КПК

Прагляд Поўнай Версіі : fiat stilo 1.9 115 л.с.

mjet10
26-07-2014, 19:56
Добры вечар у майстэрні ў мяне fiat stilo, якія агорнутыя не частка, то есць паваротам ключа запальвання кантрольная лямпа згасае фермуара, але не той жа. І аўтамабіль' адлюстроўваецца і на мінулым тыдні я зрабіла тэст яе крычы,але нічога назад такая ж праблема, ці не запускаецца і на рамкі, паведамленне страчана злучэнне. Ад fosa можа залежаць я ўжо праверыў усе масы эбу і цела, але ўсе ў парадку,я баюся, што можа быць эбу кажаце?
Dimentivavo зараз праблемы, робіць рухі, тое, як ен ходзіць выключаецца і кажа, страчана сувязь.

angelolsp
27-07-2014, 00:18
мяне ў іншы стілус мне здаралася казаў, што страчана злучэнне, нават калі я пабег пісаць, але машына завяршае запіс ішоў і ішоў, і ўсе было ў парадку...

маланка
27-07-2014, 08:55
Добры дзень, мне ? характарыстыкі pi? раз нават на мяне? машына была бензін ,карціну, ен казаў мне, страчана злучэнне,я вырашыў замяніць блок кіравання рухавіком.але калі таму праблема, ці можаце вы зрабіць дыягностыку рухавіка?І ў ABS c' і' якая-то памылка

mjet10
27-07-2014, 10:20
Заўтра мне дыягназ, калі ўзнікае праблема, і вы ведаеце, я спадзяюся, што гэта датчык абаротаў, мне сказалі, каб нават паспрабаваць гэта obcome кажа маланкі, то праблема ў abs

egs
28-07-2014, 10:44
Мне ? давялося з 140 конскіх сіл, які ўсталеўваецца на блок кіравання EDC 16, і гэта было менавіта яна, блокам кіравання рухавіком, і меў тыя ж сімптомы, што ен ваш. ? табе, будучы 115cv мантуе edc 15 не ведаю, калі гэта можа быць тое ж самае. Калі не ? блок кіравання рухавіка, у рэшце рэшт, праходзіць усе, ад цела.

mjet10
28-07-2014, 15:07
у дыягназ не памылка-другое, мяняць датчык абаротаў, а затым, калі ўсе яшчэ працягваецца-другое, блок кіравання

giuseppeturbo
28-07-2014, 17:52
перш чым змяніць яго, выходзіць у дыягностыцы паспрабуйце пакласці ў рух, і ў той жа час, калі паглядзець кручэння, рухаюцца ў адваротным выпадку я думаю, што можа быць egr адкрыты мне, і поспех асабіста або кантралюе ціск дызельнага паліва ад 200 да 250 мінімум, калі і не самы нізкі

mjet10
28-07-2014, 18:23
Але выключаецца нават падчас прагулкі я не думаю, што гэты egr бо мапа была зачынена

Пытанне гэты аўтамабіль мантуе edc15, калі я хацеў бы паспрабаваць, калі не працуе, а як мне праверыць? Акрамя таго, у мяне есць edc15 ў пункце 1.9 вы можаце адаптаваць для тэставання? І калі вы, што вы павінны зрабіць?

egs
29-07-2014, 09:23
Але гэта не памылка якога-небудзь кампанента, а затым вы сказалі, што калі выключаецца, на дысплеі панэлі, выходзіць надпіс памылка падлучэння, ці не так? калі б гэта быў датчык абаротаў, не прапусціла б нічога не напісаў, ж, што сістэмы рэцыркуляцыі ог, што... прапусціла няспраўнасці рухавіка або што-то яшчэ... я кажу табе, што гэта памылка па лініі can, зыходзячы з майго досведу, pi? хутка, калі вы назад дэфект вымярэння лініі can і паглядзець, калі c'? што-то не так...

enzopezzano
29-07-2014, 14:11
Раю табе вельмі старанна праверыць усе крыніцы харчавання, якія выходзяць з ecu, стан злучэнняў і кантактаў ecu ж, continuit? праводка галіны рухавік і аддзяленне салона. Проста сувязь ад цела або ад ecu, што гэта не ідэальна, каб выклікаць няспраўнасць. Пераканайцеся, што электрычная сістэма ў парадку, перш чым замяніць эбу.

mjet10
29-07-2014, 14:52
Ок enzopezzano але есць у вас схема сеткі can

biondo83
29-07-2014, 17:15
Знойдзеце ў кіраўніцтве па тэхнічнай майстэрні або іншыя інструменты, такія як ******** або Яркія.

mjet10
29-07-2014, 17:25
Зразумеў, дзякуй

michele30
31-07-2014, 13:43
здарылася са мной, кіруе ecu, што не было паступлення вады або эбу, атрыманых каля батарэі, як вам ужо параілі розныя праводкі.
Кліент недахопу здымае машыны з scodifica за ўсе, і праблемы няма ? яшчэ вярнуўся.
мы ўбачым,...

mjet10
01-08-2014, 14:10
Здавалася б, што я вырашыў, змяніўшы i'll датчык абаротаў на 2 дня, што не з'яўляецца больш " i'll дэфект