Прагляд Поўнай Версіі : Павялічыць Час ўпырску: ТАК, НЯМА, можа быць,
magi1984
19-09-2012, 12:11
Я адкрываю гэты апытанне, каб высветліць, ці есць p? што вы думаеце аб тым, каб павялічыць час ўпырску, калі перавызначыць блок кіравання, улічваючы, што часта чытаю думкі супярэчлівыя!
C'? хто сказаў, што яны ніколі не чапаюць, чаму? cos? ен падманвае эбу, і есць шмат іншых спосабаў, каб вывесці коней
C'? хто кажа, што можна спакойна павялічыць
C'? хто, як я ? нерашучы і неспрактыкаваны, і чакае вашыя думкі, каб даведацца,
Я, вядома, я ўжо? галасавалі, як вызначыліся
Я б хацела, што абгрунтаваныя вашы адказы :D
dvdtuning
19-09-2012, 12:20
Для мяне, ці не ? падман, гучыць для мяне pi? у якасці каманды.
Змяненне тэрмінаў inezione і што-то вельмі асабліва, калі вы не ведаеце, што вы робіце, вы рызыкуеце пашкодзіць, таму што пры павелічэнні часу ўпырску непрапарцыйна вы, верагодна, даць дызель па фазе, і гэта не добра для рухавіка, мех, якія спрыяюць дэтанацыі.
Я асабіста іх змяніць і розніцу вы ўбачыце, то няхай кожны з нас мае свае уласныя тэорыі адносна таго, што рабіць або не
msport (exil77grande)
19-09-2012, 13:04
а адмін нават я ў большасці выпадкаў іх можна змяніць, пры ўмове, што есць прычына гэтага ці не, я не думаю, што правільна ці няправільна, але кожны шукае шлях, дзе есць больш вопыту.
cicciogsr
19-09-2012, 13:11
калі не дакранайцеся да часу ўпырску, як вы да павелічэння расходу паліва?.... калі вы скажаце мне, не трэба чапаць час, чаму? мы ведаем, як абыйсці абмежаванні, то добра, а то гэты размова можна толькі з bosch, чаму? з іншымі вы толькі сілу, дадатковы модуль...
msport (exil77grande)
19-09-2012, 13:16
калі не дакранайцеся да часу ўпырску, як вы да павелічэння расходу паліва?.... калі вы скажаце мне, не трэба чапаць час, чаму? мы ведаем, як абыйсці абмежаванні, то добра, а то гэты размова можна толькі з bosch, чаму? з іншымі вы толькі сілу, дадатковы модуль...
і таму ваш адказ на апытанне будзе?
cicciogsr
19-09-2012, 13:22
вы павінны вызначыць, якой тып ecu... у любым выпадку я адказаў, што наадварот, чым менш на bosch
вы павінны вызначыць, якой тып ecu... у любым выпадку я адказаў, што наадварот, чым менш на bosch
Раскажыце, якія па вашаму думку самыя экю, якія вы можаце зрабіць, і тых няма
sa80libero
19-09-2012, 15:24
пры змене з палітыкай, не існуе ніякіх праблем...
Сапраўды ты добра сказаў, гэта не змена часу ўпырску і мін...., які працуе у сетцы або на іншых форумах, што трэба проста паставіць дарогі пачаткоўцаў
ад riprogrammarsi экю самастойна зрабіць і атрымаць з так званых экспертаў, якія не ведаюць, дзярмо... і выдаюць сябе за прафесіяналаў, толькі таму, што наведваюць некалькі форумаў
у chiptuning і певень клон.
magi1984
19-09-2012, 15:43
я цаню ўсе адказы, дзякуй усім :D
вы мяне, вядома, ператвараць ідэі!
cicciogsr
19-09-2012, 16:26
Раскажыце, якія па вашаму думку самыя экю, якія вы можаце зрабіць, і тых няма
большасць edc15 і edc16 cr tdi
як казалі многія...
час ўпырску могуць быць змененыя... я, вядома, не*******м...
правільна, што трэба і дзе трэба... але гэта ? усе суб'ектыўна, у залежнасці ад падрыхтоўкі...
franco75
15-11-2012, 21:28
калі ен кажа ў эбу ўводзіць 15% -20% больш паліва, яна пойдзе ў карту, каб для гэтай здзелкі? колькі часу павінен адкрыць фарсункі.
Гэтая карта павінна прадстаўляць расходу фарсунак у залежнасці ад ціску і часу.
Калі мы ўносім змяненні, падоўжыць тэрміны, inietteremo больш дызельнага паліва, чым чакалася.
Эбу думае, што надаць дынаміку? і замест таго, каб адправіць яшчэ.
Мне здаецца, толькі добрая сістэма для таго, каб з'явіцца зніжаецца выдатак паліва.
Не працуе інтэрнэт, увесь час толькі ў выпадку іх змены па форсункам
cicciogsr
15-11-2012, 21:35
калі ен патрабуе, расход паліва часу ўпырску, не ? разлічаны, вядома, ecu не зрабіць? ўводзіць ..
cicciogsr
15-11-2012, 22:36
? просты есць? што я хачу сказаць, калі вы хочаце ўвесці пошук колькасці? дызельнае паліва, для якога не існуе ніякіх звестак аб працягласці ўпырску, нават калі запыт ecu не зрабіць? надаць... а варта, наадварот, калі вы змяняеце час..
па мне, існуюць кампрамісы,каб павялічыць колькасць ўводзяць ці ен дзейнічае на ціск(і, такім чынам, падвышэнне ціску ў той жа час=maggioe колькасць), або вы можаце пайсці на кампраміс, працягваючы трохі часу адкрыцця,а затым з тым жа ціскам, што ўсе большая колькасць..у канчатковым рахунку я agirei toccado трохі wntrambi, каб не прасіць занадта шмат высокіх цісках..
гэта адна з прычын, чаму вы змяняеце фарсункі п'езаэлектрычныя,больш apertute меншай працягласці,прымаючы пастаяннае ціск у чыгуначныя магістралі ..
Я блытаючы ідэі... :confused:
Устаноўлена, што для павелічэння прадукцыйнасці трэба ўводзіць ip? дызельнае паліва (акрамя іншых работ), для таго, каб есць? мне прыходзяць на розум толькі 2 рашэння: альбо павялічыць ціск ў магістралі высокага ціску або павелічэння часу адкрыцця фарсунак (або абодва).
...калі вы хочаце ведаць Bart c'? трэці спосаб ўвесці больш паліва ў парытэт? час адкрыцця фарсункі ? ціску ў магістралі высокага ціску ? cio? прыняць фарсунак найбуйнейшых у расход....
Ведаю таксама я, што можна ўсталяваць фарсункі, плюс, але мы тут гаворым ўмяшання электронныя, а не механічныя... ;)
Акрамя гэтага, можа быць, я выказаў дрэнна!
Мой пытанне быў: як вы можаце? ўвесці больш? дызельнага паліва ў камеры згарання, без падаўжэння часу ўпырску або павелічэнне ціску?
I^^SPHINX^^
19-11-2012, 13:31
Я выступаю з крокам, пры ўмове,' nn злоўжыванне, то таксама дызель і занадта мала паветра ідуць не вельмі добра, таму будзе непазбежным, варта таксама ўлічыць тое,.
Для больш падрабязнай інфармацыі, прашу трэнер, і мы бачым, што ен кажа...
Chris156
19-11-2012, 13:43
Прыгожая абмеркаванне!!! што павінна быць цалкам зразумела, што ў тым ці іншым зьмяненьні тэрмінаў!!! ці гэта робіце вы, ці вы робіце гэта зрабіць у экю..
Прыгожая абмеркаванне!!! што павінна быць цалкам зразумела, што ў тым ці іншым зьмяненьні тэрмінаў!!! ці гэта робіце вы, ці вы робіце гэта зрабіць у экю..
я б сказаў, каб зрабіць гэта для абодвух.у тым сэнсе, што калі не датычацца часоў, але толькі ў карты ў монтэ-скажам ecu incrementer? час, але, аднак, не можа sforare як c'? ў карту час,таму, калі вы хочаце, каб яшчэ і дызель значыць, вы павінны разлічыць ўсе правільна і ўбачыць, калі той час у карту запасаў дызельнага паліва, што мы хочам, можа ўступіць у адваротным выпадку трэба надтачыць час толькі так раблю, то, калі рост і прыгожы істотнае, але няма, усе, што мы даем час мы ў адзін момант, што вытворца не чакалася, і мы можам нават ўводзіць у каналізацыю, для сов? сказаць
такім чынам, падаўжэнне часу абавязкова павінны быць разгледжаны кропкі пачатку ўпырску, г.зн. загадзя, таму што ўсе звязана.
ах, калі ен быў зразумеў, я выступаю за павелічэнне часу упырску
sportknight
15-12-2012, 14:59
залежыць ад эбу edc15...напрыклад, ад педалі кіруюць запыце дызельнага паліва занадта нізкая крокам адчувальныя,так што трэба дзейнічаць на лимитеры і інш.. ці больш? легка яшчэ падмануць эбу
на edc16 сферы ? pi? высокая, і вы ў стане атрымаць добрыя крокам, таксама павялічваючы адзіным патрабаваннем педалі..
Chris156
15-12-2012, 15:33
залежыць ад эбу edc15...напрыклад, ад педалі кіруюць запыце дызельнага паліва занадта нізкая крокам адчувальныя,так што трэба дзейнічаць на лимитеры і інш.. ці больш? легка яшчэ падмануць эбу
на edc16 сферы ? pi? высокая, і вы ў стане атрымаць добрыя крокам, таксама павялічваючы адзіным патрабаваннем педалі..
карацей...
у любым выпадку, хлопцы, калі ласка, я. эбу падманулі ці не, таму што, як я бачу вас у ecu не падманваюцца менавіта шчаслівая marmitazza распаленай....
чакаю адказаў, серыі, у дачыненні да, нягледзячы на пасаду,я думаю,ўсміхацца ў твар....
franco75
16-12-2012, 12:21
як я бачу карту, тэрміны і павінна быць calxolata у залежнасці dwgli фарсунак і не павінны быць закрануты, таму што ўяўляе расходу фарсунак у залежнасці ад ціску пры змене значыць, падмануць і сказаць, на блок кіравання, як калі б мы былі фарсунак самых маленькіх
Дазволь мне contraddirti і табе гэта прадэманструю на прыкладзе: вы ніколі не параўноўвалі файлы 2 аўто аднолькавых, з sw ecu па-іншаму? Зрабіце гэта і вы зразумееце, што ваша ідэя не ? правільна. Каб быць яшчэ больш? відавочнае атрымаць файл 147 ducati corse 170 л. с. і параўнаць яго з адным з 150 рэзюмэ... ведай, што механічна НІЧОГА не мяняецца (хоць на некаторых форумах, есць некалькі прафесараў, якія кажуць адваротнае).
msport (exil77grande)
16-12-2012, 13:06
у 147 ducati яна ідэнтычная 150cv а ў u'll іншы пост проста карту 20 л.з. зроблена ў тым ліку і дзіўнае.
franco75
16-12-2012, 13:34
але я не кажу, што не ? правільна змяніць, каб павялічыць прадукцыйнасць, а ? як падман, як робяць дадатковыя модулі, тое, што коні выходзяць аднолькава ? таксама праўда.
у 147 ducati яна ідэнтычная 150cv а ў u'll іншы пост проста карту 20 л.з. зроблена ў тым ліку і дзіўнае.
Менавіта...
але я не кажу, што не ? правільна змяніць, каб павялічыць прадукцыйнасць, а ? як падман, як робяць дадатковыя модулі, тое, што коні выходзяць аднолькава ? таксама праўда.
Я не хачу настойваць у вас змяніць свае меркаванне, чаму? мне не прыходзіць нічога ў кішэні, але, паўтараю, не ? як вы кажаце, і вы не можаце параўнаць час ўпырску на супраціў, каб падмануць чытанні ціску паліва.
а то эбу стабілізуе заўседы, рэгулюючы ўсе inj x адчуваць сябе заўседы рухавік круглая.........
затым павялічваць inj з завода inj арыгінальны nn ? лепшыя, але калі вы хочаце адчуваць свой аўтамабіль дрэнны, трэба ritoccarli nn stravolgerli...
тады залежыць ад таго, калі дызель вы хочаце даць.....
у маленькае адтуліну тое ?!
таму адзіны спосаб, x павялічыць дызель ? працягваючы час.........
калі я памыляюся, я corriggerete..........
sportknight
17-12-2012, 15:47
або павялічыць ціск, па-вашаму, колькі б мяжа помпаў? я лічу, што з 50 бар павелічэння праблем быць не павінна, ці не?
Нават 100, але як значэнне Max
вы ідзяце ot..., і затым вы павінны праверыць, ці, што помпы CR вы кажаце...cp1 з jtd 100-105-110-115cv трымае спакойна 1500bar максімальныя..? ? ясна, што калі гэта ціск мы хочам ўводзіць 100-120mm3 на дызельнае паліва, што прэса не прапануе? ніколі...для рухавікоў jtd, а cp1h серыі ne-1600 бар, але ен трымае спакойна 1800.....тое ж самае толькі што зрабіў вышэй, і фарсі, таму што прэс і звязана з iq, што мы патрабуем...
аднак пасля р? абаротаў, слоў да гэтага часу не вы мне патлумачылі, ен гісторыі "карту праінфармаваны аб тым," або "карту падмануў"....чакаю адказы.....
franco75
17-12-2012, 16:34
або павялічыць ціск, па-вашаму, колькі б мяжа помпаў? я лічу, што з 50 бар павелічэння праблем быць не павінна, ці не?
Павышэнне ціску не павінна прывесці да павышэння дызельнага паліва, так як карту час павінны кампенсаваць за кошт менавіта час працы
але што ? што-то выгляд карце падмануў?
карту ? карты ў ecu чытае тое, што яму напісаць.
каго вы абдурыць?
да кампутара?
але нееет
ці, можа быць, а то я зразумеў, што вы хацелі сказаць!???
sportknight
17-12-2012, 16:51
вядома,я хацеў зразумець, што, каб атрымаць, напрыклад, у 100mm3 на дызельнае паліва, мы можам адкрыць для другой(напрыклад) у pi? фарсункі або мы можам адкрыць для другой паловы(як заўседы) і даць трохі ціску...
другі, верагодна, sar? pi? эфектыўна, чаму? дызельнае паліва выпараецца яшчэ лепш, але раней ? безумоўна, pi? надзейна
няма?
памылка ў тым сэнсе, што bp, з'яўляюцца арыгінальнымі, але ў гэтых вызначаных значэнняў замест нас 80, як было першапачаткова,знайсці 100mm3
не sar? як падмануць з модулямі, але pi? ці няма ? тое,
+ ціск nn прыводзіць да прадукцыйнасці, асабліва на нізкіх наадварот перайсці да пагаршэння сітуацыі.........
такім чынам, c'? логіка......
+ дызельнае паліва + час inj + дробка загадзя + turbo + rail (без перабольшання.)= + дызельнае паліва ўпырскваецца і ціск, то ўсе астатняе aggarbugliare........
sportknight
17-12-2012, 17:01
be, вядома,ціск, але кінуць яго, калі можаце запісаць, што дызель і cio? на высокіх,калі нам не ўдаецца перайсці дасягненняў
калі не атрымоўваецца, спаліце паліць або у вас перабольшаная менш з крокам........
у prex солі, калі рухавік мае сілы x здолець падняцца да высокіх.......
усе доктар, павялічваючы натоўп, cos? заканчваем spaccarla усе светлыя паветраны помпа для вакууму.
__________________ я галасаваў у нерашучасці, класічная, залежыць ад сітуацыі і ад rochieste кліента, калі хочаце, каб выходныя ці няма яго машыны...........
x змены масы mglio nn дакрануцца да іх.....
тое, што больш press дызель не прыводзіць да прадукцыйнасці, але наадварот на нізкіх ідзе да пагаршэння сітуацыі... мне прыходзіць новае, як, што ... мы будзем моцна OT але я хацеў бы ведаць, якія прычыны гэтага пагаршэньня сытуацыі??
Chris156
17-12-2012, 17:28
сапраўды..больш ціску на нізкіх дапамагае і нават шмат...
matd82 вы ведаеце, колькі коней, якія патрабуюць помпа common rail cp1, чым jtd, каб даць вам 1350 бар 1000 абаротаў??
мне пп падабаецца, як паводзіць сябе аўтамабіль на нізкіх з prex высокія rail......
можа быць ? мае ўражанне, але я люблю.......
matd82 вы ведаеце, колькі коней, якія патрабуюць помпа common rail cp1, чым jtd, каб даць вам 1350 бар 1000 абаротаў??
няма светлыя, а мне падабаецца павелічэння, і ў мяне ніколі не docuumentato.
і тут x карты 0\100.
але калі вы хочаце, скажыце мне, так што я паклаў яго ў маей базе дадзеных.....
у cp1, каб зрабіць 1350bar 1000 абаротаў паглынае 3квт/г, г.зн. прыкладна 4,5 л.с./г
Chris156
17-12-2012, 18:09
у cp1, каб зрабіць 1350bar 1000 абаротаў паглынае 3квт/г, г.зн. прыкладна 4,5 л.с./г
Выдатны манро..я ведаў, што гэта мала паглынанне..але зараз ты мне даў дакладны!!!
няма светлыя, а мне падабаецца павелічэння, і ў мяне ніколі не docuumentato.
і тут x карты 0\100.
але калі вы хочаце, скажыце мне, так што я паклаў яго ў маей базе дадзеных.....
нават мне павялічыць press rail для прамовы, што я ўжо зрабіў у іншым месцы на форуме, і нават мне падабаецца рабіць карты ад 0-100, як вы кажаце...? факт застаецца фактам, вяртаючыся RU і riaggangiandomi на выступ ціск, што з часам ўпырску агрэсіўныя сілы, рэчы, вы павінны даць p? прэс, таму што, як я думаю, вы ведаеце, часу адкрыцця фарсунак паніжаюць вельмі press ў rail, то вы павінны кампенсаваць прэс, каб надаць сапраўды, як просіць справа?....у адваротным выпадку вы атрымаеце толькі інжэктар, які будзе адкрыты для больш часу,магчыма, шляхам ўвядзення ў каналізацыю,але колькасць? дызельнае паліва, впрыснутое sar? значна менш, чым патрабуецца....
акрамя таго, расходу і ціску вадкасці цесна звязаны....
sportknight
18-12-2012, 22:13
вас, павялічце час ўпырску нават на малых абарачэннях?
як правіла, не павялічваюць час нізкія, таму што яны ўжо вельмі доўгія...
акрамя таго не варта, каб не блакаваць перадачу....
тады залежыць ад таго, што трэба зрабіць..калі папярэдне es перадач, турбіны і горы фрицца плюс, то вы можаце нават дакрануцца да іх...
як правіла, для? вы аддаеце перавагу працаваць больш на прэс нізкія, каб даць р? у gaasolio яшчэ....
рэчы ўсе ў s? калі, напрыклад горы інжэктараў самыя вялікія...іх сіла рэчаў, вы павінны наладзіць усю карту час для каліброўкі неабходна ў адпаведнасці з новымі патрабаваннямі...
sportknight
19-12-2012, 10:00
адзін curiosit?,але rail робіць павялічаныя пастаянным нават на мінімум тыпу дадатковы модуль працуе, напрыклад, 5% ?
залежыць ад таго, што вы хочаце атрымаць.... я заўседы кажу, што адлюстраванне ecu ? як музыка.....есць вельмі шмат відаў музыкі c'? класічная,легкі рок,heavy metal,jazz,blues,tecno,reggae,ecc,etc ўсе тыпы музыкі, так як там могуць быць тыпаў адлюстравання важна ? тое, што канчатковы вынік спадабаецца "кампазітар", але, перш за ўсе, усе"ascoltatore"....
sportknight
19-12-2012, 14:00
Я, калі павелічэнне Чыгуначных раблю гэта на высокіх, але я хацеў бы зразумець, на нізкіх, як бы вы
вы павінны ведаць чала пад інжэктар, не ? прапарцыйна змене ціску,дыяпазон павялічваецца з квадратным коранем павышэння ціску...так што двайны ціску ў рампы не прыраўноўваецца да двайны расход для інжэктара, але "толькі" на 1/4...
формула ?:flow2=flow1*sqrt press1/press2....цябе высновы....
sportknight
19-12-2012, 16:45
ты кажаш, такім чынам, што калі прырост 50-100 бар да мінімуму ў рэальнасці? выдатак павялічыць? мала і, такім чынам, не прапанаваў істотныя адрозненні?
затым павялічыць на ўсе крывыя, не ? так? ці я не зразумеў?
тыпу, як ен часта робіць, каб ціск турбіны, што павялічвае ўсе,я маю на ўвазе
sportnight не змешвайце розныя рэчы... турба-і чыгуначных etc...c'? карэляцыя нават з гэтымі параметрамі...і я зразумеў, што вы хочаце сказаць....? тое, што st? кажу, і што гэта не правільна ці няправільна, але гэта вы ведаеце, што st? раблю...усе цюй?...карты "стандарт" я ніколі не любіў..можа быць добра для тых, хто павінен зрабіць 20 карт ў дзень, і вы павінны спяшацца, але не ? для гэтага, што ? нарадзілася рэструктурызацыі ecu...
sportknight
19-12-2012, 17:37
тады мы лічым, што тычыцца маей,я заўседы змяняецца, павялічваючы час дасягненні і rail пасля 70% нагрузкі
калі aumentassi усяго rail 50-100 бар і aumentassi ад 70% толькі час і дасягненняў, што эфект я атрымліваю?
вы павінны разважаць на падставе таго, што вы хочаце атрымаць у колькасць? дызель....не з крокам у працэнтах або кропках...вы заўседы павінны мець на ўвазе, як дызель вы хочаце надаць дзе, як і чаму, і калі гэты дызель яшчэ вам прынясе карысць, ці праблемы ў тых дадзеных абаротаў, напрыклад, калі аўтамабіль fumera або калі муфта regger? etc...
ты???
bobracing
31-12-2012, 17:48
я кажу, мая на дызель: як па мне, c'? цесная ўзаемасувязь паміж" limit копія/ страў max дызель/час inj " і +100 бар rail-каля +10cv і паспрабуйце аўтамабіль на школе, на некаторыя час inj не трэба дакранацца да іх, на іншых -
ecutuningpro
31-12-2012, 17:57
час ўпырску трэба змяняць у залежнасці што вы хочаце дасягнуць. вядома, калі аўтамабіль ў пытанне часу, разлічаныя для ўвядзення, напрыклад, 80 мм3 і арыгінальны ne впрысните 60mm3, мае сэнс дакрануцца да іх, толькі калі ўлада, якую вы хочаце дасягнуць ад вашай трансмісіі трэба? у quantitantivo дызельнага паліва вышэй, чым 80mm3. вядома, змяненне тэрмінаў цягне за сабой іншыя змены, такія як авансы,: breakpoint , і карты пераўтварэнні пара, iq, etc..
Chris156
01-01-2013, 10:26
у момант тычыцца часу, вы можаце пазбегнуць гэтага, пакратаць усе іншыя карты.. проста турба і калі абгон парог трэба mod таксама авансы.
што тады ? нармальна, што пры націску lim крутоўны момант, ці можаце вы даць тыя нешматлікія мм3 цярпімасці, якія будуць разблакавалі ў ecu.. але, у рэшце рэшт ? уся сцэна..
bobracing
01-01-2013, 17:01
у момант тычыцца часу, вы можаце пазбегнуць гэтага, пакратаць усе іншыя карты.. проста турба і калі абгон парог трэба mod таксама авансы.
што тады ? нармальна, што пры націску lim крутоўны момант, ці можаце вы даць тыя нешматлікія мм3 цярпімасці, якія будуць разблакавалі ў ecu.. але, у рэшце рэшт ? уся сцэна..
ты ўпэўнены? першы абагульняць не ? правільна, паспрабуйце зрабіць Vag edc16 і не падняць з абмежаваннем крутоўнага моманту , давайце паглядзім, колькі рэзюмэ выцягне
Chris156
01-01-2013, 20:45
калі вы хочаце!!!! есць у наяўнасці для кожнага тэсту!!!! памятаеце, што ў ecu не c'? нічога загадкавага...усе лічбы і спасылкі!!!!
bobracing
02-01-2013, 09:18
калі вы хочаце!!!! есць у наяўнасці для кожнага тэсту!!!! памятаеце, што ў ecu не c'? нічога загадкавага...усе лічбы і спасылкі!!!!
вядома, як і ўсе моды, якія вы робіце на блок кіравання, якія павінны быць зроблены, маючы трохі ведаў калі не, будуць па-за моды, смяяцца, калі яны глядзяць :). Я, аднак, спрыяе
bobracing
03-01-2013, 22:15
Я прыводжу прыклад, на 1.6 Джульета jtd c? кнопку Dynamic_Normal факт змены крутоўнага моманту, адчувальнасць? паскаральнік, адчувальнасць? рулявое кіраванне, што выкарыстоўваюць для змены крутоўнага моманту ? улічваючы, што тэрміны inj на 1 карту толькі?c проста 2 limit пара
frantik3
04-01-2013, 00:03
на vag edc16 або 15 1000punti крутоўнага моманту 6kgm крутоўнага моманту і, калі вы не ўстаяце і не атрымаць нават шмат коней надзейных доказаў gi? зрабілі, калі выйшлі, так і ўсе 15, 16
franco75
04-01-2013, 00:15
я пацвярджаю, што на Аўдзі з скрынкай перадач Tiptronic трэба падняць таксама абмежавальнік крутоўнага моманту асобных перадач
я дазволю сабе інтэрпрэтаваць яго думкі, крыс..потым, калі хоча пу? заўседы corregermi...ен кажа, што, не дакранаючыся драйвераў wish ne lim пара або розныя lim дыму проста павялічваючы час вы можаце? даць усе, што дызель, што вы хочаце...
franco75
04-01-2013, 01:05
так, але не тады, калі вы хочаце, карту, час і ў залежнасці ад ціску ў рампы і мм3 патрабуецца, не ? у залежнасці ад абаротаў. і потым, як бы ruadattata карту перадаплаты?
Chris156
04-01-2013, 18:08
але вы думаеце, павялічваючы які круціць момант і педаль (напрыклад, з 159 1.9 150cv) як дызель вы думаеце, каб надаць больш ад арыгінала? :rolleyes:
sportknight
04-01-2013, 19:56
я не вымяраў, але ў**** улічваючы, што я быў на роўных з passat tdi 170cv я лічу, што па крайняй меры 4 або 5 мм3 прымае іх,не?
franco75
04-01-2013, 21:24
калі знаходзіцеся ўсе фільтры дызель впрысните, як вы хочаце, калі вы хочаце выканаць перад павялічце час
Chris156
05-01-2013, 00:11
для мяне трохі менш, чым 4 або 5 мм3.. залежыць ад ecu..
іншы пытанне: калі прыехаць у 170cv ўсяго 4 ці 5 мм3, калі я inietto 76mm3 на 4000 аб, іт-дырэктар? pi? 10 мм3 паліва больш, колькі коней ідзе?
bobracing
05-01-2013, 20:37
калі знаходзіцеся ўсе фільтры дызель впрысните, як вы хочаце, калі вы хочаце выканаць перад павялічце час
іншы прыклад ; Vag 1.6 Tdi 75/90/105 рэзюмэ ўсе 3 soft маюць аднолькавыя часы ўпырску !!!!! так што не ? праўда, што, калі вы хочаце аформіць проста павялічыць час inj
franco75
05-01-2013, 21:03
вядома, серыі карту часу ? загадзя ў залежнасці ад фарсунак, калі яны роўныя, то і фарсункі
bobracing
05-01-2013, 21:37
ад 75 да 105 +30cv, таму, калі тэрміны не супадаюць, то абмяжоўваюць дызель, гэта азначае, што калі ўстаеш толькі час inj не заўседы проста ці не трэба
franco75
05-01-2013, 21:56
яна проста запыт на дызельнае паліва, розны, карту часу ? залежнасці ад ціску і колькасці? запыт.
Такім чынам, патрабуецца менш паліва.
Карту час павінна быць зроблена выключна ў адпаведнасці з характарыстыкай расходу фарсунак.
Тых, хто стварае карту, не павінны зрабіць, гэта аднавіць характарыстыкі інжэктараў, г. зн. X-Ціск, Y-аб'ем дызельнага паліва ? неабходна Z Час.
bobracing
05-01-2013, 22:08
яна проста запыт на дызельнае паліва, розны, карту часу ? залежнасці ад ціску і колькасці? запыт.
Такім чынам, патрабуецца менш паліва.
Карту час павінна быць зроблена выключна ў адпаведнасці з характарыстыкай расходу фарсунак.
Тых, хто стварае карту, не павінны зрабіць, гэта аднавіць характарыстыкі інжэктараў, г. зн. X-Ціск, Y-аб'ем дызельнага паліва ? неабходна Z Час.
калі, калі карта часоў inj ? у адпаведнасці з характарыстыкамі фарсункі, вы, магчыма, краніце карты inj
franco75
05-01-2013, 22:59
cicciogsr
05-01-2013, 23:11
Прыгожая франк
*франк? забудзьцеся аб тым, што ў vag pd "карту часоў" не мае абсалютна вось ціску дызель...
franco75
06-01-2013, 11:20
ovviqmente маей прамовы ? ставіцца да commonrail, не могуць быць аднесены да сістэм з ціскам кнопкі
Chris156
06-01-2013, 12:25
мы не можам аб'яднаць дыскусіі паміж двума сістэмамі ўпырску.. таму што змяненне кіравання, так і ў механіцы, што ў ecu..
сапраўды..... і лепш зрабіць dinstinguo.....
nico2610
08-01-2013, 13:56
прывітанне, хлопцы,я лічу, што падмануць эбу не магчыма,на тое, каб даць пі? ціск або павялічыць час ўпырску дызельнага паліва,усе залежыць ад выніку, які вы хочаце атрымаць,вядома, час ўпырску ідуць цалкам ад тых, хто дакладна ведае, што ен робіць, і заўседы з рацыянальнай палітыкі.
з гэтым я не хачу, каб абсалютна ніхто не contrariare!!!!!
Я прачытаў усе, што ад першага да ultumo messaggio.Secondo мяне ісціна знаходзіцца ў мета далее.все параметры павінны быць у harmonia заднім лікам сутыкненне
я кажу толькі ад principiantissimo на гэтым полі. Па-мойму, пасля таго, што я мог зразумець, час ўпырску, павінны быць заретушированы. у маей a4 edc17? я не час ўпырску. Могуць быць названыя па-рознаму?
мегамозг
04-03-2013, 01:00
я кажу толькі ад principiantissimo на гэтым полі. Па-мойму, пасля таго, што я мог зразумець, час ўпырску, павінны быць заретушированы. у маей a4 edc17? я не час ўпырску. Могуць быць названыя па-рознаму?
Час есць, можа быць, калі вы маеце на ўвазе, як іх называе ecm ціт.....
завецца па-рознаму ў залежнасці драйвер, які прымае, напрыклад, ін'екцыі parzializzato.
ах, вы, вы, вы... гэта значыць тыя, але называецца менавіта так. Атрымаў!
Затым ін'екцыі parzializzata = час ўпырску
мегамозг
15-03-2013, 09:08
ах, вы, вы, вы... гэта значыць тыя, але называецца менавіта так. Атрымаў!
Затым ін'екцыі parzializzata = час ўпырску
Вы, як правіла, на edc 16, як b.p. x=мм3/str і y=Bar (p.rail) ;)
Я за! у адваротным выпадку, карты што зрабіць?? час ўпырску і турба-карты для мяне галоўныя!
tidus1985
12-04-2013, 21:10
дазволю сабе ўставіць мае асабістае меркаванне, у дыскусіі; улічваючы, што фарсункі п'езаэлектрычныя, аднак, кампаненты, on off, і не маюць значэнне адкрыцця іголкі зменнай, каб павялічыць далекасць дызель, як казалі многія карыстальнікі, і вы можаце дзейнічаць толькі на час ўпырску і ціску ў рампы, так што калі inietto 70mm3 ў 2 us, і я адкрыта 2.2 us зразумела, ні iniettero больш, тое ж тычыцца і ціску ў магістралі rail, але не павінен перавышаць пэўнага парога, каб пазбегнуць staratura фарсунак і паломкі фарсунак, распыляльнікі, такім чынам, ад таго, што я зразумеў, паступова ў нас есць 2 шляху, каб павялічыць час, працуючы на абмежавальнікі дызельнага паліва, якія не прыведзены ў драйвер напрыклад на ecm titanium, і што, такім чынам, многіх пачаткоўцаў карыстальнікаў не ведаюць, уключаючы мяне, ці пайсці працаваць на час ўпырску на карту. я асабіста нават на маей машыне, не ведаючы карты абмежаванне дызель выступіў на часу ўпырску, чакаючы каля 2 градусаў ін'екцыі, каб даць вам час на 9%, бо я разлічваецца кутняя хуткасць кручэння, максімальная 4500 і termpo ўпырску, якая прадугледжвае, з aticipo 2 градусаў можна было стаяць ўнутры дыяпазону дэтанацыі з павелічэннем часу ўпырску складае больш за 9/10% цяпер не памятаю. сара падмануць эбу пайсці і змяніць час ўпырску паліва, а абмежавальнікі на дызельнае паліва, але калі вынік ? тая ж праблема, толькі бягучыя думкі, але факты, у рэшце рэшт, яны ідэнтычныя.
SandroMarciano
13-04-2013, 08:01
не ? эквівалент, таму што sballi карты абмежавальнікі), таксама будуць ашуканы нават тыя, якія адносяцца да кіравання antipattinamento. Калі потым аўтамабіль мантуе dpf або fap праблема ? іншы, г. зн. у працэсе рэгенерацыі машыны creder? выкарыстоўваць справы, але ў рэчаіснасці? будзе? ўводзяць pi?...
мама мая мяне вы баіцеся.... aiutooooo.... не разумею кувалдай... цяпер, пасля таго, што я чытаў, я баюся, што з маей карты ў працягу доўгага часу, вы starino фарсунак або будзе каштаваць, улічваючы, што мае менавіта п'езаэлектрычныя будучы а4 2008 года з edc17. вы мне паклалі баюся... амаль па-любому арыгінальная карта і здымаю толькі фап.
tidus1985
13-04-2013, 19:07
Ціхі фарсунак ад starati, каб занадта шмат ціску, павялічваючы час стварае эфект, супрацьлеглы, панізьце lanpressione quini ок, цяпер я xon больш, чым на 16% больш у 4000 абаротаў з aft разлічваецца з 17, зрабіўшы лік надаць 95mm3 дызельнага паліва contabdo, што базавая карта ne inietto 80 з на 15% больш, val значэнне больш або менш ? тое,
але як вы разлічыць усе есць?? табе аддаць маю карту зменена маглі б вы сказаць мне, як вы можаце палічыць усе, што есць??
А мне было цікава, ці будзе aumentanto ціск ва впускном rail, не і павышэння ціску да форсункам і, такім чынам, я мог бы strararli?
tidus1985
13-04-2013, 20:12
be мой ? разлік трохі спартанскі, але павінна працаваць, па логіцы, для інжэктараў рызыкі stararli ціск pen звыш 100 бар у гатэлі, - супакойся, што тычыцца вашай машыны, я ўсе яшчэ пачатковец, не ведаю, калі мне ўдасца інтэрпрэтаваць edc17
SandroMarciano
13-04-2013, 21:02
Не старая нічога... Ездзіць з 1650 бар на JTD нарадзіўся ў 1350 годзе, і не ? яшчэ ўзрывалі нічога ... Людзі, якіх я ведаю, працуе з 1700 бар і інжэктараў серыі, адзіным недахопам пу? быць спрэй змянілі..
tidus1985
13-04-2013, 21:26
Адчуваеце, сандра, адносна часу ўпырску паліва misono зразумеў, на маей машыне 147 mjet 120cv, што нават aumentandoli калі я не буду дзейнічаць на карце "колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца" я не крокам tangili, у адваротным выпадку, калі moddo гэта mmappa ў дачыненні да запыце "карта жаданняў", я зразумеў, што сення ўвечары. Госпадзе, калі ? памылка!
dariuccio
04-08-2013, 18:40
я час ўпырску амаль заўседы іх можна змяніць на больш нізкіх абарачэннях за тое, што рухавік гарачы, і па меры таго, як абароты паднімаюцца пакідаю час
без зменаў, я думаю, што ўсе ведаюць, што рухавік занадта ўезду на высокіх абарачэннях рухавіка сцены.
але пра multijet ? нашмат больш цяжка, чаму? c'? толькі ў карту
frantik3
04-08-2013, 19:10
я час ўпырску амаль заўседы іх можна змяніць на больш нізкіх абарачэннях за тое, што рухавік гарачы, і па меры таго, як абароты паднімаюцца пакідаю час
без зменаў, я думаю, што ўсе ведаюць, што рухавік занадта ўезду на высокіх абарачэннях рухавіка сцены.
але пра multijet ? нашмат больш цяжка, чаму? c'? толькі ў карту
Пошты прыклад таго, што вы кажаце, на mjet не я за табой час на некаторых mjet ведаю, ці больш
dariuccio
04-08-2013, 19:58
прабачце, я казаў 1.3 multijet, карта "ўпырску parzializzato" ? у рэальнасці? працягласць часу ўпырску ? адзінае, у дадатак да
"ўпырску parzializzato map 1", што павінна быць ціск у чыгуначныя магістралі
dariuccio
04-08-2013, 19:59
прабачце, я казаў 1.3 multijet, карта "ўпырску parzializzato" ? у рэальнасці? працягласць часу ўпырску ? адзінае, у дадатак да
SandroMarciano
07-08-2013, 09:18
У любым выпадку я не разумею, як павелічэнне часу ўпырску прыводзіць да павелічэння загадзя...
dariuccio
10-08-2013, 20:16
У парытэт? ціску (rail), каб надаць яшчэ паліўны інжэктар павінен заставацца адкрытым, каб больш часу, адпаведна ecu чакае адкрыцця інжэктара
panterargento
10-08-2013, 20:26
Змяненне тэрмінаў inezione і што-то вельмі асабліва, калі вы не ведаеце, што вы робіце, вы рызыкуеце пашкодзіць, таму што пры павелічэнні часу ўпырску непрапарцыйна вы, верагодна, даць дызель па фазе, і гэта не добра для рухавіка, мех, якія спрыяюць дэтанацыі.
Я асабіста іх змяніць і розніцу вы ўбачыце, то няхай кожны з нас мае свае уласныя тэорыі адносна таго, што рабіць або не
Прабачце, пытанне можа быць дурны, але што ? дэтанацыі (спадзяюся, што не адкрыўся, нічога), якую шкоду можа прынесці і як вы зразумелі, што гэта адбываецца?
SandroMarciano
10-08-2013, 22:56
У парытэт? ціску (rail), каб надаць яшчэ паліўны інжэктар павінен заставацца адкрытым, каб больш часу, адпаведна ecu чакае адкрыцця інжэктара
Няправільна, ECU не чакае, й?, бенс? павялічвае кут апярэджання ўпырску пасля ВМТ. Загадзя змяняецца ад ECU пасля іншых лагічных.
dariuccio
11-08-2013, 14:26
але кут впрыска, што адпавядае?...
SandroMarciano
11-08-2013, 15:11
але кут впрыска, што адпавядае?...
на колькі градусаў павароту каленчатага вала неабходна мець пэўную колькасць? дызель.
Каб быць іп? ясна, я цябе адзначыць, што калі параўнаць часопіс загадзя, з арыгінальнай карце і часопісаў, якія вы ўносіце на карту толькі з ціску ў рампы разнастайны ўбачыце, што значэння не мяняюцца, зменіцца? кут заканчэння ін'екцыі.
dariuccio
11-08-2013, 16:59
я вас зразумеў выдатна, але да ўпырску ? дакладна колькі градусаў не хапае каленчатага вала да вмт
і ўпырск ажыццяўляецца маляня градусаў перад вмт.
я мог бы пагадзіцца з вамі, калі я скажу, што ecu затрымлівае закрыцце інжэктара.
акрамя таго, я хацеў бы зразумець, што вы хочаце сказаць з "часопіса"
mikyrace82
12-08-2013, 23:30
dariuccio
14-08-2013, 15:11
не c'? праблемы, сапраўды, дзякуй за адказ
SandroMarciano
14-08-2013, 15:59
паспрабуем адказаць на астатнія, ўпырск пачынаецца, маляня градусаў перад вмт (generamente, але не заўседы) і потым заканчваецца (асабліва, калі вы хочаце ўсе або rimappi) пасля вмт. Павелічэнне часу ўпырску эбу проста трымаць фарсунку адкрытай час, што ен быў раней, pi? прырост даў у спецыяльную карту. Загадзя не было вырашана, у залежнасці ад часу ўпырску.
dariuccio
15-08-2013, 12:39
вы маеце рацыю, каб наладзіць загадзя ecu ўлічвае таксама ціску ў магістралі высокага ціску, нагрузкі рухавіка і іншыя параметры другасных тып
тэмпература паветра і дызельнага паліва.
але факт застаецца фактам, што для павелічэння колькасці? дызельнае паліва, вы павінны трымаць фарсункі адкрыты даўжэй (у парытэт? ціску ў магістралі rail)
і, такім чынам, ecu абавязкова павінен прадбачыць.
і потым, што значыць "звычайна, але не заўседы" вы маеце на ўвазе, каб у выпадку папярэдняй ін'екцыі і пасля ін'екцый?
SandroMarciano
16-08-2013, 10:56
вы маеце рацыю, каб наладзіць загадзя ecu ўлічвае таксама ціску ў магістралі высокага ціску, нагрузкі рухавіка і іншыя параметры другасных тып
тэмпература паветра і дызельнага паліва.
але факт застаецца фактам, што для павелічэння колькасці? дызельнае паліва, вы павінны трымаць фарсункі адкрыты даўжэй (у парытэт? ціску ў магістралі rail)
і, такім чынам, ecu абавязкова павінен прадбачыць.
і потым, што значыць "звычайна, але не заўседы" вы маеце на ўвазе, каб у выпадку папярэдняй ін'екцыі і пасля ін'екцый?
Той факт, што ecu трэба для сілы прадбачыць запэўніваю вас, што не ? cos?, паспрабуйце, павялічваецца час 300us, і паглядзіце, наколькі вам разнастайныя загадзя... не зменіцца? наогул.
"звычайна, але не заўседы" чаму? пры нізкіх абарачэннях і малых хуткасцях патоку дызельнага паліва, дзякуючы папярэдняй ін'екцыі, вы зможаце надаць нават пасля вмт, з перавагамі, асабліва ў ****лло у rumorosit? і зніжэння NOx. Нас гэтая рэч цікавіць параўнальна мала, але калі вы паглядзіце на некаторых арыгінальных картах вы заўважыце, што ў месцах, названых мною ў вас загадзя негатыўнае - пачатку inezione пасля вмт.
Цяпер вернемся ў тэму; калі вы хочаце пагаварыць пра гэта яшчэ можна адкрыць тэму і будзе? рады размясціць мае думкі.
dariuccio
16-08-2013, 12:51
ок, але ў якой профіль я павінен адкрыць такі топік?
dantesfx
02-09-2013, 18:29
ок, але ў якой профіль я павінен адкрыць такі топік?
Апрацоўка будзе добра, я веру!
enzopezzano
15-11-2013, 16:41
я спрыяльна. Хто-то менш дасведчаны можа? здацца абсурдным тое, што я кажу, але запэўніваю вас, што, змяніўшы толькі карты часу і роднасную па-за драйвера, порт, як, напрыклад, Bosch EDC15C7, машына атакуе вас у сядзенне.
мегамозг
15-11-2013, 17:27
якую карту ў abini?
guidotacco
15-11-2013, 17:27
я спрыяльна. Хто-то менш дасведчаны можа? здацца абсурдным тое, што я кажу, але запэўніваю вас, што, змяніўшы толькі карты часу і роднасную па-за драйвера, порт, як, напрыклад, Bosch EDC15C7, машына атакуе вас у сядзенне.
які б з драйвера?
дзякуй
enzopezzano
17-11-2013, 15:30
Абярыце ўпырску parzializzao,перайдзіце ў 2d і листайте карту на sx. Вы знойдзеце карту падобны на час. Павелічэнне ачкоў.
мегамозг
17-11-2013, 22:06
Але я не знайшоў нічога, як вы назвалі б гэтую карту?
enzopezzano
18-11-2013, 14:00
я флэшку з файламі. плакат? у pi? хутка карту на врі і мадыфікацыі аўтамабіля.
Я ў поўнай тэорыі Enzo gi? даказана 147 1,9 jtd і ідзе моцны
elettro72
18-11-2013, 19:49
цікава было б ведаць, на якую карту вы маеце на ўвазе......
enzopezzano
18-11-2013, 20:46
карту з драйвераў, адрас 073BE2-073CF6.
guidotacco
19-11-2013, 20:26
Абярыце ін'екцыі parzializzao,перайдзіце ў 2d і пракруціць карту да sx. Вы знойдзеце карту, аналагічную часы. Павелічэнне ачкоў.[/QUOTE
ок,дзякуй
[QUOTE=enzopezzano;68719]карту з драйвера адрас 073BE2-073CF6.
якое праграмнае забеспячэнне?
мегамозг
19-11-2013, 22:26
карту з драйвераў, адрас 073BE2-073CF6.
выбачайце язды мы гаворым? вы можаце адзначыць паслядоўны? дзякуй
elettro72
19-11-2013, 22:48
як ecu павінен быць edc 15c7 таму я думаю, што азначае 147 jtd 115 л. с.? я даў гэты адрас (073BE2-073CF6) я не ведаю.....я пі? думаю ен гэтую карту 07857E.........калі вы можаце ўдакладніць enzopezzano дзякуй
enzopezzano
19-11-2013, 23:45
Хлопчыкі,як правіла, трохі неахвотна, ды і " мае карты". Выкарыстоўвайце ecm titanium,адкрыйце карту ў 2d-небудзь jtd edc15c7, пераходу назад на карту,і амаль у самым пачатку. Аўтамабіль і 156 і адрасы, тыя, што я напісаў,і не з'яўляюцца аднолькавымі для ўсіх ecu, вы павінны ведаць гэта.
мегамозг
20-11-2013, 00:19
але няма, enzo дастаткова толькі серыйнага карту, то хто ? цікава, калі яго даверанасць, як лічыць патрэбным,
проста, каб не сысці з розуму, знайсці вялікую колькасць праграмнага забеспячэння, якое есць
enzopezzano
20-11-2013, 00:21
І ідзе добра. Грамадская карты .
мегамозг
20-11-2013, 00:40
elettro72
20-11-2013, 00:41
добра, цяпер я бачыў карту, што вы маеце на ўвазе.........
LL205gti
20-11-2013, 17:25
больш, што павышэнне правільны пытанне будзе МЯНЯЦЦА, бо не вырашае, што таўсцею (павялічваючы.
для мяне, калі мы гаворым аб машынах, на бензін пыласосам я думаю, адказ на гэтае пытанне ? відавочна, бачыў, што адзіныя рэчы, якія можна змяняць (напрыклад, у iaw 6f 8f 16f etc) час ўпырску (апярэджання і працягласць).
я дадаў бы, што ў выпадку рухавікоў, апрацаваных з пункту гледжання ўсмоктвання і, такім чынам, дынамічныя эфекты розных ад арыгінала ? абсалютна неабходна змена часу ўпырску: гэта ставіцца як да загадзя, што за тэрмін. акрамя таго, у пошуках жаданага адносіны лямбда ? вырашальнае значэнне карэкцыі часу.
я думаю, што вы deduca, што для мяне адказ ? вы.
SandroMarciano
20-11-2013, 18:35
карту якога вы спасылаецеся, не прыносіць якіх-небудзь змяненняў магутнасці, паспрабуйце яго змяніць, як ў станоўчы, альбо адмоўны, паводзіны прастаіць. Астатні час ўпырску, тыя, вядома, робяць павышэння дызель. Я, як я ўжо? напісаў старонак таму, іх я мяняю, калі трэба, але з логікай, не ў кропках да або ў працэнтах ў выпадку... і ў любым выпадку, усе мяняецца...
"нападу на сядзенне" ? інструментам вымярэння вельмі дзіўна...
LL205gti
20-11-2013, 20:45
я згодны з вамі, sandromarciano! вельмі дзіўна!:D
відавочна, для павелічэння або памяншэння часу ўпырску паліва ў дызель трэба ведаць, калі ў пэўны момант вы паліўнай тоўсты або magra. змяненне зроблена так...ці сабака не мае сэнсу і толькі пагаршае становішча рэчаў.
я не вялікі спецыяліст рухавікоў у дызель, але я думаю, што не моцна адрозніваецца ад бензіну...гуляць ўсе ж з суадносінамі стехиометрической!
SandroMarciano
21-11-2013, 08:41
а я не ведаю бензінавага рухавіка, і ад таго, што я вывучаў, я магу запэўніць, што яны нашмат больш? складаныя змены ў дызельныя. У апошнія самай справе, калі тачка правільна час ўпырску эбу gestir? дызельнае паліва ніколі не выйсці за межы afr значэнне, але ў адрозненне ад бензіну, не прыйдзецца турбавацца, калі вы лішкам паветра...
Так што з майго пункту гледжання, змяніць без палітыкі час на бензін ? вельмі пі? праблематычна, чым дызель...
LL205gti
21-11-2013, 09:39
я згодны з вамі, палітыка, павінна быць не вы можаце атрымаць у вуха. У гэтым выпадку робяць свае абавязкі інструменты, такія як вымяральнік адносіны лямбда-термопара на выхадзе, усе, відавочна, звязана з адпаведных датчыкаў абаротаў рухавіка і tps...
бензін сення з датчыкаў wide-band працу ? вельмі пі? спрошчаны... па параўнанні з бензінам калі-то з лямбда-narrow...
для якіх усталяваны логіка правільная, не маюць праблем з паліўнай...
што тычыцца ен карту вядомага... мне s? дзіўна... з чым гаварыць...
edc15c7 у мяне зроблены...і нават вучыліся ў свой час... мае сваю ўласную логіку працы... і пасля гэтага? рэзюмэ выйшлі ў залежнасці ад падрыхтоўкі...
enzopezzano
21-11-2013, 13:58
Вось файлы з мода часоў.
з дапамогай гэтай карты, калі cos? мы хочам назваць..
што напады на сядзення, я бачу, дурніца... потым залежыць ад датчыка**** як ? калиброванны
:-)
enzopezzano
21-11-2013, 18:16
Ну, калі не верыце-паспрабуйце!
Дзякую цябе сказы...
Але я добра ведаю, у edc15 і не толькі...
Калі няма-не адказваю....
Безумоўна, кожны з іх уносіць змены ў файлы, як лічыць патрэбным з уласным вопытам.
;)
enzopezzano
21-11-2013, 21:21
Я не сумняваюся ў гэтым. Ведаю таксама я edc15, і не толькі..... дзе ты?
msport (exil77grande)
21-11-2013, 22:01
ласкава запрашаю некаторых карыстальнікаў, якія пішуць усе на тую ж тэму, усе абмеркаванне прачытаць назву абмеркавання жа, перш чым пісаць,я яшчэ раз падзякаваць усіх тых, хто забруджвае такі пост і ўсе нашы іншыя, што ідуць ззаду.
enzopezzano
21-11-2013, 22:36
Я не разумею, што хацеў сказаць.
msport (exil77grande)
22-11-2013, 09:35
Я не разумею, што хацеў сказаць.
бачыў, што вы адчуваеце, выцягнуў прыношу вам адказваю,
вы чыталі назва тэмы?
вы чыталі, што гэта апытанне?
ВЫ ЗРАЗУМЕЛІ, ШТО ГЭТА НЕ АБМЕРКАВАННЕ, ДЗЕ ВЫ ПІШАЦЕ І РАЗМЯШЧАЕ КАПУСТА ВАШЫЯ?
ТО БОК ДЫСКУСІІ, ЯКІЯ ПАЧЫНАЮЦЦА ДОБРА, ТО ЗАЎСЕДЫ БУДУЦЬ ПЕРААДРАСАВАНЫЯ Ў ІНШЫ.
enzopezzano
22-11-2013, 12:03
бачыў, што вы адчуваеце, выцягнуў прыношу вам адказваю,
вы чыталі назва тэмы?
вы чыталі, што гэта апытанне?
ВЫ ЗРАЗУМЕЛІ, ШТО ГЭТА НЕ АБМЕРКАВАННЕ, ДЗЕ ВЫ ПІШАЦЕ І РАЗМЯШЧАЕ КАПУСТА ВАШЫЯ?
ТО БОК ДЫСКУСІІ, ЯКІЯ ПАЧЫНАЮЦЦА ДОБРА, ТО ЗАЎСЕДЫ БУДУЦЬ ПЕРААДРАСАВАНЫЯ Ў ІНШЫ.
msport (exil77grande)
22-11-2013, 13:30
Мне не здаецца, што мы павінны incazzarsi такім чынам. калі я адправіў, што было, напрыклад, і, а павелічэнне часу ўпырску. Затым кажаце, што трэба дапамагчы, растлумачыць, etc..... Глядзіце, калі я вам на нос не c'? праблема , я не падключаюся й?, cos? вам не брудныя абмеркавання. Шкада толькі, што апублікавана рашэнне для выключэння egr на марелли mj8.
глядзіце, што такое рашэнне, я ведаю яе на працягу некалькіх месяцаў, калі вы лічыце, што вы падзяліліся твае вынаходства, а таксама пакажы мне спасылку, я выдалю ваша вынаходства, і ў любым выпадку на форуме вы знойдзеце рэчы, якія вы не ведалі, так што рэчы з'яўляюцца ўзаемнымі,то я запрашаю вас мову, больш падыходны і, акрамя таго, мяне, не збіраецца, на носе няма, але не трэба быць геніем, каб зразумець назва тэмы для абмеркавання, і проста адказаць, ад гэтага замест таго, каб адпраўляць файлы, каб думкі і г.д., з гэтым я зачыняю, калі вы хочаце падлучацца або няма, мяне мала хвалюе, але калі вы прымаеце ўдзел вы павінны выконвайце нашым правілах, у адваротным выпадку я выступаю як лепш, я думаю, добры дзень.
у бензінавых рухавіках, у якіх прадукцыйнасць вызначаецца колькасць? з всасываемого паветра і суадносіны паветра-бензін, не ? заўседы трэба мяняць час ўпырску.
па крайняй меры, 2 прычыны:
вытворцы не так? неасцярожных даць бензін няправільны, каб зрабіць менш прадукцыйнасць. затым базавая карта звычайна ? ок
лямбда-зонды паклалі б на месцы ў кароткія тэрміны.
у дызельных рухавіках прадукцыйнасць вызначаецца колькасць? паліва, чаму? паветра ? "фіксаваная". таму для павелічэння прадукцыйнасці неабходна даць пі? паліва, і для таго, каб даць яе нам, яны хочуць, каб час ўпырску-й? доўгія. калі для гэтага вы выкарыстоўваеце карту інжэктар або перамяшчаюцца абмежавальнікі, у канцы вынік ? усе ж, вы жадаеце згенераваць часы-й? доўгія. усе чыты есць.....
Для дызельных, раз не ? трэба, залежыць ад таго, як далека распасціраецца карту першапачатковага, калі ? можаце разблакаваць абмежавальнікі, каб прыйсці, прачытаць усім, і асабліва ад таго, якія паслугі вы хочаце атрымаць. У канцы прадстаўлення я лічу, што ў любым выпадку, пасля выдалення розных абмежавальнікаў, варта пашырыць карту маштабуючы восі, каб не падмануць ecu у дачыненні да колькасці
checchitotiralaleva
22-05-2014, 09:17
Цалкам згодны з asdone! Падправіць карту фарсункі ? патрабуецца толькі, калі, ўзраслі абмежавальнікі ўвядзенне, на карце не было вызначана ў новай вобласці працы. Карту б, такім чынам, riscalata экстрапалюючы значэння з тэндэнцый папярэдніх
sardoecu
08-07-2014, 12:51
Я не я калі-небудзь час ўпырску.
мегамозг
08-07-2014, 13:43
C'? шмат вопыту ? безумоўна, хто-то не пачне кіраваць з дапамогай часопіса.
Час і паліва, затрачаны на розныя выпрабаванні, наўрад ці будзе паставіць на рахунак.
Я падтрымліваю змена часу.
спрыяльным для павелічэння часу ўпырску.
gianni1001
08-11-2014, 14:35
ты кажаш, такім чынам, што калі прырост 50-100 бар да мінімуму ў рэальнасці? выдатак павялічыць? мала і, такім чынам, не прапанаваў істотныя адрозненні?
затым павялічыць на ўсе крывыя, не ? так? ці я не зразумеў?
тыпу, як ен часта робіць, каб ціск турбіны, што павялічвае ўсе,я маю на ўвазе
з" крывыя" вы маеце на ўвазе павялічыць 1500giri, пачынаючы ад мінімальнай нагрузкі?
gianni1001
08-11-2014, 14:58
Абярыце ўпырску parzializzao,перайдзіце ў 2d і листайте карту на sx. Вы знойдзеце карту падобны на час. Павелічэнне ачкоў.
Колькі ачкоў больш ці менш? есць мяжа, за які лепш не ісці?
frantik3
08-11-2014, 17:47
пачынаецца з 50, але глядзіце таксама працэнты, а затым назірайце, як яна ідзе
When the injection time is changed, the problem is that one mistake all the maps of the computer, and it passes through all the limiters....
The onboard computer is also mistaken ў indicating a lower power to reality,
but it is true that it saves some horses.....
Як правіла, professional programmers who do not have the time to search all the maps limiters using this method,
which is not very honest.......
У France I have seen professional work only with time пры наяўнасці сэксуальнай стымуляцыі, and smoke!!!!! and consumption flies.....
So use with great moderation I think.....
cordially
Lorsque вада on change les temps d'en injection , праблему?мяне est que вада on trompe toutes les maps du calculateur , et вада on passe ? travers tout les limiteurs....
Вада ordinateur de bord усходзе ?galement тромп? en indiquant une consommation inf?rieur ? r?alit? ,
mais il est vrai que cela permet de выйграць quelque chevaux.....
En g?п?ral les programmeurs professionnel qui n'roses ont pas le temps de toutes les chercher maps limiteurs utilisent cette m?thode ,
ce qui n'est pas tr?s honnete.......
En france я ai vu des professionnel travailler uniquement вамі, каб les temps d'art пры наяўнасці сэксуальнай стымуляцыі , et sa дыміць!!!!! et la consommation s'gaw envole.....
Donc ? utiliser avec вялікі мод?ration je pense.....
Cordiallement
overbooster
06-04-2015, 20:38
спрыяльным для павелічэння часу упырску