Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Удакладненне Параметраў Адлюстравання Бензін

lupo1
30-07-2014, 10:51
Добрай раніцы ўсім, спадзяюся, што не памылюся, раздзел.. Я ? было прапанавана рэалізаваць інтэрфейс, які рабіў часопіс з асноўных параметраў, якія неабходна ўлічваць пры супастаўленні аўтамабіль і бензін; цяпер я з бензін я не нуль, але ніжэй за нуль, таму я хацеў бы прасіць вас, калі тое, што я змог крыху зразумець розныя публікацыі на гэтую тэму ? правільна. Калі няма, то я не зразумеў, я павінен атрымаць N? абаротаў, AFR, Тэмпература выхлапных газаў, і нагрузка правільна? нагрузкі, блок кіравання выяўляе потенциометра дросельнай засланкі? зусім па-за дарогі?

voglioimparare
31-07-2014, 12:09
на аўтамабілі, бензін, асабліва калі турба не проста рэч. вы павінны правесці маніторынг біць,afr,нагрузкі,temp, egt. аднак, магчыма, гэта добрая база, каб не зрабіць памылкі, будзе мець усе значэння фазы ў яснай і ператвораныя,што,часта вы павінны зрабіць самі.

вяртаючыся да нас, вам трэба wideband, синда egt манометр сур'езна, калі мы гаворым пра турбо аўтамабіляў. прывітанне

lupo1
31-07-2014, 13:19
на аўтамабілі, бензін, асабліва калі турба не проста рэч. вы павінны правесці маніторынг біць,afr,нагрузкі,temp, egt. аднак, магчыма, гэта добрая база, каб не зрабіць памылкі, будзе мець усе значэння фазы ў яснай і ператвораныя,што,часта вы павінны зрабіць самі.

вяртаючыся да нас, вам трэба wideband, синда egt манометр сур'езна, калі мы гаворым пра турбо аўтамабіляў. прывітанне

Дзякуй; для AFR і egt не ў мяне праблемы, напрыклад, сканіраванне, ціск (толькі для турбо) тое ж самае; за збіцце ? трохі больш? гучыць неверагодна, але я павінен мець ужо? тое, ад чаго ўзяць прыклад.што-то я не зразумеў: нагрузка, як я? Прабачце, калі ? па-дурному, як пытанне, але не ведаюць вельмі шмат пра sti бензін...
У рэшце рэшт, што я папрасіў ? я інструмент, які нападу на датчыкі, што неабходна, вы пракоціцеся арыгінал, і па ім ўвойдзеце ўсе; затым загрузіць дадзеныя на пк, з праграмным забеспячэннем, вы пакажыце вынік, потым карты і rilogghi зноў; затым яны папрасілі іншыя тонкасці, але цяпер я толькі збіраю інфа, каб пераканацца, fattibilit?..

voglioimparare
03-08-2014, 01:17
нагрузкі рухавіка ен паказвае ў стандартнай дыягностыкі,у самай справе, калі ў вас есць шырокапалосны вы можаце правесці маніторынг у дыягностыцы значэнне лямбда і выпраўленне лямбда.. так што было б адну рэч менш купляць, нават калі wideband ен яго чаму?. прывітанне