Перегляд Повної Версії : Збільшити Час вприскування: ТАК, НІ, може бути,
magi1984
19-09-2012, 12:11
Я відкриваю цей опитування, щоб з'ясувати, чи є p? що ви думаєте про те, щоб збільшити час вприскування, коли перевизначити блок управління, враховуючи, що часто читаю думки суперечливі!
C'? хто сказав, що вони ніколи не чіпають, чому? cos? він обманює ебу, і, є багато інших способів, щоб вивести коней
C'? хто каже, що можна спокійно збільшити
C'? хто, як я ? нерішучий і недосвідчений, і чекає на ваші думки, щоб дізнатися,
Я, звичайно, я вже? голосували, як визначилися
Я б хотіла, що обгрунтовані ваші відповіді :D
dvdtuning
19-09-2012, 12:20
Для мене, не ? обман, звучить для мене pi? в якості команди.
Зміна термінів inezione і щось дуже особливо, якщо ви не знаєте, що ви робите, ви ризикуєте пошкодити, тому що при збільшенні часу уприскування непропорційно ви, ймовірно, дати дизель по фазі, і це не добре для двигуна, хутро, які сприяють детонації.
Я особисто їх змінити і ви побачите різницю, то нехай кожен з нас має свої власні теорії щодо того, що робити або не
msport (exil77grande)
19-09-2012, 13:04
а адмін навіть я в більшості випадків їх можна змінити, за умови, що є причина,цього чи ні, я не думаю, що правильно чи неправильно, але кожен шукає шлях, де є більше досвіду.
cicciogsr
19-09-2012, 13:11
якщо не торкайтеся до часу уприскування, як ви до збільшення витрати палива?.... якщо ви скажете мені, не треба чіпати час, чому? ми знаємо, як обійти обмеження, то добре, а то цю розмову можна тільки з bosch, чому? з іншими ви тільки силу, додатковий модуль...
msport (exil77grande)
19-09-2012, 13:16
якщо не торкайтеся до часу уприскування, як ви до збільшення витрати палива?.... якщо ви скажете мені, не треба чіпати час, чому? ми знаємо, як обійти обмеження, то добре, а то цю розмову можна тільки з bosch, чому? з іншими ви тільки силу, додатковий модуль...
і тому ваша відповідь на опитування буде?
cicciogsr
19-09-2012, 13:22
ви повинні визначити, який тип ecu... в будь-якому випадку я відповів, що навпаки, чим менше на bosch
ви повинні визначити, який тип ecu... в будь-якому випадку я відповів, що навпаки, чим менше на bosch
Розкажіть, які на вашу думку найбільш екю, які ви можете зробити, і тих немає
sa80libero
19-09-2012, 15:24
при зміні з політикою, не існує ніяких проблем...
Точно ти добре сказав, це не зміна часу уприскування хв...., який працює в мережі або на інших форумах, що потрібно просто поставити дороги початківців
від riprogrammarsi екю самостійно і отримати зробити з так званих експертів, які не знають, лайно... і видають себе за професіоналів, тільки тому, що відвідують кілька форумів
у chiptuning і півень клон.
magi1984
19-09-2012, 15:43
я ціную всі відповіді, спасибі всім :D
ви мене, звичайно, перетворювати ідеї!
cicciogsr
19-09-2012, 16:26
Розкажіть, які на вашу думку найбільш екю, які ви можете зробити, і тих немає
більшість edc15 і edc16 tdi cr
як говорили багато...
час вприскування можуть бути змінені... я, звичайно, не*******м...
правильно, що треба і де треба... але це ? все суб'єктивно, в залежності від підготовки...
franco75
15-11-2012, 21:28
коли він говорить в ебу вводити 15% -20% більше палива, вона піде в карту, щоб для цієї угоди? скільки часу повинен відкрити форсунки.
Ця карта повинна представляти витрати форсунок в залежності від тиску та часу.
Якщо ми вносимо зміни, продовжити терміни, inietteremo більше дизельного палива, ніж очікувалося.
Ебу думає, що надати динаміку? і замість того, щоб відправити його.
Мені здається, що хороша система для того, щоб з'явитися знижується витрата палива.
Не працює інтернет, весь час тільки в разі їх зміни з форсунок
cicciogsr
15-11-2012, 21:35
якщо він вимагає, витрата палива часу уприскування, не ? розрахований, звичайно, ecu не зробити? вводити ..
cicciogsr
15-11-2012, 22:36
? простий є? що я хочу сказати, якщо ви хочете ввести пошук кількості? дизельне паливо, для якого не існує ніяких відомостей про тривалість впорскування, навіть якщо запит ecu не зробити? додати... а варто, навпаки, якщо ви змінюєте час..
по мені, існують компроміси,щоб збільшити кількість вводять або він діє на тиск(і, отже, підвищення тиску в той же час=maggioe кількість)або ви можете піти на компроміс, простягаючи трохи часу відкриття,а потім з тим же тиском, що все більша кількість..в кінцевому рахунку я agirei toccado трохи wntrambi, щоб не просити занадто багато високих тисках..
це одна з причин, чому ви міняєте п'єзоелектричні форсунки,більш apertute меншої тривалості,приймаючи постійний тиск в магістралі rail ..
Я плутаючи ідеї... :confused:
Встановлено, що для збільшення продуктивності потрібно вводити ip? дизельне паливо (крім інших робіт), для того, щоб їсти? мені приходять на розум тільки 2 рішення: або збільшити тиск в магістралі високого тиску або збільшення часу відкриття форсунок (або обидва).
...якщо ви хочете знати Bart c'? третій спосіб ввести більше палива в паритет? час відкриття форсунки ? тиску в магістралі високого тиску ? cio? прийняти форсунок найбільших в витрата....
Знаю я також, що можна встановити форсунки, плюс, але ми тут говоримо втручання електронні, а не механічні... ;)
Крім цього, може бути, я висловив погано!
Моє питання було: як ви можете? ввести більше? дизельного палива в камері згоряння, без подовження часу уприскування або збільшення тиску?
I^^SPHINX^^
19-11-2012, 13:31
Я виступаю з кроком, за умови,' nn зловживання, то теж дизель і занадто мало повітря йдуть не дуже добре, тому буде неминучим, слід також врахувати те,.
Для більш детальної інформації, прошу тренер, і ми бачимо, що він говорить...
Chris156
19-11-2012, 13:43
Красива обговорення!!! що має бути абсолютно ясно, що в тому чи іншому зміну термінів!!! або це робите ви, або ви робите це зробити в екю..
Красива обговорення!!! що має бути абсолютно ясно, що в тому чи іншому зміну термінів!!! або це робите ви, або ви робите це зробити в екю..
я б сказав, щоб зробити це для обох.у тому сенсі, що якщо не стосуються часів, але тільки в карти в монте-скажімо ecu incrementer? час, але, однак, не може sforare як c'? в карту час,тому, якщо ви хочете, щоб ще й дизель є ви повинні розрахувати все правильно і побачити, якщо на той час в карту запасів дизельного палива, що ми хочемо, може вступити в іншому випадку потрібно подовжити час тільки так роблю, то якщо зростання і красивий істотне, але ні, все, що ми даємо час ми в один момент, що виробник не очікувалося, і ми можемо навіть вводити в каналізацію, для сов? сказати
отже, подовження часу обов'язково повинні бути потім розглянуті точки початку впорскування, тобто заздалегідь, тому що все пов'язано.
ах, якщо він був зрозумів, я виступаю за збільшення часу впорскування
sportknight
15-12-2012, 14:59
залежить від ебу...edc15 наприклад, від педалі керують запитом дизельного палива дуже низька кроком відчутні,так що треба діяти на лімітери і ін.. або більше? легко ще обдурити ебу
на edc16 сфери ? pi? висока, і ви в змозі отримати хороші кроком, також збільшуючи єдиною вимогою педалі..
Chris156
15-12-2012, 15:33
залежить від ебу...edc15 наприклад, від педалі керують запитом дизельного палива дуже низька кроком відчутні,так що треба діяти на лімітери і ін.. або більше? легко ще обдурити ебу
на edc16 сфери ? pi? висока, і ви в змозі отримати хороші кроком, також збільшуючи єдиною вимогою педалі..
коротше...
у будь-якому випадку, хлопці, будь ласка, я. ебу обдурили чи ні, тому що, як я бачу вас в ecu не обманюються саме щаслива marmitazza розпеченій....
чекаю відповідей, серії, у відношенні, незважаючи на посаду,я думаю,в обличчя посміхатися....
franco75
16-12-2012, 12:21
як я бачу карту, терміни і повинно бути calxolata залежно dwgli форсунок і не повинні бути порушені, тому що являє витрати форсунок в залежності від тиску при зміні значить, обдурити і сказати, на блок управління, як якщо б ми були форсунок самих маленьких
Дозволь мені contraddirti і тобі це продемонструю на прикладі: ви ніколи не порівнювали файли 2 авто однакових, з sw ecu по-іншому? Зробіть це і ви зрозумієте, що ваша ідея не ? правильно. Щоб бути ще більше? явне отримати файл 147 ducati corse 170 л. с. і порівняти його з одним із 150 резюме... знай, що механічно НІЧОГО не змінюється (хоча на деяких форумах, є кілька професорів, які говорять протилежне).
msport (exil77grande)
16-12-2012, 13:06
у 147 ducati вона ідентична 150cv а в u ' інший пост просто карту 20 к.с. зроблено в тому числі і дивне.
franco75
16-12-2012, 13:34
але я не кажу, що не ? правильно змінити, щоб збільшити продуктивність, а ? як обман, як роблять додаткові модулі, те, що коні виходять однаково ? теж правда.
у 147 ducati вона ідентична 150cv а в u ' інший пост просто карту 20 к.с. зроблено в тому числі і дивне.
Саме...
але я не кажу, що не ? правильно змінити, щоб збільшити продуктивність, а ? як обман, як роблять додаткові модулі, те, що коні виходять однаково ? теж правда.
Я не хочу наполягати у вас змінити свою думку, чому? мені не приходить нічого в кишені, але, повторюю, не ? як ви говорите, і ви не можете порівняти час упорскування на опір, щоб обдурити читанні тиску палива.
а то ебу стабілізує завжди, регулюючи всі inj x відчувати себе завжди двигун круглі.........
потім збільшувати inj з заводу inj оригінальний nn ? кращі, але якщо ви хочете почувати свій автомобіль поганий, треба ritoccarli nn stravolgerli...
тоді залежить від того, коли дизель хочете, щоб дати.....
у маленький отвір ?!
тому єдиний спосіб, x збільшити дизель ? протягуючи час.........
якщо я помиляюся, я corriggerete..........
sportknight
17-12-2012, 15:47
або збільшити тиск, по-вашому, скільки б межа насосів? я вважаю, що з 50 бар збільшення проблем бути не повинно, чи ні?
Навіть 100, але як значення Max
ви йдете ot..., і потім ви повинні побачити, що насоси CR ви говорите...cp1 з jtd 100-105-110-115cv тримає спокійно 1500bar максимальні..? ? ясно, що якщо це тиск ми хочемо вводити 100-120mm3 на дизельне паливо, що преса не пропонує? ніколи...для двигунів multijet, а cp1h серії ne-1600 бар, але він тримає спокійно 1800.....те ж саме тільки що зробив вище, і фарсі, тому що прес і пов'язана з iq, що ми вимагаємо...
однак після р? зворотів, слів досі не ви мені пояснили, він історії "карту проінформований про те," або "карту обдурив"....чекаю відповіді.....
franco75
17-12-2012, 16:34
або збільшити тиск, по-вашому, скільки б межа насосів? я вважаю, що з 50 бар збільшення проблем бути не повинно, чи ні?
Підвищення тиску не повинно призвести до підвищення дизельного палива, так як мапу час повинні компенсувати за рахунок саме час роботи
але що ? що-те вид карті обдурив?
карту ? карту в ecu читає те, що йому написати.
кого ви обдурити?
до комп'ютера?
але нееет
або, може бути, а то я зрозумів, що ви хотіли сказати!???
sportknight
17-12-2012, 16:51
звичайно,я хотів зрозуміти, що, щоб отримати, наприклад, в 100mm3 на дизельне паливо, ми можемо відкрити для другої(наприклад) pi? форсунки або ми можемо відкрити для другої половини(як завжди) і дати трохи тиску...
другий, ймовірно, sar? pi? ефективно, чому? дизельне паливо б випаровується ще краще, але раніше ? безумовно, pi? надійно
ні?
помилка в тому сенсі, що bp, є оригінальними, але в цих значень замість нас 80, як було спочатку,знайти 100mm3
не sar? як обдурити з модулями, але pi? чи ні ? те,
+ тиск nn призводить до продуктивності, особливо на низьких навпаки перейти до погіршення ситуації.........
отже, c'? логіка......
+ дизельне паливо + час inj + щіпка заздалегідь + turbo + rail (без перебільшення.)= + дизельне паливо впорскується і +тиск, то все інше aggarbugliare........
sportknight
17-12-2012, 17:01
be, звичайно,тиск, але кинути його, коли можете записати, що дизель і cio? на високих,якщо нам не вдається перейти досягнень
якщо не вдається спаліть курить або у вас перебільшена менше з кроком........
у prex солі, коли двигун має сили x зуміти піднятися до високих.......
всі доктор, збільшуючи натовп, cos? закінчуємо spaccarla всі світлі повітряний насос для вакууму.
я ж і я проголосував у нерішучості, класична, залежить від ситуації і від rochieste клієнта, якщо хочете, щоб вихідні чи ні його машини...........
x зміни маси mglio nn доторкнутися до них.....
те, що більш прес-дизельне паливо не призводить до продуктивності, але, навпаки, на низьких йде, щоб зробити ситуацію ще гірше... мені приходить нова, як те, що....ми будемо сильно OT, але я хотів би знати, які б причини погіршення ситуації??
Chris156
17-12-2012, 17:28
навпаки..більше тиску на низьких допомагає, і також багато...
matd82 ви знаєте, скільки коней вимагають насос common rail cp1, ніж jtd, щоб дати вам 1350 бар при 1000 об??
мені пп подобається, як веде себе автомобіль на низьких з prex високі rail......
може бути ? моє враження, але я люблю.......
matd82 ви знаєте, скільки коней вимагають насос common rail cp1, ніж jtd, щоб дати вам 1350 бар при 1000 об??
немає світлі, а мені подобається збільшення, і у мене ніколи не docuumentato.
і тут x карти 0\100.
але якщо ви хочете, скажіть мені, так що я поклав його в моїй базі даних.....
у cp1, щоб зробити 1350bar 1000 обертів поглинає 3квт/год, або близько 4,5 л/год
Chris156
17-12-2012, 18:09
у cp1, щоб зробити 1350bar 1000 обертів поглинає 3квт/год, або близько 4,5 л/год
Відмінний манро..я знав, що це мало поглинання..але зараз ти мені дав точно!!!
немає світлі, а мені подобається збільшення, і у мене ніколи не docuumentato.
і тут x карти 0\100.
але якщо ви хочете, скажіть мені, так що я поклав його в моїй базі даних.....
навіть мені збільшити press rail для мови, що я вже зробив в іншому місці на форумі, і навіть мені подобається робити карти від 0-100, як ви говорите...? факт залишається фактом, повертаючись RU і riaggangiandomi на виступ тиск, що з часом уприскування агресивні сили, речі, ви повинні дати p? прес, тому що, як я думаю, ви знаєте, часом відкриття форсунок знижують дуже press rail, то ви повинні компенсувати прес, щоб надати дійсно, як просить справу?....в іншому випадку ви отримаєте тільки інжектор, який буде відкритий для більше часу,можливо, шляхом введення в каналізацію,але кількість? дизельне паливо, впрыснутое sar? набагато менше, ніж потрібно....
крім того, витрати і тиску рідини тісно пов'язані....
sportknight
18-12-2012, 22:13
вас, збільште час вприскування навіть на малих обертах?
як правило, не збільшують час низькі, тому що вони вже дуже довгі...
крім того не слід, щоб не блокувати передачу....
тоді залежить від того, що потрібно зробити..якщо попередньо es передач, турбіни і гори фрицца плюс, то ви можете навіть доторкнутися до них...
як правило, для? ви віддаєте перевагу працювати більше на прес низькі, щоб дати р? у gaasolio ще....
мови все в s? якщо, наприклад гори інжекторів найбільші...їх сила речей, ви повинні налаштувати всю карту час для калібрування необхідно у відповідності з новими вимогами...
sportknight
19-12-2012, 10:00
один curiosit?,але rail робить збільшені постійним навіть на мінімум типу додатковий модуль працює наприклад 5% ?
залежить від того, що ви хочете отримати.... я завжди кажу, що відображення ecu ? як музика.....є дуже багато видів музики c'? класична,легкий рок,heavy metal,jazz,blues,tecno,reggae,ecc,etc всі типи музики, так як там можуть бути типів відображення важливо ? те, що кінцевий результат сподобається "композитор", але, перш за все, всі"ascoltatore"....
sportknight
19-12-2012, 14:00
Я, якщо збільшення Залізничних роблю це на високих, але я хотів би зрозуміти, на низьких, як би ви
ви повинні знати чола під інжектор, не ? пропорційно зміні тиску,діапазон збільшується з квадратним коренем підвищення тиску...так що подвійний тиску в рампі не прирівнюється до подвійної витрати для інжектора, але "тільки" на 1/4...
формула ?:flow2=flow1*sqrt press1/press2....тебе висновки....
sportknight
19-12-2012, 16:45
ти кажеш, отже, що якщо приріст 50-100 бар до мінімуму в реальності? витрата збільшить? мало і, отже, не запропонував суттєві відмінності?
потім збільшити на всі криві, не ? так? або я не зрозумів?
типу, як він часто робить, щоб тиск турбіни, що збільшує все,я маю на увазі
sportnight не змішуйте різні речі... турбо-і залізничних etc...c'? кореляція навіть з цими параметрами...і я зрозумів, що ви хочете сказати....? те, що st? кажу, що це не правильно або неправильно, але це ви знаєте, що st? роблю...все цюй?...картки "стандарт" я ніколи не любив..може бути добре для тих, хто повинен зробити 20 карт в день, і ви повинні поспішати, але не ? для цього, що ? народилася реструктуризації ecu...
sportknight
19-12-2012, 17:37
тоді ми вважаємо, що стосується моєї,я завжди змінюється, збільшуючи час досягнення та rail після 70% навантаження
якщо aumentassi всього rail 50-100 бар і aumentassi від 70% тільки час і досягнень, що ефект я отримую?
ви повинні міркувати на підставі того, що ви хочете отримати в кількість? дизель....не з кроком у відсотках або точках...ви завжди повинні мати на увазі, як дизель ви хочете надати де, як і чому, і якщо цей дизель ще принесе вам користь, або проблеми в тих даних оборотів, наприклад, якщо автомобіль fumera або якщо муфта regger? etc...
ти???
bobracing
31-12-2012, 17:48
я кажу, моя на дизель: як на мене, c'? тісний взаємозв'язок між" limit копія/ страв max дизель/час inj " і +100 бар rail-близько +10cv і спробуйте автомобіль на школі, на деяких час inj не потрібно торкатися до них, на інших -
ecutuningpro
31-12-2012, 17:57
час вприскування потрібно змінювати в залежності що ви хочете досягти. звичайно, якщо автомобіль в питання часу, розраховані для введення, наприклад, 80 мм3 і оригінальний ne введіть 60mm3, має сенс доторкнутися до них, тільки якщо влада, яку ви хочете досягти від вашої трансмісії потрібно? у quantitantivo дизельного палива вище, ніж 80mm3. звичайно, зміна термінів тягне за собою інші зміни, такі як аванси, breakpoint , і карти перетворення пара, iq, etc..
Chris156
01-01-2013, 10:26
у момент стосується часу, ви можете уникнути цього, поторкати всі інші карти.. просто турбо і якщо обгін поріг потрібно mod також аванси.
що тоді ? нормально, що при натисканні lim крутний момент, чи можете ви дати ті деякі мм3 терпимості, які будуть розблоковані в ecu.. але, врешті-решт ? вся сцена..
bobracing
01-01-2013, 17:01
у момент стосується часу, ви можете уникнути цього, поторкати всі інші карти.. просто турбо і якщо обгін поріг потрібно mod також аванси.
що тоді ? нормально, що при натисканні lim крутний момент, чи можете ви дати ті деякі мм3 терпимості, які будуть розблоковані в ecu.. але, врешті-решт ? вся сцена..
ти впевнений? перший узагальнювати не ? правильно, спробуйте зробити Vag edc16 і не підняти з обмеженням крутного моменту , давайте подивимося, скільки резюме витягне
Chris156
01-01-2013, 20:45
коли ви хочете!!!! є в наявності для кожного тесту!!!! пам'ятайте, що в ecu не з'? нічого загадкового...всі цифри і посилання!!!!
bobracing
02-01-2013, 09:18
коли ви хочете!!!! є в наявності для кожного тесту!!!! пам'ятайте, що в ecu не з'? нічого загадкового...всі цифри і посилання!!!!
звичайно, як і всі моди, які ви робите на блок управління, які повинні бути зроблені, маючи трохи знань якщо ні, будуть поза моди, сміятися, коли вони дивляться :). Я, однак, сприяє
bobracing
03-01-2013, 22:15
Я наводжу приклад, на 1.6 Джульєтта jtd c? кнопку Dynamic_Normal факт зміни крутного моменту, чутливість? прискорювач, чутливість? рульове керування, що використовують для зміни крутного моменту ? враховуючи, що терміни inj на 1 карту тільки?c просто 2 limit пара
frantik3
04-01-2013, 00:03
на vag edc16 або 15 1000punti крутного моменту 6kgm крутного моменту і, якщо ви не встаєте і не отримати навіть багато коней надійних доказів gi? зробили, коли вийшли, так і всі 15, 16
franco75
04-01-2013, 00:15
я підтверджую, що на Ауді з коробкою передач Tiptronic потрібно підняти також обмежувач крутного моменту окремих передач
я дозволю собі інтерпретувати його думки, кріс..потім якщо хоче пу? завжди corregermi...він каже, що, не торкаючись драйверів wish ne lim пара або різні lim диму просто збільшуючи час ви можете? дати все, що дизель, що ви хочете...
franco75
04-01-2013, 01:05
так, але не тоді, коли ви хочете, карту, час і в залежності від тиску в рампі і мм3 потрібно, не ? в залежності від оборотів. і потім, як би ruadattata картку передоплати?
Chris156
04-01-2013, 18:08
але ви думаєте, збільшуючи обертаючий момент і педаль (наприклад, з 159 1.9 150cv) як дизель ви думаєте, щоб надати більше від оригіналу? :rolleyes:
sportknight
04-01-2013, 19:56
я не вимірював, але в**** враховуючи, що я був на рівних зі passat tdi 170cv я вважаю, що принаймні 4 або 5 мм3 приймає їх,ні?
franco75
04-01-2013, 21:24
якщо перебуваєте всі фільтри дизель введіть, як ви хочете, якщо ви хочете зберегти перед збільште час
Chris156
05-01-2013, 00:11
для мене трохи менше, ніж 4 або 5 мм3.. залежить від ecu..
інше питання: якщо приїхати в 170cv всього 4 або 5 мм3, якщо я inietto 76mm3 на 4000 об, іт-директор? pi? 10 мм3 палива більше, скільки коней йде?
bobracing
05-01-2013, 20:37
якщо перебуваєте всі фільтри дизель введіть, як ви хочете, якщо ви хочете зберегти перед збільште час
інший приклад ; Vag 1.6 Tdi 75/90/105 резюме всі 3 soft мають однакові часи впорскування !!!!! так що не ? правда, що, якщо ви хочете оформити просто збільшити час inj
franco75
05-01-2013, 21:03
звичайно, серії мапу часу ? заздалегідь залежно від форсунок, якщо вони рівні, то і форсунки
bobracing
05-01-2013, 21:37
від 75 до 105 +30cv, тому, якщо терміни не збігаються, то обмежують дизель, це означає, що якщо встаєш тільки час inj не завжди просто або не потрібно
franco75
05-01-2013, 21:56
вона просто запит на дизельне паливо, різний, карту часу ? залежно від тиску і кількості? запит.
Отже, потрібно менше палива.
Карту час повинно бути зроблено виключно у відповідності з характеристикою витрати форсунок.
Тих, хто створює карту, не повинні зробити, це відновити характеристики інжекторів, тобто X-Тиск, Y-обсяг дизельного палива ? необхідно Z Час.
bobracing
05-01-2013, 22:08
вона просто запит на дизельне паливо, різний, карту часу ? залежно від тиску і кількості? запит.
Отже, потрібно менше палива.
Карту час повинно бути зроблено виключно у відповідності з характеристикою витрати форсунок.
Тих, хто створює карту, не повинні зробити, це відновити характеристики інжекторів, тобто X-Тиск, Y-обсяг дизельного палива ? необхідно Z Час.
коли, якщо карта часів inj ? у відповідності з характеристиками форсунки, ви, можливо, торкніться карти inj
franco75
05-01-2013, 22:59
cicciogsr
05-01-2013, 23:11
Красива франк
*франко? ти забуваєш, що в vag pd "карта" не має абсолютно в одній осі тиск палива...
franco75
06-01-2013, 11:20
ovviqmente моєї мови ? відноситься до commonrail, не можуть бути віднесені до систем з тиском кнопки
Chris156
06-01-2013, 12:25
ми не можемо об'єднати дискусії між двома системами уприскування.. тому що зміна управління, так і в механіці, що в ecu..
точно..... і краще зробити dinstinguo.....
nico2610
08-01-2013, 13:56
привіт, хлопці,я вважаю, що обдурити ебу не можливо,на те, щоб дати пі? тиск або збільшити час вприскування дизельного палива,все залежить від результату, який ви хочете отримати,звичайно, час вприскування повністю йдуть від тих, хто точно знає, що він робить, і завжди з раціональної політики.
з цим я не хочу, щоб абсолютно ніхто не contrariare!!!!!
Я прочитав все від першого до ultumo messaggio.Secondo мене істина знаходиться в мета далее.все параметри повинні бути в harmonia заднім числом зіткнення
я кажу тільки від principiantissimo на цьому полі. По-моєму, після того, що я міг зрозуміти, час вприскування, повинні бути заретушовані. в моїй a4 edc17? я не час уприскування. Можуть бути названі по-різному?
мегамозок
04-03-2013, 01:00
я кажу тільки від principiantissimo на цьому полі. По-моєму, після того, що я міг зрозуміти, час вприскування, повинні бути заретушовані. в моїй a4 edc17? я не час уприскування. Можуть бути названі по-різному?
Час є, може бути, якщо ви маєте на увазі, як їх називає ecm тит.....
називається по-різному в залежності драйвер, який приймає, наприклад, ін'єкції parzializzato.
ах ви, ви, ви... тобто ті, але називається саме так. Отримав!
Потім ін'єкції parzializzata = час впорскування
мегамозок
15-03-2013, 09:08
ах ви, ви, ви... тобто ті, але називається саме так. Отримав!
Потім ін'єкції parzializzata = час впорскування
Ви, як правило, на edc 16, як b.p. x=мм3/str і y=Bar (p.rail) ;)
Я за! в іншому випадку, що картки зробити?? час вприскування і турбо-карти для мене головні!
tidus1985
12-04-2013, 21:10
дозволю собі вставити моя особиста думка, дискусії; враховуючи, що п'єзоелектричні форсунки, однак, компоненти, on off, і не мають значення відкриття голки змінної, щоб збільшити дальність дизель, як говорили багато користувачів, і ви можете діяти лише на час вприскування і тиску в рампі, так що якщо inietto 70mm3 в 2 us, і я відкрито 2.2 us зрозуміло, ні iniettero більше, те ж стосується і тиску в магістралі rail, але не повинен перевищувати певного порогу, щоб уникнути staratura форсунок і поломки форсунок, розпилювачі, отже, від того, що я зрозумів, поступово у нас є 2 шляху, щоб збільшити час, працюючи на обмежувачі дизельного палива, які не наведені в драйвер наприклад на ecm titanium, і що, отже, багатьох початківців користувачів не знають, включаючи мене, або піти працювати на час вприскування на карту. я особисто навіть на моїй машині, не знаючи карти обмеження дизель виступив на часу уприскування, очікуючи близько 2 градусів ін'єкції, щоб дати вам час на 9%, бо я розраховується кутова швидкість обертання, максимальна 4500 і termpo уприскування, що передбачає, з aticipo 2 градусів можна було стояти всередині діапазону детонації із збільшенням часу уприскування становить понад 9/10% зараз не пам'ятаю. сара обдурити ебу піти і змінити час вприскування палива, а обмежувачі на дизельне паливо, але якщо результат ? та ж проблема, тільки поточні думки, але факти, врешті-решт, вони ідентичні.
SandroMarciano
13-04-2013, 08:01
не ? еквівалент, тому що sballi карти обмежувачі), також будуть обмануті навіть ті, що відносяться до управління antipattinamento. Якщо потім автомобіль монтує dpf або fap проблема ? інший, тобто в процесі регенерації машини creder? використовувати справи, але в дійсності? буде? вводять pi?...
моя мама мене ви боїтеся.... aiutooooo.... не розумію кувалдою... тепер, після того, що я читав, я боюся, що з моєї картки протягом довгого часу ви starino форсунок або буде коштувати, враховуючи, що саме мої п'єзоелектричні будучи а4 2008 року з edc17. ви мені поклали боюся... майже по-любому оригінальна карта і знімаю тільки фап.
tidus1985
13-04-2013, 19:07
Тихий форсунок від starati, щоб занадто багато тиску, збільшуючи час створює ефект, протилежний, знизьте lanpressione quini ок, тепер я xon більш, ніж на 16% більше 4000 оборотів з aft розраховується з 17, зробивши рахунок надати 95mm3 дизельного палива contabdo, що базова карта ne inietto 80 с на 15% більше, val значення більше або менше ? те,
але як ви розрахуєте все є?? тобі віддати мою карту змінена могли б ви сказати мені, як ви можете порахувати все, що є??
А мені було цікаво, чи буде aumentanto тиск у впускному rail, не та підвищення тиску до форсунок і, таким чином, я міг би strararli?
tidus1985
13-04-2013, 20:12
be мій ? розрахунок трохи спартанський, але має працювати, за логікою, для інжекторів ризики stararli тиск pen понад 100 бар в готелі, - заспокойся, що стосується вашої машини, я все ще новачок, не знаю, якщо мені вдасться інтерпретувати edc17
SandroMarciano
13-04-2013, 21:02
Не стара нічого... Їздити з 1650 бар на JTD народився в 1350 році, і не ? ще підривали нічого ... Люди, яких я знаю працює з 1700 бар і інжекторів серії, єдиним недоліком пу? бути спрей змінили..
tidus1985
13-04-2013, 21:26
Відчуваєте, сандро, щодо часу уприскування палива misono зрозумів, на моїй машині 147 mjet 120cv, що навіть aumentandoli якщо я не буду діяти на карті "кількість дизельного палива впорскується" я не кроком tangili, в іншому випадку, якщо moddo це mmappa щодо запитом "карта бажань", я зрозумів, що сьогодні ввечері. Господи, якщо ? помилка!
dariuccio
04-08-2013, 18:40
я час вприскування майже завжди їх можна змінити на більш низьких оборотах за те, що двигун гарячий, і по мірі того, як обороти піднімаються залишаю час
без змін, я думаю, що всі знають, що двигун дуже в'їзду на високих обертах двигуна стіни.
але про multijet ? набагато більш важко, чому? c'? тільки в карту
frantik3
04-08-2013, 19:10
я час вприскування майже завжди їх можна змінити на більш низьких оборотах за те, що двигун гарячий, і по мірі того, як обороти піднімаються залишаю час
без змін, я думаю, що всі знають, що двигун дуже в'їзду на високих обертах двигуна стіни.
але про multijet ? набагато більш важко, чому? c'? тільки в карту
Пошти приклад того, що ви говорите, на mjet не я за тобою час на деяких mjet знаю, чи більш
dariuccio
04-08-2013, 19:58
вибачте, я говорив 1.3 multijet, карта "уприскування parzializzato" ? в реальності? тривалість часу уприскування ? єдине, в додаток до
"уприскування parzializzato map 1", що має бути тиск в магістралі rail
dariuccio
04-08-2013, 19:59
вибачте, я говорив 1.3 multijet, карта "уприскування parzializzato" ? в реальності? тривалість часу уприскування ? єдине, в додаток до
SandroMarciano
07-08-2013, 09:18
У будь-якому разі я не розумію, як збільшення часу уприскування призводить до збільшення заздалегідь...
dariuccio
10-08-2013, 20:16
В паритет? тиску (rail), щоб надати ще паливний інжектор повинен залишатися відкритим, щоб більше часу, відповідно ecu очікує відкриття інжектора
panterargento
10-08-2013, 20:26
Зміна термінів inezione і щось дуже особливо, якщо ви не знаєте, що ви робите, ви ризикуєте пошкодити, тому що при збільшенні часу уприскування непропорційно ви, ймовірно, дати дизель по фазі, і це не добре для двигуна, хутро, які сприяють детонації.
Я особисто їх змінити і ви побачите різницю, то нехай кожен з нас має свої власні теорії щодо того, що робити або не
Вибачте, питання може бути дурний, але що ? детонації (сподіваюся, що не відкрився, нічого), яку шкоду може принести і як ви зрозуміли, що це відбувається?
SandroMarciano
10-08-2013, 22:56
В паритет? тиску (rail), щоб надати ще паливний інжектор повинен залишатися відкритим, щоб більше часу, відповідно ecu очікує відкриття інжектора
Неправильно, ECU не очікує, ї?, бенс? збільшує кут випередження впорскування після ВМТ. Заздалегідь змінюється від ECU після інших логічних.
dariuccio
11-08-2013, 14:26
але кут упорскування, що відповідає?...
SandroMarciano
11-08-2013, 15:11
але кут упорскування, що відповідає?...
на скільки градусів повороту колінчастого вала необхідно мати певну кількість? дизель.
Щоб бути іп? ясно, я тебе відзначити, що якщо порівняти журнал заздалегідь, з оригінальною карті і журналів, які ви вносите на карту тільки з тиску в рампі різноманітний побачите, що значення не змінюються, зміниться? кут закінчення ін'єкції.
dariuccio
11-08-2013, 16:59
я вас зрозумів чудово, але до вприскування ? точно скільки градусів не вистачає колінчастого вала до вмт
і впорскування здійснюється малюк градусів перед вмт.
я міг би погодитися з вами, якщо я скажу, що ecu затримує закриття інжектора.
крім того, я хотів би зрозуміти, що ви хочете сказати з "журналу"
mikyrace82
12-08-2013, 23:30
dariuccio
14-08-2013, 15:11
не з'? проблеми, дійсно, дякую за відповідь
SandroMarciano
14-08-2013, 15:59
спробуємо відповісти на інші, починається впорскування, малюк градусів перед вмт (generamente, але не завжди) і потім закінчується (особливо, коли ви хочете все або rimappi) після вмт. Збільшення часу уприскування ебу просто тримати форсунку відкритої час, що він був раніше, pi? приріст дав в спеціальну карту. Заздалегідь не було вирішено, залежно від часу уприскування.
dariuccio
15-08-2013, 12:39
ви праві, щоб налаштувати заздалегідь ecu враховує також тиску в магістралі високого тиску, навантаження двигуна і інші параметри вторинних тип
температура повітря і дизельного палива.
але факт залишається фактом, що для збільшення кількості? дизельне паливо, ви повинні тримати форсунки відкриті довше (паритет? тиску в магістралі rail)
і, таким чином, ecu обов'язково повинен передбачити.
і потім, що значить ", зазвичай, але не завжди" ви маєте на увазі, щоб у разі попередньої ін'єкції і після ін'єкцій?
SandroMarciano
16-08-2013, 10:56
ви праві, щоб налаштувати заздалегідь ecu враховує також тиску в магістралі високого тиску, навантаження двигуна і інші параметри вторинних тип
температура повітря і дизельного палива.
але факт залишається фактом, що для збільшення кількості? дизельне паливо, ви повинні тримати форсунки відкриті довше (паритет? тиску в магістралі rail)
і, таким чином, ecu обов'язково повинен передбачити.
і потім, що значить ", зазвичай, але не завжди" ви маєте на увазі, щоб у разі попередньої ін'єкції і після ін'єкцій?
Той факт, що ecu треба для сили передбачити запевняю вас, що не ? cos?, спробуйте, збільшується час 300us, і подивіться, наскільки вам різноманітні заздалегідь... не зміниться? взагалі.
", зазвичай, але не завжди" чому? при низьких обертах і малих швидкостях потоку дизельного палива, завдяки попередньої ін'єкції, ви зможете надати навіть після вмт, з перевагами, особливо в ****лло в rumorosit? і зниження NOx. Нас ця річ цікавить порівняно мало, але якщо ви подивитеся на деяких оригінальних картах ви помітите, що в місцях, зазначених мною у вас заздалегідь негативний - початку inezione після вмт.
Тепер повернемося в тему; якщо ви хочете поговорити про це ще можна відкрити тему і буде? ради розмістити мої думки.
dariuccio
16-08-2013, 12:51
ок, але в який розділ я повинен відкрити такий топік?
dantesfx
02-09-2013, 18:29
ок, але в який розділ я повинен відкрити такий топік?
Обробка буде добре, я вірю!
enzopezzano
15-11-2013, 16:41
я сприятливо. Хтось менш досвідчений може? здатися абсурдним те, що я кажу, але запевняю вас, що, змінивши тільки карти часу і споріднену поза драйвера, порт, як, наприклад Bosch EDC15C7, машина атакує вас в сидіння.
мегамозок
15-11-2013, 17:27
яку карту в abini?
guidotacco
15-11-2013, 17:27
я сприятливо. Хтось менш досвідчений може? здатися абсурдним те, що я кажу, але запевняю вас, що, змінивши тільки карти часу і споріднену поза драйвера, порт, як, наприклад Bosch EDC15C7, машина атакує вас в сидіння.
який би з драйвера?
дякую
enzopezzano
17-11-2013, 15:30
Виберіть уприскування parzializzao,перейдіть в 2d і гортайте карту на sx. Ви знайдете карту схожий на час. Збільшення очок.
мегамозок
17-11-2013, 22:06
Але я не знайшов нічого, як ви назвали б цю карту?
enzopezzano
18-11-2013, 14:00
я флешку з файлами. плакат? у pi? скоро карту орі і модифікації автомобіля.
Я в повній теорії Enzo gi? доведено 147 1,9 jtd і йде сильний
elettro72
18-11-2013, 19:49
цікаво було б знати, на яку карту ви маєте на увазі......
enzopezzano
18-11-2013, 20:46
картку із драйверів, адреса 073BE2-073CF6.
guidotacco
19-11-2013, 20:26
Виберіть ін'єкції parzializzao,перейдіть в 2d і прокрутіть карту до sx. Ви знайдете карту, аналогічну часи. Збільшення очок.[/QUOTE
ок,спасибі
[QUOTE=enzopezzano;68719]карту драйвер адреса 073BE2-073CF6.
яке програмне забезпечення?
мегамозок
19-11-2013, 22:26
картку із драйверів, адреса 073BE2-073CF6.
вибачте їзди ми говоримо? ви можете відзначити послідовний? дякую
elettro72
19-11-2013, 22:48
як ecu повинен бути edc 15c7, тому я думаю, що означає 147 jtd 115 л. с.? я дав цю адресу (073BE2-073CF6) я не знаю.....я пі? у думати, що він цю карту 07857E.........якщо ви можете уточнити enzopezzano спасибі
enzopezzano
19-11-2013, 23:45
Хлопчики,як правило, трохи неохоче, та й " мої карти". Використовуйте ecm titanium,відкрийте карту в 2d-або jtd edc15c7, переходу назад на карту,і майже в самому початку. Автомобіль і 156 та адреси, ті, що я написав,і не є однаковими для всіх ecu, ви повинні знати це.
мегамозок
20-11-2013, 00:19
але ні, enzo тільки послідовний карти, то хто ? зацікавлений, якщо прокуратура, як вважає за потрібне,
просто, щоб не зійти з розуму, знайти велику кількість програмного забезпечення, яке є
enzopezzano
20-11-2013, 00:21
І йде добре. Громадська карти .
мегамозок
20-11-2013, 00:40
elettro72
20-11-2013, 00:41
добре, тепер я бачив карту, що ви маєте на увазі.........
LL205gti
20-11-2013, 17:25
більш, що підвищення правильний питання буде ЗМІНЮВАТИСЯ, бо не вирішує, що товстію (збільшуючи.
для мене, якщо ви говорите про машини, бензин пилососом я думаю, відповідь на це питання ? очевидно, бачили, що єдині речі, які можна змінювати (наприклад, в iaw 6f 8f 16f etc) час вприскування (випередження і тривалість).
я додав би, що в разі двигунів, оброблених з точки зору всмоктування і, отже, динамічні ефекти відрізняються від оригіналу ? абсолютно необхідно зміна часу уприскування: це стосується як аванс, який за тривалістю. крім того, в пошуках потрібного відносини лямбды ? вирішальне значення корекції часу.
я думаю, що ви deduca, що для мене відповідь ? ви.
SandroMarciano
20-11-2013, 18:35
карту якого ви посилаєтесь, не приносить жодних змін потужності, спробуйте змінити його, як в позитивну, або негативну, поведінка простоїть. Решту часу уприскування, ті, звичайно, зробити збільшення дизельного палива. Я, як я вже? написав сторінок тому їх змінити, якщо потрібно, але з логікою, не в пунктах, у випадку або у відсотках, в разі... і в будь-якому випадку змінюється все...
"напади на сидіння" ? інструмент вимірювання дуже дивно...
LL205gti
20-11-2013, 20:45
я згоден з вами, sandromarciano! дуже дивно!:D
очевидно, для збільшення або зменшення часу уприскування палива в дизель треба знати, якщо в певний момент ви паливної жирної або magra. зміна зроблено так...або собака не має сенсу і тільки погіршує стан речей.
я не великий спеціаліст двигунів дизель, але я думаю, що не сильно відрізняється від бензину...грати все ж із співвідношенням стехиометрической!
SandroMarciano
21-11-2013, 08:41
а я не знаю бензинового двигуна, і від того, що я вивчав, я можу запевнити, що вони набагато більше? складні зміни у дизельні. В останні насправді, якщо тачка правильно час вприскування ебу gestir? дизельне паливо ніколи не вийти за межі afr значення, але на відміну від бензину, не доведеться турбуватися, якщо ви надлишком повітря...
Так що з моєї точки зору, змінити без політики час на бензин ? дуже пі? проблематично, ніж дизель...
LL205gti
21-11-2013, 09:39
я згоден з вами, політика, має бути не ви можете отримати у вухо. В цьому випадку роблять свої обов'язки інструменти, такі як вимірювач відносини лямбда-термопара на виході, все, очевидно, пов'язано з відповідних датчиків обертів двигуна і tps...
бензин сьогодні з датчиків wide-band роботу ? дуже пі? спрощений... порівняно з бензином коли-то з лямбда-narrow...
для яких встановлено логіка правильна, не мають проблем з паливною...
що стосується він карту відомого... мені s? дивно... з чим говорити...
edc15c7 у мене зроблені...і навіть вчилися в свій час... має свою власну логіку роботи... і після цього? резюме вийшли в залежності від підготовки...
enzopezzano
21-11-2013, 13:58
Ось файли мода часів.
за допомогою цієї картки, якщо cos? ми хочемо назвати..
що напади на сидіння, я бачу, що дурна... потім залежить від датчика**** як ? калиброванны
:-)
enzopezzano
21-11-2013, 18:16
Ну, якщо не вірите-спробуйте!
Дякую тобі пропозиції...
Але я добре знаю, в edc15 і не тільки...
Якщо ні-не відповідаю....
Безумовно, кожен з них вносить зміни у файли, як вважає за потрібне з власним досвідом.
;)
enzopezzano
21-11-2013, 21:21
Я не сумніваюся в цьому. Знаю також я edc15, і не тільки..... де ти?
msport (exil77grande)
21-11-2013, 22:01
люб'язно запрошую деяких користувачів, які пишуть все на ту ж тему, всі обговорення прочитати назву обговорення ж, перш ніж писати,я ще раз подякувати всіх тих, хто забруднює такий пост і всі наші інші, що йдуть позаду.
enzopezzano
21-11-2013, 22:36
Я не розумію, що хотів сказати.
msport (exil77grande)
22-11-2013, 09:35
Я не розумію, що хотів сказати.
бачив, що ви відчуваєте, витягнув завдаю вам відповідаю,
ви читали назву теми?
ви читали, що це опитування?
ВИ ЗРОЗУМІЛИ, ЩО ЦЕ НЕ ОБГОВОРЕННЯ, ДЕ ВИ ПИШЕТЕ І РОЗМІЩУЄТЕ КАПУСТА ВАШІ?
ТОБТО ДИСКУСІЇ, ЯКІ ПОЧИНАЮТЬСЯ ДОБРЕ, ТО ЗАВЖДИ БУДУТЬ ПЕРЕАДРЕСОВАНІ В ІНШИЙ.
enzopezzano
22-11-2013, 12:03
бачив, що ви відчуваєте, витягнув завдаю вам відповідаю,
ви читали назву теми?
ви читали, що це опитування?
ВИ ЗРОЗУМІЛИ, ЩО ЦЕ НЕ ОБГОВОРЕННЯ, ДЕ ВИ ПИШЕТЕ І РОЗМІЩУЄТЕ КАПУСТА ВАШІ?
ТОБТО ДИСКУСІЇ, ЯКІ ПОЧИНАЮТЬСЯ ДОБРЕ, ТО ЗАВЖДИ БУДУТЬ ПЕРЕАДРЕСОВАНІ В ІНШИЙ.
msport (exil77grande)
22-11-2013, 13:30
Мені не здається, що ми повинні incazzarsi таким чином. якщо я відправив, що було, наприклад, і, а збільшення часу уприскування. Потім говорите, що треба допомогти, пояснити, etc..... Дивіться, якщо я вам на ніс не з'? проблема , я не втручаюся ї?, cos? вам не брудні обговорення. Шкода тільки, що опубліковано рішення для виключення egr на мареллі mj8.
дивіться, що таке рішення, я знаю її протягом кількох місяців, якщо ви вважаєте, що ви поділилися твоє винахід, а також вкажи мені посилання, я видалю ваш винахід, і в будь-якому випадку на форумі ви знайдете речі, які ви не знали, так що речі є взаємними,то я запрошую вас мову, більш підходящий і, крім того, мене, не збирається, на носі немає, але не потрібно бути генієм, щоб зрозуміти назву теми для обговорення, і просто відповісти, від цього замість того, щоб відправляти файли, щоб думки і т. д.,з цим я закриваю, якщо ви хочете підключатися чи ні, мене мало хвилює, але, якщо ви повинні неухильно дотримуватись правил, в іншому випадку я виступаю як краще, я думаю, добрий день.
у бензинових двигунах, в яких продуктивність визначається кількість? з всмоктуваного повітря і співвідношення повітря-бензин, не ? завжди потрібно змінювати час уприскування.
принаймні, 2 причини:
виробники не так? необережних дати бензин неправильний, щоб зробити менше продуктивність. потім базова карта зазвичай ? ок
лямбда-зонди поклали б на місці все в короткі терміни.
у дизельних двигунах продуктивність визначається кількість? палива, чому? повітря ? "фіксована". тому для збільшення продуктивності необхідно дати пі? палива, і для того щоб дати її нам, вони хочуть, щоб час впорскування-й? довгі. якщо для цього ви використовуєте карту інжектор або переміщуються обмежувачі, наприкінці результат ? все ж, ви хочете згенерувати часи-й? довгі. всі чіти є.....
Для дизельних, не раз ? потрібно, залежить від того, як далеко простягається карту первісним, якщо ? можете розблокувати обмежувачі, щоб прийти, прочитати всім, і особливо від того, які послуги ви хочете отримати. Наприкінці вистави я вважаю, що в будь-якому випадку, після видалення різних обмежувачів, слід розширити карту масштабуючи осі, щоб не обдурити ecu щодо кількості
checchitotiralaleva
22-05-2014, 09:17
Повністю згоден з asdone! Підправити карту форсунки ? потрібно тільки, якщо, зросли обмежувачі введення, на карті не було визначено в новій галузі роботи. Мапу б, отже, riscalata екстраполюючи значення з тенденцій попередніх
sardoecu
08-07-2014, 12:51
Я не я коли-небудь час уприскування.
мегамозок
08-07-2014, 13:43
C'? багато досвіду ? безумовно, хтось не почне керувати за допомогою журналу.
Час і паливо, витрачений на різні випробування, навряд чи буде поставити на рахунок.
Я підтримую зміну часу.
сприятливим для збільшення часу уприскування.
gianni1001
08-11-2014, 14:35
ти кажеш, отже, що якщо приріст 50-100 бар до мінімуму в реальності? витрата збільшить? мало і, отже, не запропонував суттєві відмінності?
потім збільшити на всі криві, не ? так? або я не зрозумів?
типу, як він часто робить, щоб тиск турбіни, що збільшує все,я маю на увазі
з" криві" ви маєте на увазі, збільшити 1500giri, починаючи від мінімальної навантаженні?
gianni1001
08-11-2014, 14:58
Виберіть уприскування parzializzao,перейдіть в 2d і гортайте карту на sx. Ви знайдете карту схожий на час. Збільшення очок.
Скільки очок ще чи ні? є межа, вище якої краще не йти?
frantik3
08-11-2014, 17:47
починається з 50, але дивіться також відсотки і потім спостерігайте, як вона йде
When the injection time is changed the problem is that one mistake all the maps of the computer and it passes through all the limiters....
The onboard computer is also mistaken в indicating a lower power to reality,
but it is true that it saves some horses.....
Як правило, professional programmers who do not have the time to search all the maps limiters using this method,
which is not very honest.......
In France I have seen professional work only with time при наявності сексуальної стимуляції, і дим!!!!! and consumption flies.....
So use with great moderation I think.....
cordially
Lorsque l on change les temps d injection , пробл?мене est que l on trompe toutes les maps du calculateur , et l ' on passe ? travers tout les limiteurs....
L ordinateur de bord сході ?galement тромп? en indiquant une consommation inf?rieur ? r?alit? ,
mais il est vrai que cela permet gagner de quelque chevaux.....
En g?п?ral les programmeurs professionnel qui n'ont pas le temps de toutes les chercher maps limiteurs utilisent cette m?thode ,
ce qui n'est pas tr?s honnete.......
En france, j'ai vu des professionnel travailler uniquement avec les temps d гладкі м'язи кавернозного тіла , et sa диму!!!!! et la consommation s'est envole.....
Donc ? utiliser avec великий мод?ration je pense.....
Cordiallement
overbooster
06-04-2015, 20:38
сприятливим для збільшення часу впорскування