КПК

Перегляд Повної Версії : Уточнення Параметрів Відображення Бензин

lupo1
30-07-2014, 10:51
Доброго ранку всім, сподіваюся, що не помилюся, розділ.. Я ? було запропоновано реалізувати інтерфейс, який робив журнал з основних параметрів, які необхідно враховувати при зіставленні автомобіль і бензин; тепер я з бензин я не нуль, але нижче нуля, тому я хотів би просити вас, якщо те, що я зміг трохи зрозуміти різні публікації на цю тему ? правильно. Якщо немає, то я не зрозумів, я повинен отримати N? оборотів, AFR, Температура вихлопних газів, і навантаження правильно? навантаження, блок управління виявляє потенціометра дросельної заслінки? абсолютно поза дороги?

voglioimparare
31-07-2014, 12:09
на автомобілі, бензин, особливо якщо турбо не просто річ. ви повинні провести моніторинг бити,afr,навантаження,temp, egt. однак, можливо, це хороша база, щоб не зробити помилки, буде мати всі значення фази в ясній і перетворені,що часто ви повинні зробити самі.

повертаючись до нас, вам потрібно wideband, сінда egt манометр серйозно, якщо ми говоримо про турбо автомобілів. привіт

lupo1
31-07-2014, 13:19
на автомобілі, бензин, особливо якщо турбо не просто річ. ви повинні провести моніторинг бити,afr,навантаження,temp, egt. однак, можливо, це хороша база, щоб не зробити помилки, буде мати всі значення фази в ясній і перетворені,що часто ви повинні зробити самі.

повертаючись до нас, вам потрібно wideband, сінда egt манометр серйозно, якщо ми говоримо про турбо автомобілів. привіт

Спасибі; для AFR і egt не у мене проблеми, наприклад, сканування, тиск (тільки для турбо) те ж саме; за побиття ? трохи більше? звучить неймовірно, але я повинен мати вже? те, від чого взяти приклад.щось я не зрозумів: навантаження, як я? Вибачте, якщо ? нерозумно, як питання, але не знають про дуже sti бензин...
Зрештою, що я попросив ? я інструмент, який нападу на датчики, що необхідно, ви прокотитеся оригінал, і по ньому увійдете все; потім завантажуєте дані на пк з програмним забезпеченням, ви покажіть результат, потім карти і rilogghi знову; потім вони попросили інші тонкощі, але я зараз тільки збираю інфо, щоб переконатися, fattibilit?..

voglioimparare
03-08-2014, 01:17
навантаження двигуна він показує стандартної діагностики,насправді, якщо у вас є широкосмуговий ви можете провести моніторинг в діагностиці значення лямбда і виправлення лямбда.. так що було б одну річ менше купувати, навіть якщо wideband він його чому?. привіт