тільки ID,ЗАПИСИ, RECOVERY
Для того, щоб коли ваш віртуальний файл або ALientech я покласти за бачив, що ecu має TPROT 7 або вище, для якої або заблоковані або після ID ебу не визначено.....
ТІЛЬКИ ЯКЩО у ВАС ЗНЯЛИ TRPOT В БАНКУ, ви можете ПРОСТО написати OBD...
Або іммо офф, видно, що не клон...
Чому просто не читає копію належним чином всю зону пуску, ключі, шасі і т. д....
Шасі написано правильно, навіть після іммо офф на Мікро.
Але на вашій картині прочитаєте ІММОБІЛАЙЗЕР АКТИВНИЙ і car wont start
На виступі, як зняти TPROT, інструмент EDC17 MPPS працює погано, не важіль все на цьому.
Як і клітини EDC17C46 і C64 однакові Групи VAG очевидно..
Хороша робота
MPPS V21 ЄВРО не в CAN, але в UDS читає і пише завжди за попередньою ANTITUNING OFF 3 способами......
так що це інструмент, який робить хорошу роботу?..
Ktag для карти fap і egr.
АЛЕ не клонувати
НЕ законом Області, OneTimeProgramming, для якої, якщо ти будеш працювати на тій же ecu не проблема, якщо потрібно зробити клон або immoOff або не частина, а також з Резервної копії