Прагляд Поўнай Версіі : Выдаленне antituning edc 17c46
simone82
30-07-2014, 21:04
Прывітанне ўсім,вы ведаеце, калі есць магчымасць? выдаліць antitunig ад bosch edc 17 c46 і магчымасць напісаць потым у паслядоўны?
voglioimparare
31-07-2014, 12:05
аб якой машыне вы кажаце? інструмент, які вы выкарыстоўваеце для чытання\запісы? крыху больш інфа....
калі я не памыляюся, то ў magpro да гэтага часу мае гэтую функцыю
cawadany
05-08-2014, 14:24
Я чуў, што вы можаце? зрабіць, і трэба чытаць у boot.
Прывітанне
вы, exatto, калі можа зрабіць, але для scrivire, трэба дэ-арыгінальны інтэрфейс, x17, cmdtec, і г.д.
Вы пу? зрабіць.... Чытаць у
Тачка. Павінен быць біт прывесці да нуля, перапісаць у boot, а затым вы можаце прачытаць і напісаць яго ад серыйных. Паспрабуйце адправіць файл на врі, што заўтра там я ведаю, што паглядзець.
Streetracer90
31-08-2014, 14:39
Які аўтамабіль? Я хацеў бы ведаць тое ж, што x vag 2.0 tdi 170cv
Прывітанне edc17c46viene усталяваны лепшых vag, так і 140, што 170cv
Я не ведаю, калі есць спосаб, каб зняць antituning вы можаце прачытаць у boot mode, што адкрывае, але потым заўседы трэба пісаць у бут я думаю, што сколкава? зрабіць immo off............
У tprot вы пу? выдаліць з sw. ? неабходна ўпершыню адкрыць і прачытаць у boot.. пасля выдалення, чытае і піша ад разеткі... Калі праграміст
Дазваляе
У tprot вы пу? выдаліць з sw. ? неабходна ўпершыню адкрыць і прачытаць у boot.. пасля выдалення, чытае і піша ад разеткі... Калі праграміст
Дазваляе
Прабачце, але вы, як правіла, дома, выкарыстоўвайце для гэтага разблакоўкі..........
C'? некаторыя sw, што робіць
Выдаліць... У рэшце-рэшт ? адзін біт змяніць.. Калі адміністратары дазваляюць мне месца, напрыклад, volkswagen Passat 170cv edc17c46
Не дрэнна было б калі вы маглі б зрабіць, напрыклад.............
Streetracer90
01-09-2014, 19:53
Калі адміністратары даюць дазволу прыкладаю. Хлопцы, не ? нічога дзіўнага. Біт прывяла да нуля
Streetracer90
02-09-2014, 18:34
Укласці, то максімум выдаляюць..
я спытаў дазволу ,цяпер месца як змяненне ? у 00bb3c іншых раенах chcks
legendaryslave
03-09-2014, 02:07
Дзякуй condividione
ты спрабаваў потым прачытаць яе і напісаць яго ад eobd.
Дзякуй за Абмен...............
У вас есць, то правяраць, калі працуе.............
Ня я асабіста. У любым выпадку, я павінен паспрабаваць сення golf gtd CR.. у любым выпадку рашэнне ? ок
sa80libero
03-09-2014, 09:04
калі пратэставана і працуе, і выдатнае рашэнне....
хто-то пратэставаў рашэнне?
Я спрабую спампаваць файл , але кажа мне, што я не правы , вы ведаеце, якая прычына ? дзякуй
І толькі x не даць матэрыял для ўсіх, хто запісвае, але толькі тым, хто ўмешваецца і вядзе жыцце форуму. Знаходзіцеся усе ў правілах прывітанне
Выдатна , дзякуй за інфо у любым выпадку матывацыя цалкам апраўданы)
matteo23
11-09-2014, 21:21
Вы ведаеце, калі адно і тое ж рашэнне пу? быць прыменена да іншых EDC17..?
Cio? sar? рашэнне 'універсальны'..?
Рашэнне для c46, не добра для іншых edc17.. у любым выпадку вы можаце? зрабіць амаль усе
Engine83
12-09-2014, 10:25
добры дзень, пасля выдалення, біт, на тыя, якія вы можаце прачытаць, першы раз, калі ідзе планавае адкрытай ці адразу ў серыйны нумар. прывітанне дзякуй
заўседы чытаю, у boot змяніць перапісаць яго ў boot, а затым паспрабаваць прачытаць, і напісаць яго ад серыйных.
Engine83
12-09-2014, 10:45
правільна
дзякуй :-)
Streetracer90
21-09-2014, 13:42
Таму, калі ўсе ? паспрабаваўшы, я змагу прачытаць з бд? Або gi? спачатку ен чытаў і x тэст-вы павінны паспрабаваць гэта?
Чытаю, і запішыце яго... праблема ? калі ў вас есць інтэрфейс, які можа прачытаць і напісаць яе, бд
Streetracer90
21-09-2014, 16:44
Мне сказалі, што з kess v2 назад
Арыгінал.. Ці fw4.034.....
З апошняй relase ад kess не c'? нават не трэба чытаць яе ў bdm , вы прама ў паслядоўны
З апошняй relase ад kess не c'? нават не трэба чытаць яе ў bdm , вы прама ў паслядоўны
перш за ўсе, не чытае bdm але ў bootmode, а затым паказвае, што kess мы гаворым ,залатых або клон.
больш падрабязна K-Suite 2.08 (http://www.alientech-to.it/index.php/it/notizie/aggiornamenti-software/936-k-suite-2-8)
перш за ўсе, не чытае bdm але ў bootmode, а затым паказвае, што kess мы гаворым ,залатых або клон.
вядома, крычы , клоны, якія яшчэ не маюць гэтай версіі ( амаль)
Шоў... Не c'? pi? трэба зняць абарону з ktag... Усе, што ад серыйных... Бэл інструмент сапраўды
і gi? у kess v2 f? баюся , што не певень
Be.... я Думаю, што іх усе не так і дрэнна
будзе відавочна лепш двух інструментаў, а не адзін , але kess ? у kess , на мой погляд, лепшы інструмент у цяперашні час на рынку
Streetracer90
21-09-2014, 19:53
Oakley, клон з fw 3.099
З гэтым fw у вас не ўключаная падтрымка чытання і запісу з бд
Streetracer90
21-09-2014, 22:49
Але праз J-link, вы можаце абнавіць прашыўку, што вы кажаце?
Шоў... Не c'? pi? трэба зняць абарону з ktag... Усе, што ад серыйных... Бэл інструмент сапраўды
Прывітанне
Comme cuasi заўседы, першы інтэрфейс зрабіць гэта CMD.
Br.
У тэорыі карціны, чытае і піша на мікра -, такім чынам, трэба fw і 2.07 sw
Streetracer90
22-09-2014, 21:39
Яны знаходзяцца?
я папрасіў дазволу ,у цяперашні час месца, напрыклад, змены ў 00bb3c іншых раенах chcks
Sorry but i can only read the first two pages. Is this the solution with 11068 and does it work for you
Добры вечар, я планую купіць magpro X17 full . сябры, што год купіў нешта змянілася і вярнуліся на тое ж самае.
пепіна мяне не хвалюе, таму што я не мадэратар на гэтым форуме, але калі вы хочаце інфармацыя і меркаванні на гэты інструмент, вы павінны адкрыць тэму ў яго раздзеле, не тут, у аўтамабілях з дызельным рухавіком ;-)
вы цалкам маеце рацыю, я дрэнна напісана ў форуме,
для выдалення antituning edc 17c46 , magpro ў значна перавышае гэтую праблему
і я думаў аб куплі такога ж, толькі што я адказаў няправільна.
З kess вы не можаце прачытаць файл, але вы можаце толькі пісаць. На edc17 vag, калі вы захоўваеце l ecu id аўтаматычна
Вы файл захоўваецца на врі. ? гэты файл прыходзіць ад іх bancadati. Калі вы хочаце чытаць трэба, каб прымусіць яе, і яна ў
Bootmode.
З kess вы не можаце прачытаць файл, але вы можаце толькі пісаць. На edc17 vag, калі вы захоўваеце l ecu id аўтаматычна
Вы файл захоўваецца на врі. ? гэты файл прыходзіць ад іх bancadati. Калі вы хочаце чытаць трэба, каб прымусіць яе, і яна ў
Bootmode.
калі ў вас есць арыгінальныя ў апошнія абнаўлення, зрабі паслядоўны.
вы, як я казаў, я. сваю напісаць, але не чытаць.
Але гэтыя агрэгаты не маюць Tprot і лічыць коль-ць. праграмавання
112rosso
30-11-2014, 20:01
выбачайце Mikigor як вы пішыце, што не прачытана раней?
выбачайце Mikigor як вы пішыце, што не прачытана раней?
І што, што можа? здацца дзіўным, але часта.
Есць інтэрфейсы, як пеўнік 2 leggealcune ecu толькі "віртуальна", cio? пасля вызначэння экю, стварае файл, які зыходзіць з яго банка дадзеных.
Вы рэдагуеце файл і паўтарыць, але калі перайсці на візуальныя, вы заўседы будзеце мець віртуальнага файла, т. е. без зменаў.
варта сказаць, што некаторыя праграмы, такія як galletto 2 або іншыя базы дадзеных ,
магчыма, з падключэннем да інтэрнэту ?
есць некаторыя ecu, не ўсе, што не могуць быць прачытаныя ў паслядоўны. Ну вось на гэтыя сродкі эканоміць ваш час, чаму? праз id ecu, вы аўтаматычна захоўвае файл ori без таго, каб яго адкрыць.
Не, не трэба, няма інтэрнэту файлы ен есць ужо? унутры інструмент, і ен у машыне сябе выяўляе.
Некалькі месяцаў таму паставілі яго таксама для edc17 vw-Audi .
Машыніст
02-12-2014, 21:36
Гэтая рэч выяўлення файла Ori праз ID ? сапраўды выключным,
вядома, магчыма ? рэкамендуецца толькі пры нестандартнае абсталяванне.
У любым выпадку для выдалення antituning edc 17c46 у большасці выпадкаў неабходна, каб адкрыць блок.
(Па-першае, вельмі добры!), то я, адпаведнасці з гэтым вашыя назірання і дадаю ўвагу, што можа быць са зніжкай:
Так? з гала-кітайску я чытаць без праблем, у лічаныя хвіліны, tiguan 170CV EDC17, я змагу нават напісаць яе праз EOBD?
На экране пеўня я таксама адлюстроўваецца колькасць праграм...
Калі б ен меў antituning, - я не буду нават чытаць EOBD, ці не так?
(Па-першае, вельмі добры!), то я, адпаведнасці з гэтым вашыя назірання і дадаю ўвагу, што можа быць са зніжкай:
Так? з гала-кітайску я чытаць без праблем, у лічаныя хвіліны, tiguan 170CV EDC17, я змагу нават напісаць яе праз EOBD?
На экране пеўня я таксама адлюстроўваецца колькасць праграм...
Калі б ен меў antituning, - я не буду нават чытаць EOBD, ці не так?
не ? сказаў, некаторыя можна чытаць, але на момант напісання блокаў, савета ? заўседы тое, адкрыйце яго і пастаўце ў boot на лаўцы.
Цалкам падзяляю Ugoboss, пасля чытаў экскурсійнае зрабіць тэст чытання і запісы ў бд для наступных блокаў кіравання
І што, што можа? здацца дзіўным, але часта.
Есць інтэрфейсы, як пеўнік 2 leggealcune ecu толькі "віртуальна", cio? пасля вызначэння экю, стварае файл, які зыходзіць з яго банка дадзеных.
Вы рэдагуеце файл і паўтарыць, але калі перайсці на візуальныя, вы заўседы будзеце мець віртуальнага файла, т. е. без зменаў.
Прывітанне,
Я ці blocatto два edc17 з CMDtec, каб напісаць віртуальны read.
Une EDC17C46 seat le?n 2.0 tdi 170CV, 2012 года.
Une EDC17C08 Hyundai I40, 1.7 crdi 115cv, 2012 года.
У двух выпадку, віртуальны read не iera, дзеючай на ecu.
Але мы гаворым інструментара арыгінал або клон? Калі врі ў дапамогу, што вы сказалі? У рэшце рэшт, як вы
Вырашана? У virtual read edc17 з kess стаіць вышэй для групы vw, для іншых не c'
rodcraft86
08-12-2014, 15:25
усе c46 дастаткова ostiche, некаторыя блакуюць незваротна праз obd, нават толькі робяць ecu id, ? добра пабудаваць адзін schedino размешчаны насупраць з іголкі, спружыны, прыварыць зверху да плаце пу? апынуцца рызыкоўным і цяжкім, больш за 250? тэмпературы, могуць узнікнуць паломкі irrimediabili
Але мы гаворым інструментара арыгінал або клон? Калі врі ў дапамогу, што вы сказалі? У рэшце рэшт, як вы
Вырашана? У virtual read edc17 з kess стаіць вышэй для групы vw, для іншых не існуе.
Прывітанне
Я кажу дэ intrumenti арыгінал.
Карыстальнік арыгінальны cmd пасля 8 гадоў.
У дапамогу ані сказаў, як заўседы, праблемы з пк, usb V3, Pentium I5, машыны, mod файл, etc, etc.
Гэта асноўная дапамога тут recibe ў cuasi ўсіх tool арыгінале тут one probema.
Я вырашыў у двух выпадках, ад многіх гадзін, каб буд cualque файла ложак з tricore для аднаўлення ecu, пасля чаго знайсці файл, з иммо-оф у двух выпадках.
Прывітанне,
Я ці blocatto два edc17 з CMDtec, каб напісаць віртуальны read.
Une EDC17C46 seat le?n 2.0 tdi 170CV, 2012 года.
Une EDC17C08 Hyundai I40, 1.7 crdi 115cv, 2012 года.
У двух выпадку, віртуальны read не iera, дзеючай на ecu.
але як вы зрабілі, каб атрымаць іх?
vag 170cv CR мантуецца на леон 2010 edc17c46 ?
Ад 2.08 можна зрабіць праз паслядоўны порт Kess..... Ці, па крайняй меры, так там напісана.... Я, як правіла, размарозіць іх з Ktag затым яе паслядоўны... Дрэнна, што ідзяце вы ributta ўнутры рэзервовага капіявання
таму што ен з kess, не ўсе можна зрабіць у boot ? толькі з ktag або fgtech вы робіце ў boot?
але есць рызыка заблакаваць эбу? калі вы робіце рэзервовую копію ў boot, а затым зрабіце ў паслядоўны і зробіць antituning, перапісаўшы рэзервовага капіявання ў boot mode рэзюмэ?
Усе cp14, і c46 ідуць з разблакаваным Ktag.. Практычна выдаляецца блакавання запісу.... Нават калі ў дакументах ад 2.08 там напісана, што гэта не трэба рабіць патч з Ktag.... У любым выпадку лепш зрабіць рэзервовую копію
а калі не цікавіць іх разблакаваць, можа гэта рабіць спакойна з kess?
але тое, што я хацеў сказаць, я , дапусцім, што па памылцы, і файл не працуе, г. зн. не адключае tprot , перапісаўшы рэзервовай копіі аднавіць?
таму што ад таго, што я ведаю, калі сказаць, парушаючы antituning зразумела, з рэзервовай копіі аднаўляецца
Вы робіце ў boot.... У antituning вы можаце заблакаваць ад паслядоўнага.... Байцы ў boot я ніколі не чуў, што завісаюць... Але перапісаўшы L поўнага рэзервовага капіявання у ідэале вы павінны аднавіць... нм Але я ўпэўнены на 100%
Добрай раніцы ўсім, я вмешаюсь ў гэтую дыскусію, спадзеючыся пераадолець некаторыя сумневы на гэты блаславёны анты-цюнінг.....я хацеў бы спытаць вас, калі для таго, каб выдаліць яго, проста напішыце ў банк адзін раз і пасля таксама даступныя бд? або падчас запісу, вы можаце прывесці нейкі біт у 0?? я ведаю, што гэта ўжо сказалі, але ёсць шмат супярэчлівых меркаванняў, і я хацеў бы зразумець, як з ім змагацца....
бд нават толькі для чытання, можа далёка antituning??
загадзя дзякуй
у тэорыі на чытанне не antituning, дарэчы, калі перапісаць у пасля што-небудзь ці дрэнна, павінны дзяліць
ідэальна вялікі дзякуй за адказ; і замест таго, каб выдаліць? без таго, каб чытаць у bdm? ce якое-небудзь рашэнне ?
выбачайце, але няма нікога, хто можа мяне зразумець, як рухацца, каб пазбегнуць гэтай блакавання?
загадзя дзякуй
Добры дзень, было б цікава я таксама паглыбляцца ў гэты аспект, я пачатковец у гэтай вобласці, і я паступова звесткі пра edc16 (у маёй машыне ёсць адзін edc16c39), хоць я шмат чытаю таксама аб новых edc17 і гэты знакаміты antituning, я часта чытаў, што яны казалі разабраць менавіта эбу, падключыць кабель (я, здаецца, зразумеў, што твар перамычку, але не ведаю, дзе), каб уключыць рэжым загрузкі, а затым прыступіць з чытання і запісы праз паслядоўны порт.
Але гэта сапраўды так?
Тут, аднак, я чытаў, што трэба прачытаць яе ў bdm, хоць на самай справе я не вельмі зразумеў, пра гэта.
Сланец, калі некаторыя пытанні могуць здацца дурнымі або са зніжкай, але я яшчэ не эксперт у mareria.
З павагай
MCDJ90
edc17 не чытаць у bdm, але ў bootmode, у кожнай сям'і edc17 спосаб, каб пайсці ў bootmode, што тычыцца antituning шмат разоў гэта інструмент, тое ж, што вы зменіце файл ложак, так што вы можаце пісаць у паслядоўны.
дзякуй ugoboss... у выпадку, калі няма інструмента ? у bootmode ён абыходзіць заўсёды так?
ты фол у bootmode, прытрымлівайцеся таго, што кажа вам інструмента і не павінны мець ніякіх праблем.
Ідэальна падыходзіць дзякуй
Я заўсёды чытаю з задавальненнем людзей, якія пішуць лухту, не маючы ні інструмент, ні калі-небудзь бачыў, эбу і г. д....
Перш за ўсё, KTAG разблакаваць з Рэзервовай копіі толькі ЎСЕ EDC17 VAG CP14, а некаторыя CP20, на EDC17C46 не адкрывае кучу не маючы ўласнага кнопкай unlock.
Prt 199 EDC17 VAG, лепш з наканечнікамі спружыны або CNF1 вас застаецца ў руцэ, 2 Boot мост + boot gnd шэры і 1 CNF1 сіні 2 станоўчы 1 адмоўны CAN L і CAN H, або schedino EDC17 і вы пазбягаеце распиновка.
Казка не finesse, КВ або cinomarocchino не кланаваць, а затым, пачынаючы з 2 hw аднолькавыя, незалежна ад таго, што вы пішаце BCK УСЁ ў restore або асобных файлаў, у гэтым выпадку няма MPC TC1797 + Eeprom E2P убудаваны ў мікра, аўтамабіль не заводзіцца, НЕ КЛАНАВАЦЬ!!!!
Зрабіў тое, што кесс не закон, адсутнічае кнопка больш падрабязна ў ksuite, толькі ID,ЗАПІСЫ, RECOVERY
Для таго, каб калі ваш віртуальны файл або ALientech я пакласці за бачыў, што ecu мае TPROT 7 або вышэй, для, якой або заблакаваныя або пасля ID эбу не вызначаны.....
ТОЛЬКІ КАЛІ ў ВАС ЗНЯЛІ TRPOT У БАНКУ, вы можаце ПРОСТА напісаць OBD...
Або иммо оф, відаць, што не клон...
Чаму проста не чытае копію належным чынам усю зону пуску, ключы, шасі і г. д....
Шасі напісана правільна, нават пасля иммо оф на Мікра.
Але на вашай карціне прачытаеце ИММОБИЛАЙЗЕР АКТЫЎНЫ і car wont start
На выступе, як зняць TPROT, інструмент EDC17 MPPS працуе дрэнна, не рычаг ўсё на гэтым.
Як і клеткі EDC17C46 і C64 аднолькавыя Групы VAG відавочна..
Добрая праца
MPPS V21 ЕЎРА не ў CAN, але ў UDS чытае і піша заўсёды па папярэдняй ANTITUNING OFF ў 3 спосабамі......
так што гэта інструмент, які робіць добрую працу?..
Ktag для карты fap і egr.
АЛЕ не кланаваць
НЕ законам Вобласці, OneTimeProgramming, для якой, калі ты будзеш працаваць на той жа ecu не праблема, калі трэба зрабіць клон або immoOff або не частка, а таксама з Рэзервовай копіі