Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : памылка сувязі can з esp, падушка бяспекі, бартавы кампутар, иммобилайзер

leandro89
27-07-2014, 18:07
прывітанне ўсім, хлопцы, я скажу вам, што я ? поспех і зразумець, калі каго-небудзь ? здарылася і як вырашыў.
гаворка ідзе пра Mercedes a 180 cdi, 2005 года, белы, калі я ішоў, я галачку на дысплеі памылку, адпраўляючыся ў майстэрні, усе кантрольныя лямпы гараць, а індыкатары усе ў нуль, машына заставалася на матацыкл, але не accelerava. Выключыўшы, каб паставіць яго ў рух, мне даводзілася рабіць некалькі спроб, і я заўважыў, што індыкатар папярэдняга падагрэву не разводзіў, калі часам цэлы дзень машына ездзіла, рабіла некалькі < і зноў адмова.
Здаралася таксама, што на працягу двух або трох дзен, не было недахопу. Я раблю дыягностыку на ваш аўтамабіль, і мне прарастання 12 памылкі, якія адносяцца да сувязі can ecu рухавіка з іншымі блокамі кіравання esp, aribag etc я Іду на mercedes мяняюцца серыі rel? і робяць іншыя доказы, і яны даюць мне навіна аб тым, што трэба мяняць эбу рухавіка, каб кошт 1750? pi? рабочай сілы. Я ў роспачы пашчасціла знайсці ecu для сумяшчальных кланаваць, але поспех не ? была з майго боку ў гэтай сувязі я дзякую адміністратараў форуму, якіх заўседы чакаць скрынкі.
мой пытанне ? для каго-то ? адбылося, кароста-як гэта? c'? чып ўнутры ecu, што можа быць? замяніць гэты недахоп?
дзякуй за чытанне :D

8321

гэта ? фота рамкі падчас збою, машына, матацыкл

marraffo
27-09-2014, 09:26
Прывітанне, калі ты яшчэ не вырашана пошты памылкі, якія вы знайшлі з дыягназам. Праблема ў лініі can з эбу рухавіка мне здаецца дзіўным, але нічога ? ..не адбываецца, ты сам з осциллографом, праверыць маршрут лініі, калі есць зніжэнне або няма сігналу. Сказаў, што есць? вы павінны праверыць кварцы эбу, можа быць, адзін з іх вы ? акісленай або проста ? смажаныя. Пакажыце ідэнтыфікатары эбу рухавіка, так? што можа адбыцца, калі ў мяне есць у доме. З павагай