Прагляд Поўнай Версіі : Удакладненне Параметраў Адлюстравання Бензін
Добрай раніцы ўсім, спадзяюся, што не памылюся, раздзел.. Я ? было прапанавана рэалізаваць інтэрфейс, які рабіў часопіс з асноўных параметраў, якія неабходна ўлічваць пры супастаўленні аўтамабіль і бензін; цяпер я з бензін я не нуль, але ніжэй за нуль, таму я хацеў бы прасіць вас, калі тое, што я змог крыху зразумець розныя публікацыі на гэтую тэму ? правільна. Калі няма, то я не зразумеў, я павінен атрымаць N? абаротаў, AFR, Тэмпература выхлапных газаў, і нагрузка правільна? нагрузкі, блок кіравання выяўляе потенциометра дросельнай засланкі? зусім па-за дарогі?
voglioimparare
31-07-2014, 12:09
на аўтамабілі, бензін, асабліва калі турба не проста рэч. вы павінны правесці маніторынг біць,afr,нагрузкі,temp, egt. аднак, магчыма, гэта добрая база, каб не зрабіць памылкі, будзе мець усе значэння фазы ў яснай і ператвораныя,што,часта вы павінны зрабіць самі.
вяртаючыся да нас, вам трэба wideband, синда egt манометр сур'езна, калі мы гаворым пра турбо аўтамабіляў. прывітанне
на аўтамабілі, бензін, асабліва калі турба не проста рэч. вы павінны правесці маніторынг біць,afr,нагрузкі,temp, egt. аднак, магчыма, гэта добрая база, каб не зрабіць памылкі, будзе мець усе значэння фазы ў яснай і ператвораныя,што,часта вы павінны зрабіць самі.
вяртаючыся да нас, вам трэба wideband, синда egt манометр сур'езна, калі мы гаворым пра турбо аўтамабіляў. прывітанне
Дзякуй; для AFR і egt не ў мяне праблемы, напрыклад, сканіраванне, ціск (толькі для турбо) тое ж самае; за збіцце ? трохі больш? гучыць неверагодна, але я павінен мець ужо? тое, ад чаго ўзяць прыклад.што-то я не зразумеў: нагрузка, як я? Прабачце, калі ? па-дурному, як пытанне, але не ведаюць вельмі шмат пра sti бензін...
У рэшце рэшт, што я папрасіў ? я інструмент, які нападу на датчыкі, што неабходна, вы пракоціцеся арыгінал, і па ім ўвойдзеце ўсе; затым загрузіць дадзеныя на пк, з праграмным забеспячэннем, вы пакажыце вынік, потым карты і rilogghi зноў; затым яны папрасілі іншыя тонкасці, але цяпер я толькі збіраю інфа, каб пераканацца, fattibilit?..
voglioimparare
03-08-2014, 01:17
нагрузкі рухавіка ен паказвае ў стандартнай дыягностыкі,у самай справе, калі ў вас есць шырокапалосны вы можаце правесці маніторынг у дыягностыцы значэнне лямбда і выпраўленне лямбда.. так што было б адну рэч менш купляць, нават калі wideband ен яго чаму?. прывітанне