КПК

Перегляд Повної Версії : Giulietta 2.0 170

jacktheripper2
24-07-2014, 12:49
Привіт всім, я здається відправив вчора повідомлення, що, здається, не так пі? сьогоденні, то спробуйте ще раз виставити питання у мене такий автомобіль.Тепер я можу сказати, добре знати edc16, особливо c39, це? хоча я всі фільтри дизель, вставай, лямбда знижена, що не обмеження, я не зберігаю все справа? дизель, що я досягаю. По карті цікаво, 100mm3, перша проблема ? що діагноз більш 90mm3 про iq йде в мінус і читаю -98mm3, і я не розумію просто, чому? це з мапи, а 90mm3 не відбувалося, я також не розумію, чому? ніколи не доходить до 100 праведників, але завжди 2-3 мм3 менше. Тепер ми підійшли до головної проблеми, після 3500 приблизно починає обмежувати iq, хоча і не повинні, різні обмежувачі і лямбда. Розмір 85mm3 приблизно фіксовані, особливо з четвертої, звичайно, обмежувачі для руху були також мод але проблема не змінюється. Що ще? дивно ? що, піднімаючи картку перетворення Nm-iq обмежує ще менше, на 75-80mm3 приблизно. Зараз, ця проблема на 159 з таким же двигуном і карта практично така ж, як не створює і я проблеми, єдині відмінності, що я знайшов карти відразу ж після карти педаль. На 159 все в 0, як перші дві, що два наступних, на giulietta, однак, не в 0, на осі в перших двох ми знаходимо km/h і % прискорювача і в карті ми знаходимо Квт, як значення досягає максимум до 150kw. Про двох картах, все ще таких, які мають smepre схожим ім'ям, ми % педаль (як я пам'ятаю) і включеній передачі. тепер на цих у нас 0-1 і 2 передачами, які стягуються в 260-300 нм, криві після 0. Також останні карти на 159 0. Може бути на цій серії карт, які обмежують вас? Там я сходжу з розуму, чому? я не знаходжу іншого боку, що може обмежити, і я хотів би вашу думку.
Спасибі всім за наявності

angelolsp
24-07-2014, 15:27
чому не спробувати ccopiando вибраний тут в 159 і встановивши в 0 відмінності, що...

jacktheripper2
24-07-2014, 15:32
Здрастуйте, Angelo, ви насправді спробує? також cos? поставивши на 0 ті карти, чому? я спробував все, але як і раніше обмежувати.

angelolsp
24-07-2014, 16:04
якщо ви кажете, що c та частина, яка обмежена до 260-300 нм...можливо проблема

jacktheripper2
24-07-2014, 16:43
якщо ви кажете, що c та частина, яка обмежена до 260-300 нм...можливо проблема

Ті 260-300 нм я вже? спробуйте підняти до 500, але потім від третьої передачі від 0 золота так багато, тому не думаю, що вони ті.
На інших картах з Квт я навіть стояків 180kw, але не ? служив у нічого. Єдине ? спробуйте поставити все в 0, як на 159, хоча, як на мене, c'? ще і для цього я хотів думку інших, що вони вже мають? зроблені (обґрунтованих з pi? у 90mm3)

angelolsp
24-07-2014, 17:05
спробуйте обнулити, то хоча теж думаю, що є щось інше..

jacktheripper2
25-07-2014, 23:34
Спробував скинути карти і натисніть інші речі, нічого не обмежує, завжди з четвертої і далі. Раніше, здається, не має час, необхідне, потім sar? якийсь трохи дивно. Я сходжу з розуму, але вони у мене в ****.

GPoint
25-07-2014, 23:51
Привіт джек, я хотів запитати вас інформація з приводу цієї ecu, враховуючи, що в родині, ne ? там. У порівнянні з моєю GT edc16c39, що добре чи погано я думаю, я зрозумів джульєтта завжди edc16c39 мені здається, зовсім інший. У порівнянні з моєю всі vaike карти, мені здається, абсолютно різні, і на перший погляд не можу знайти, один і той же диспетчер, що мені на моїй GT. Я тільки повинен шукати краще, чи насправді незважаючи на те, що edc16c39 змінюються повністю?

jacktheripper2
26-07-2014, 00:05
Управління ? ж. ? щось ламається після 3500 і змушує його обмежити.

GPoint
27-07-2014, 11:31
Управління ? ж. ? щось ламається після 3500 і змушує його обмежити.

Справді, дивлячись на добре, я думаю, що відновити становище кілька карт, я зробив дурня з ECM, що багато речей називає інакше, ніж GT.
Я, здається, виділив з driver 3 карти для мережевої IQ і 4 для ламба може бути?

jacktheripper2
27-07-2014, 18:40
Справді, дивлячись на добре, я думаю, що відновити становище кілька карт, я зробив дурня з ECM, що багато речей називає інакше, ніж GT.
Я, здається, виділив з driver 3 карти для мережевої IQ і 4 для ламба може бути?

Ви точно-точно. Обмежувачі Iq завжди ті, для? якщо ви користуєтеся драйвер Ecm не добре, чому? так помиляються всі. Потрібно прокручувати всю карту в 2d, щоб зрозуміти його правильно і знайти всі

GPoint
27-07-2014, 19:19
Ти прав, насправді, дивлячись на BP різних карти, не центрируют нічого з тим, що ви бачите від драйвера. Максимально використовувати для вилучення адрес деяких картах.

GPoint
Привіт, ти нарешті виправлена помилка, із-85mm3? я теж в такій же ситуації. Більше того, я не можу, хоча карту я вимагаю трохи більше.

jacktheripper2
Привіт, ти нарешті виправлена помилка, із-85mm3? я теж в такій же ситуації. Більше того, я не можу, хоча карту я вимагаю трохи більше.

Виправлено більше року, але вони не є рішення, які ду-пробач.

GPoint
Не проблема, правильно я розумію, свій вибір. Це означає, що якщо я не знайду рішення, я, мабуть, відкрию 85mm3 :-) хоча після 3500rpm трохи падає.
Все одно дякую

tranky

прекрасний дух співробітництва. "ура"

GPoint

GPoint

Привіт Джек, я не хочу мати місце, але якщо я викладу кілька питань, могли б ви сказати мені ваші думки з цього приводу?

Я скарб карту, властиві авансів, 5 в послідовності, де перші 3 і останній scalatate для 80 і четвертий (думаю, після ін'єкцій), сходження на 85. Зробивши всі розрахунки між градусів випередження і тривалості упорскування, я помітив, що на обертах 3750 з iq вище 70, фази уприскування починає жахливо, щоб передбачити. Просто щоб дати декілька прикладів:

До 3000 об / ХВ я заздалегідь для IQ 80 близько 14 градусів, в той час як строк для цього IQ становить близько 19 градусів.
У 3750 ОБОРОТІВ в хвилину я заздалегідь для IQ близько 80 22,5 градусів, у той час як термін для цього IQ становить близько 21 градусів.
До 4000 об / ХВ я заздалегідь для IQ 85 близько 28 градусів, у той час як термін для цього IQ становить близько 22\23 градусів.

Я думаю, що я правильно прорахувала різні перетворення, якщо б це було так, може бути, що ін'єкції це так заздалегідь, щоб завершити 4\6 градусів до ВМТ після 3500 об / ХВ для високих IQ? Так що моє запитання IQ обмеженою може залежати від цього чинника або просто є карти, які обмежують?

jacktheripper2

Вибач, але коли його голова вдарилася місяці і місяці, намагаючись зрозуміти, що може бути потім не розкриває онлайн на першому, що приходить, якщо немає-всі будуть знати, робити все, що ви хочете, щоб в карти.., що мені не здається дуже необхідна для тих, хто там працює кожен день..

Привіт Джек, я не хочу мати місце, але якщо я викладу кілька питань, могли б ви сказати мені ваші думки з цього приводу?

Я скарб карту, властиві авансів, 5 в послідовності, де перші 3 і останній scalatate для 80 і четвертий (думаю, після ін'єкцій), сходження на 85. Зробивши всі розрахунки між градусів випередження і тривалості упорскування, я помітив, що на обертах 3750 з iq вище 70, фази уприскування починає жахливо, щоб передбачити. Просто щоб дати декілька прикладів:

До 3000 об / ХВ я заздалегідь для IQ 80 близько 14 градусів, в той час як строк для цього IQ становить близько 19 градусів.
У 3750 ОБОРОТІВ в хвилину я заздалегідь для IQ близько 80 22,5 градусів, у той час як термін для цього IQ становить близько 21 градусів.
До 4000 об / ХВ я заздалегідь для IQ 85 близько 28 градусів, у той час як термін для цього IQ становить близько 22\23 градусів.

Я думаю, що я правильно прорахувала різні перетворення, якщо б це було так, може бути, що ін'єкції це так заздалегідь, щоб завершити 4\6 градусів до ВМТ після 3500 об / ХВ для високих IQ? Так що моє запитання IQ обмеженою може залежати від цього чинника або просто є карти, які обмежують?

Зробіть лог зі складу, вибравши обертів двигуна, iq головне, заздалегідь основний і час основного упорскування, і ви побачите, як добре працює.. в будь-якому випадку до 4000 оборотів, закінчується, добре чи погано в вмт і тільки після 4000 починає закінчити до вмт

GPoint

Зробіть лог зі складу, вибравши обертів двигуна, iq головне, заздалегідь основний і час основного упорскування, і ви побачите, як добре працює.. в будь-якому випадку до 4000 оборотів, закінчується, добре чи погано в вмт і тільки після 4000 починає закінчити до вмт

На мене 5 карт, останні 4 ВР віднесених до IQ 65 70 75 80. У 70x4000Rpm він заздалегідь 23,5 тривалістю 20, 70x4250Rpm він заздалегідь 27 тривалість 21. Піднявшись з останніх 2 ВР (75 і 80), 4000Rpm я заздалегідь 28 ВР від попереднього (3750Rpm починає рости). Спочатку ви праві в тому, що на цих обертах не доходить до більше ніж 70. У будь-якому випадку я переробив аванси, враховуючи, що до 80\85 IQ нам прибуття, принаймні, до четвертої передачі, і справді на рівних IQ двигун, мені здається, рости швидше. Я пішов тільки, щоб змінити, де авансові платежі були дуже високими, намагаючись тримати себе в більш або менш 1\2 градусів до ВМТ. Я не знаю, якщо це правильно, як логіка, я взяв приклад з карти Ori мого GT 1900 року, де авансові платежі закінчувалися приблизно на пару градусів до ВМТ, і, читаючи деякі дуже цікаві дискусії на форумі, де ти теж втрутився. Я сподіваюся, що як логіка правильна, не хотілося б пробити двигун.

Для того, що машина обмежує в п'ятій і шостій, я роблю журналів і доказів на картах лямбда і на деяких картах після того, як ті за запитом пара на педаль, я дав очі на те, що 159 з таким же двигуном, і я побачив деякі відмінності. Здається, що на знижених передачах не встигає обмежити, а в тих випад. Крім того, мені здається (я не впевнений на 100%), що обмежує певного IQ, насправді в карту, що я, як межа 85 мене просто 75 до приблизно 4000 оборотів в хвилину. В іншому випробуванні, де у мене було встановлено у 90-х мені було 80, але в цьому не впевнений. Я не можу зробити логи кожен день і, можливо, комусь стан змінюється.

jacktheripper2
На мене 5 карт, останні 4 ВР віднесених до IQ 65 70 75 80. У 70x4000Rpm він заздалегідь 23,5 тривалістю 20, 70x4250Rpm він заздалегідь 27 тривалість 21. Піднявшись з останніх 2 ВР (75 і 80), 4000Rpm я заздалегідь 28 ВР від попереднього (3750Rpm починає рости). Спочатку ви праві в тому, що на цих обертах не доходить до більше ніж 70. У будь-якому випадку я переробив аванси, враховуючи, що до 80\85 IQ нам прибуття, принаймні, до четвертої передачі, і справді на рівних IQ двигун, мені здається, рости швидше. Я пішов тільки, щоб змінити, де авансові платежі були дуже високими, намагаючись тримати себе в більш або менш 1\2 градусів до ВМТ. Я не знаю, якщо це правильно, як логіка, я взяв приклад з карти Ori мого GT 1900 року, де авансові платежі закінчувалися приблизно на пару градусів до ВМТ, і, читаючи деякі дуже цікаві дискусії на форумі, де ти теж втрутився. Я сподіваюся, що як логіка правильна, не хотілося б пробити двигун.

Для того, що машина обмежує в п'ятій і шостій, я роблю журналів і доказів на картах лямбда і на деяких картах після того, як ті за запитом пара на педаль, я дав очі на те, що 159 з таким же двигуном, і я побачив деякі відмінності. Здається, що на знижених передачах не встигає обмежити, а в тих випад. Крім того, мені здається (я не впевнений на 100%), що обмежує певного IQ, насправді в карту, що я, як межа 85 мене просто 75 до приблизно 4000 оборотів в хвилину. В іншому випробуванні, де у мене було встановлено у 90-х мені було 80, але в цьому не впевнений. Я не можу зробити логи кожен день і, можливо, комусь стан змінюється.

Спробуйте зробити лог із золота з авансів, і ви побачите, ступеня реальні, що ви. Однак ваші міркування добре і спокійно, що я не відкрию двигун, особливо з тієї iq, карти після того, як ці педалі, power torque curve, мені здається.. ви також можете покласти їх в 0.. не активні.

GPoint
Спробуйте зробити лог із золота з авансів, і ви побачите, ступеня реальні, що ви. Однак ваші міркування добре і спокійно, що я не відкрию двигун, особливо з тієї iq, карти після того, як ці педалі, power torque curve, мені здається.. ви також можете покласти їх в 0.. не активні.

У цих дд спадкоємець дозволяючи, я повинен спробувати деякі зміни на лямбда, і я теж спробую зробити, ось лог з карти орі на авансові платежі. Однак, вже читаючи різні карти ясно, що в областях, наперед заданих в 28 градусів не настане ніколи :-)
Порівнюючи свою картку з тією, 159, той же двигун, я бачив карту, яка визначає, як обмежувач крутного моменту на колеса, працює в мінус, але він активний? Чи потрібно для ABS VDC... і в приємній компанії?

Errecinque

Ці криві їх після карти педаль (без карти, БЖ і, що damos croma не повертає опис вірно? ), що я бачив moddo в файл видатних підготовчі (одна з яких заплатив за мене, коли я ще не знав, що це була карта), мені підтвердили, що не потрібно нічого?

bmw320cd
точно така ж проблема на giulietta 2.0 170л. з edc16c39
класичні обмежувачі iq розблоковані (швидкість , температура води , обороти двигуна , умови , тощо)
lim пара вставай , педаль те ж саме , але в 5 і 6 обмежує насправді завжди здається, що повернутися до оригінальної
у той час як до 3 ви почуєте величезну різницю порівняно з оригінальною...
я зробив кілька журналів і ось що виходить

карта нм/мм3 це вже інформація, акції, що на 4000 оборотів в хвилину і 400 нм повинен дати 80mm3 і навіть те, що до 4500 об / хв 400 повинні дати навіть 95mm3

тепер я ці запити в педалі - значення обмежувач - перетворення нм/мм3 (iq/нм запитом) - значень, прочитаних з журналу - марш 3a - 4a - 5a

3000rpm = 425 - 410 ---> 85mm3 - (3)85mm3 - (4)85mm3 - (5) немає
3500rpm = 415 - 410 ---> 85mm3 - (3)85mm3 - (4)85mm3 - (5)83mm3
4000rpm = 400 - 412nm ---> 83-85mm3 - (3)85mm3 - (4)77mm3 - (5)74mm3
4500rpm = 430 - 430 ---> 95mm3 - (3)66mm3 - (4)65mm3 - (5)63mm3

сподіваюся, схема зрозуміла , то, обороти двигуна , значення педалі , значення, обмежувач крутного моменту , перетворення нм/iq - значення зчитуються з журналу в різних передачах (3a-4a-5a)
як ви бачите, обмежує страшно від 5 і далі , насправді враження, що зупиняє
це майже 1 рік, нас посадять зараз , але не змінного струму****... також файл орі і мод, з яким я прочитав ті цінності,
я сподіваюся, що я прийшов змінного струму**** я здорово потурбувався написати в 2d всі карти знайдені , різні обмежувачі iq у відповідності з умовами і т. д. і т. д.

GPoint
точно така ж проблема на giulietta 2.0 170л. з edc16c39
класичні обмежувачі iq розблоковані (швидкість , температура води , обороти двигуна , умови , тощо)
lim пара вставай , педаль те ж саме , але в 5 і 6 обмежує насправді завжди здається, що повернутися до оригінальної
у той час як до 3 ви почуєте величезну різницю порівняно з оригінальною...
я зробив кілька журналів і ось що виходить

карта нм/мм3 це вже інформація, акції, що на 4000 оборотів в хвилину і 400 нм повинен дати 80mm3 і навіть те, що до 4500 об / хв 400 повинні дати навіть 95mm3

тепер я ці запити в педалі - значення обмежувач - перетворення нм/мм3 (iq/нм запитом) - значень, прочитаних з журналу - марш 3a - 4a - 5a

3000rpm = 425 - 410 ---> 85mm3 - (3)85mm3 - (4)85mm3 - (5) немає
3500rpm = 415 - 410 ---> 85mm3 - (3)85mm3 - (4)85mm3 - (5)83mm3
4000rpm = 400 - 412nm ---> 83-85mm3 - (3)85mm3 - (4)77mm3 - (5)74mm3
4500rpm = 430 - 430 ---> 95mm3 - (3)66mm3 - (4)65mm3 - (5)63mm3

сподіваюся, схема зрозуміла , то, обороти двигуна , значення педалі , значення, обмежувач крутного моменту , перетворення нм/iq - значення зчитуються з журналу в різних передачах (3a-4a-5a)
як ви бачите, обмежує страшно від 5 і далі , насправді враження, що зупиняє
це майже 1 рік, нас посадять зараз , але не змінного струму****... також файл орі і мод, з яким я прочитав ті цінності,
я сподіваюся, що я прийшов змінного струму**** я здорово потурбувався написати в 2d всі карти знайдені , різні обмежувачі iq у відповідності з умовами і т. д. і т. д.

Також я вирішив трохи, незважаючи на всі обмеження, згадані вами, різні запити до педалі, lim пара і лямбда, на високих передачах продовжує обмежувати.

cinqueturbo
Я не скачав ще файл, але який мод ти робиш? Обдурив або Інформацію?

bmw320cd
Я не скачав ще файл, але який мод ти робиш? Обдурив або Інформацію?

... під час inj вже є масштабування до 100mm3 , так що нам не потрібно, щоб обдурити нічого, щоб зробити...
і тоді я буду просто тримати 80-85mm3 в 5 і 6 передач, і я був би задоволений, на самому високому...
насправді в 1а-2а-3а-4а різницю ви помітили в порівнянні з файлом .орі , але в 5 і 6 назад оригінал , свідоцтво про l' iq, яка різко падає...

bmw320cd
я дав глибоке читання в цій темі показано з r5... але нічого "нового" знайти...
обмежувачі iq, який торкнувся його словами , є ті ж, що я торкнувся я ... принаймні, так я думаю, це , безумовно, буде щось, що я не знаходжу або не уваги , щоб я не можу знайти...

tranky
Розблоковані всі біти, властиві IQ.. - раз ви кажете, що без результату.. як Тільки я втратив його, і я зробила тест з розуму, автомобіль летів... Є обмежувачі розкидані також (я думаю) на карті в нуль тільки з ВР. Змінивши все, що ви розблокувати і ніякої шкоди.

cinqueturbo
... під час inj вже є масштабування до 100mm3 , так що нам не потрібно, щоб обдурити нічого, щоб зробити...
і тоді я буду просто тримати 80-85mm3 в 5 і 6 передач, і я був би задоволений, на самому високому...
насправді в 1а-2а-3а-4а різницю ви помітили в порівнянні з файлом .орі , але в 5 і 6 назад оригінал , свідоцтво про l' iq, яка різко падає...

jacktheripper2
Ці криві їх після карти педаль (без карти, БЖ і, що damos croma не повертає опис вірно? ), що я бачив moddo в файл видатних підготовчі (одна з яких заплатив за мене, коли я ще не знав, що це була карта), мені підтвердили, що не потрібно нічого?

Прости мене, якщо я не відповів.. ні багато підготовчих торкнутися, але не потрібно нічого, цю карту відразу ж після того, як педаль

jacktheripper2
У цих дд спадкоємець дозволяючи, я повинен спробувати деякі зміни на лямбда, і я теж спробую зробити, ось лог з карти орі на авансові платежі. Однак, вже читаючи різні карти ясно, що в областях, наперед заданих в 28 градусів не настане ніколи :-)
Порівнюючи свою картку з тією, 159, той же двигун, я бачив карту, яка визначає, як обмежувач крутного моменту на колеса, працює в мінус, але він активний? Чи потрібно для ABS VDC... і в приємній компанії?

У friction torque ви можете навіть прокласти до 0.. не потрібно нічого

jacktheripper2
Розблоковані всі біти, властиві IQ.. - раз ви кажете, що без результату.. як Тільки я втратив його, і я зробила тест з розуму, автомобіль летів... Є обмежувачі розкидані також (я думаю) на карті в нуль тільки з ВР. Змінивши все, що ви розблокувати і ніякої шкоди.

Мені шкода, але ти помиляєшся..це не рішення.. пошта журналу з налитими 95mm3 до 5000 наприклад, на п'ятій передачі.

jacktheripper2

Якщо вам досить 80-85mm3.. розблокувати всі, щоб 100mm3. Педаль в 500, lim iq 100mm3.. і ви отримаєте свої 80-85mm3, що ви хочете, навіть з високих передачах (якщо лямбда, яка встановлює це дозволяє).

jacktheripper2
Особисто єдині речі, які ще не вдалося вирішити на моїй джульєтти:
Зробити так, що dynamic ви можете також ввести більш 110км/год
Читати далі 98mm3 приблизно від діагнозу (в доповнення цієї iq йде в мінус від діагнозу, навіть якщо вводить що цікаво, перевіряв час вприскування, що сша).
В даний час він 260cv і 550 з оригінальна турбіна плюс. З турбо оригінал, я прийшов до 230cv близько.

tranky

Крута гра.
Знаєте, як відрізнити в натовпі?

bmw320cd
Якщо вам досить 80-85mm3.. розблокувати всі, щоб 100mm3. Педаль в 500, lim iq 100mm3.. і ви отримаєте свої 80-85mm3, що ви хочете, навіть з високих передачах (якщо лямбда, яка встановлює це дозволяє).

Особисто єдині речі, які ще не вдалося вирішити на моїй джульєтти:
Зробити так, що dynamic ви можете також ввести більш 110км/год
Читати далі 98mm3 приблизно від діагнозу (в доповнення цієї iq йде в мінус від діагнозу, навіть якщо вводить що цікаво, перевіряв час вприскування, що сша).
В даний час він 260cv і 550 з оригінальна турбіна плюс. З турбо оригінал, я прийшов до 230cv близько.

почекай... джек .... = джеймс... я знаю тільки 1 яків, джульєтта з 260cv і турбіна в плюс, і я думаю, що це ти ахаха
приємно бачити вас тут
і дійсно компліменти за виконану роботу на свій джульєтта тепер (і дп в першу чергу ...)
сказав, що це у мене вже все iq розблоковані , педаль в 500 я встановив тільки на високих оборотах, щоб зчеплення обвислим, як ти знаєш , але незважаючи на це я не можу туди потрапити... може бути, лямбда, звичайно , але я не хочу сказати, що не так...

bmw320cd
єдине сумнів, яке у мене , після panettoni egr, трохи більше вперед , бувають карти з осями rpm - iq і в осях значень, які, здається, % педалі
в інших мод, що я бачив , ці значення були доставлені близько 9000 , але не розумію, де зв'язок...
тому що мої коштують близько 6500-6000 і орі 2.0 впорскує 77mm3 до 4 тисяч оборотів в хвилину...
може бути замість того, обмежувачі % педалі? обмежують педаль , зменшуючи таким чином iq? в цьому випадку ці значення повинні бути доведені до 8192 = 100% педаль , вірно?

tranky
Секта лямбда-1 від 1500 до 4500, і зроби карту інформація і ти не можеш помилитися. Якщо у вас не вказано якийсь біт. У тебе є багато, щоб розблокувати на цій ECU і не тільки класиків, які ви використовуєте на 8v.
Проведіть карту і подивитися, біти, властиві IQ, що ви за замовчуванням на обмежувачі познайомилися. Це має розблокувати, безумовно.
Я вже працюєш на цій ECU, а також на 147 з тією ж проблемою і я вирішив так..

jacktheripper2
єдине сумнів, яке у мене , після panettoni egr, трохи більше вперед , бувають карти з осями rpm - iq і в осях значень, які, здається, % педалі
в інших мод, що я бачив , ці значення були доставлені близько 9000 , але не розумію, де зв'язок...
тому що мої коштують близько 6500-6000 і орі 2.0 впорскує 77mm3 до 4 тисяч оборотів в хвилину...
може бути замість того, обмежувачі % педалі? обмежують педаль , зменшуючи таким чином iq? в цьому випадку ці значення повинні бути доведені до 8192 = 100% педаль , вірно?

jacktheripper2
Секта лямбда-1 від 1500 до 4500, і зроби карту інформація і ти не можеш помилитися. Якщо у вас не вказано якийсь біт. У тебе є багато, щоб розблокувати на цій ECU і не тільки класиків, які ви використовуєте на 8v.
Проведіть карту і подивитися, біти, властиві IQ, що ви за замовчуванням на обмежувачі познайомилися. Це має розблокувати, безумовно.
Я вже працюєш на цій ECU, а також на 147 з тією ж проблемою і я вирішив так..

8v або 16v з edc16c39 нічого не змінює обмежувачі iq завжди ті і не існують окремі біти, щоб розблокувати, але я всі карти.
Ви працювали на цій ecu (edc16c39+ cf5), але на який автомобіль? Тому, що те, що обмежує 2.0 170, наприклад на 2.0 140 л. с. не існує.. З лямбда-1 і turbo stock однак 100mm3 не тримає їх до 4500 оборотів, якщо добре пам'ятаю, але, можливо, трохи менше.. в будь-якому випадку, Мені здається, особа на 1150 до 4500 оборотів з турбонаддувом акцій з 0,1 більше, і інтеркулер оригіналу, так ми на 93mm3 на цих обертах.

bmw320cd
Головна відмінність механіки між 170 і 140cv проживає в турбіні gtb1446vz на 140cv і gtb1549 на 170cv... Так ти кажеш, що я повинен шукати це зниження iq на картах турбо?

tranky
8v або 16v з edc16c39 нічого не змінює обмежувачі iq завжди ті і не існують окремі біти, щоб розблокувати, але я всі карти.
Ви працювали на цій ecu (edc16c39+ cf5), але на який автомобіль? Тому, що те, що обмежує 2.0 170, наприклад на 2.0 140 л. с. не існує.. З лямбда-1 і turbo stock однак 100mm3 не тримає їх до 4500 оборотів, якщо добре пам'ятаю, але, можливо, трохи менше.. в будь-якому випадку, Мені здається, особа на 1150 до 4500 оборотів з турбонаддувом акцій з 0,1 більше, і інтеркулер оригіналу, так ми на 93mm3 на цих обертах.

Звичайно, від 2500 до 4500 зниження iq, та пропорційно падінню тиску турбо stechio.. а обмежувачі не є дзеркальними, хоча, що не карти, постійний вид на проживання в вид на моє і може бути.. я не фахівець, але я тільки відображали, як джульєтта 170cv, що 147 ducati corse і обмежувачі 8 не вистачало, щоб розблокувати iq

jacktheripper2
Звичайно, від 2500 до 4500 зниження iq, та пропорційно падінню тиску турбо stechio.. а обмежувачі не є дзеркальними, хоча, що не карти, постійний вид на проживання в вид на моє і може бути.. я не фахівець, але я тільки відображали, як джульєтта 170cv, що 147 ducati corse і обмежувачі 8 не вистачало, щоб розблокувати iq

Я кажу тобі, що обмежувачі iq ті ж самі. У вас є журнали на четвертій передачі, в якій введіть більш 90mm3 на високих обертах?

jacktheripper2
Головна відмінність механіки між 170 і 140cv проживає в турбіні gtb1446vz на 140cv і gtb1549 на 170cv... Так ти кажеш, що я повинен шукати це зниження iq на картах турбо?

Змінюються досить речей, між 140 і 170, і тебе не виправити тільки на те, що шкоду продуктивності, крім того.
У будь-якому випадку змінюється навіть у голову між двома, я зробив деякі 140 з turbo 170 і обсяг повітря між двома цілком очевидний

GPoint

У будь-якому випадку, як ви кажете, мені здається, зрозуміти, що в ****llo обладнання є різниця, що є причиною цієї проблеми, щоб зменшити IQ в 4-5-6 передач. Однак це не означає, що карти від змін, якщо різні між 140 і 170, може бути, що на 140 не карти активні і на 170 і, відповідно, обмежують. Я правильно розумію, чи я помиляюся?

tranky
Я мала на увазі 120cv 8, а ви я так розумію і ви сказали, реальність фактів.
Журнал NW, я тільки моєї 8, що приходить в трохи більше 85 до 4500 від 2500 до 100.
А обмежувачі чи ні, це дозвіл ці цитати і факти говорять самі за себе.

jacktheripper2
У будь-якому випадку, як ви кажете, мені здається, зрозуміти, що в ****llo обладнання є різниця, що є причиною цієї проблеми, щоб зменшити IQ в 4-5-6 передач. Однак це не означає, що карти від змін, якщо різні між 140 і 170, може бути, що на 140 не карти активні і на 170 і, відповідно, обмежують. Я правильно розумію, чи я помиляюся?

Ви точно на 140 не активний

jacktheripper2
Я мала на увазі 120cv 8, а ви я так розумію і ви сказали, реальність фактів.
Журнал NW, я тільки моєї 8, що приходить в трохи більше 85 до 4500 від 2500 до 100.
А обмежувачі чи ні, це дозвіл ці цитати і факти говорять самі за себе.

Обмежувачі на всіх edc16c39 те ж саме, тільки, що на 170 є одна річ, яка обмежує, що на інших немає

bmw320cd
Обмежувачі на всіх edc16c39 те ж саме, тільки, що на 170 є одна річ, яка обмежує, що на інших немає

Проблема в тому, що не знаходиться навіть damos, щоб допомогти... То croma побачив і розглянув, то 159, але нічого, що....
На 140 і 170 і сьогодення, так що один, навіть роблячи порівняння не знайти відмінності...
Кожне рішення буде виключена....

Errecinque
За словами мене, а не на damos Хром є.... я хотів би тільки отримати підтвердження від джека

GPoint
Проблема в тому, що не знаходиться навіть damos, щоб допомогти... То croma побачив і розглянув, то 159, але нічого, що....
На 140 і 170 і сьогодення, так що один, навіть роблячи порівняння не знайти відмінності...
Кожне рішення буде виключена....

також я зробив кілька тестів, намагаючись відмінності між різні файли 159, Giulietta, 140CV і 170CV, але без успішно. Таким чином, карта, яка обмежує присутня у всіх, але працює тільки на 170л. с. Стає трохи проблема простежується.
Єдина відмінність, що я помітив, різні журнали, які я зробив з МНС на свою джульєтту, була, що, коли температура в dpf був під 300\400° мені здається, що просто менше.

bmw320cd
також я зробив кілька тестів, намагаючись відмінності між різні файли 159, Giulietta, 140CV і 170CV, але без успішно. Таким чином, карта, яка обмежує присутня у всіх, але працює тільки на 170л. с. Стає трохи проблема простежується.
Єдина відмінність, що я помітив, різні журнали, які я зробив з МНС на свою джульєтту, була, що, коли температура в dpf був під 300\400° мені здається, що просто менше.

ця річ температур зонда fap в ìho увагу, а я, чесно кажучи , і не лише мнс, але прямо в ноги...
спробуйте хорошої тяги, а потім ділити на 3 передачі , не більш, що постріл з пари, типова файлу .мод

jacktheripper2
За словами мене, а не на damos Хром є.... я хотів би тільки отримати підтвердження від джека

Ні, про a2l croma не потрібно, в edc16c39 cf5 що я думаю, що ви знаходитесь онлайн, а також тепер.
Я купив з друзями майже 2 роки тому.

bmw320cd
Ні, про a2l croma не потрібно, в edc16c39 cf5 що я думаю, що ви знаходитесь онлайн, а також тепер.
Я купив з друзями майже 2 роки тому.

не вважаю онлайн повністю... тільки croma edc16c39 і 159 2.4 jtdm

bmw320cd
"$1C17FA";"Drivers wish";"16 x 16"
"$1C1A3E";"Drivers wish";"16 x 16"
"$1C1C82";"Drivers wish";"16 x 16"
"$1C1EC6";"Drivers wish";"16 x 16"
"$1C210A";"Drivers wish";"16 x 16"
"$1C234E";"Drivers wish";"16 x 16"
"$1C257E";"Drivers wish";"9х13"
"$1C27C2";"Drivers wish";"9х13"
"$1C4C04";"EGR";"16 x 16"
"$1D5662";"Friction torque";"16 x 16"
"$1D5934";"ВІН просто";"8x8"
"$1D5E24";"обмежений Час";"8x8"
"$1D5EE8";"IQ обмежувач";"16 x 16"
"$1D73C8";"Smoke limiter ";"16 x 16"
"$1D829A";"нью-мексико to IQ";"16 x 16"
"$1D7A98";"Smoke limiter ";"16 x 16"
"$1D7854";"Smoke limiter ";"16 x 16"
"$1D760C";"Smoke limiter ";"16 x 16"
"$1C693C";"EGR hysteresis";"25x1"
"$1C69A2";"EGR hysteresis";"25x1"
"$1C6A08";"EGR hysteresis";"25x1"
"$1C6A6E";"EGR hysteresis";"25x1"
"$1C6AD4";"EGR hysteresis";"25x1"
"$1C6B3A";"EGR hysteresis";"25x1"
"$1CAF10";"IQ обмежувач 100mm3";"16x1"
"$1CAFA6";"Torque limiter 500";"25x1"
"$1D5A0E";"Torque limiter limp mode";"25x1"
"$1D5AB0";"Torque limiter";"25x1"
"$1D5B16";"Torque limiter 500";"25x1"
"$1D5B7C";"Torque limiter 100mm3";"25x1"
"$1D5BE2";"Torque limiter";"25x1"
"$1D612C";"Speed IQ обмежувач";"16 x 16"
"$1F9C6E";"обмеження Швидкості";"1x1"
"$1FC6A2";"Rail linearisation";"4x1"
"$1D8B0A";"коробка Передач обмежувач 100mm3";"15x1"
"$1D8B48";"коробка Передач обмежувач 100mm3";"15x1"
"$1D8B86";"коробка Передач обмежувач 100mm3";"15x1"
"$1D8BC4";"коробка Передач обмежувач 100mm3";"15x1"
"$1D8C02";"коробка Передач обмежувач 100mm3";"15x1"
"$1D8C40";"коробка Передач обмежувач 100mm3";"15x1"
"$1D8C7E";"коробка Передач обмежувач 100mm3";"15x1"
"$1D8CBE";"коробка Передач обмежувач 100mm3";"16x1"
"$1D8D00";"коробка Передач обмежувач 100mm3";"16x1"
"$1D8D42";"коробка Передач обмежувач 100mm3";"15x1"
"$1D8D84";"коробка Передач обмежувач 100mm3";"15x1"
"$1D8DC2";"коробка Передач обмежувач 100mm3";"15x1"
"$1D8E00";"коробка Передач обмежувач 100mm3";"15x1"
"$1D8E3E";"коробка Передач обмежувач 100mm3";"15x1"
"$1D8E7C";"коробка Передач обмежувач 100mm3";"15x1"
"$1D8EBA";"коробка Передач обмежувач 100mm3";"15x1"
"$1D8EF8";"коробка Передач обмежувач 100mm3";"15x1"
"$1D8F36";"коробка Передач обмежувач 100mm3";"15x1"
"$1D8F74";"коробка Передач обмежувач 100mm3";"15x1"
"$1D8FB2";"коробка Передач обмежувач 100mm3";"15x1"
"$1D8FF0";"коробка Передач обмежувач 100mm3";"15x1"
"$1D902E";"коробка Передач обмежувач 100mm3";"15x1"
"$1D906C";"коробка Передач обмежувач 100mm3";"15x1"
"$1D90AA";"коробка Передач обмежувач 100mm3";"15x1"
"$1D90C8";"Single value IQ обмежувач?";"1x1"
"$1DA0D4";"Темп IQ обмежувач";"8x8"
"$1DA098";"IQ обмежувач 100mm3";"12х1"
"$1DB490";"СОЇ";"16 x 16"
"$1DB6D4";"СОЇ";"16 x 16"
"$1DB918";"СОЇ";"16 x 16"
"$1DBB5C";"СОЇ";"16 x 16"
"$1DBDA0";"СОЇ";"16 x 16"
"$1ECC76";"Термін";"20х20"
"$1DD0C0";"Попередньо SOI";"16 x 16"
"$1DD304";"Попередньо SOI";"16 x 16"
"$1DD548";"Попередньо SOI";"16 x 16"
"$1DD78C";"Попередньо SOI";"16 x 16"
"$1DD9D0";"Попередньо SOI";"16 x 16"
"$1DDC14";"Попередньо SOI";"16 x 16"
"$1DDE58";"Попередньо SOI";"16 x 16"
"$1DE09C";"Попередньо SOI";"16 x 16"
"$1DE2E0";"Попередньо SOI";"16 x 16"
"$1DE524";"Попередньо SOI";"16 x 16"
"$1FC8E4";"Розкрутка IQ";"16 x 16"
"$1FBD44";"Rail pressure";"16 x 16"
"$1FC0DE";"Темп rail обмежувач";"8x8"
"$1FC18C";"Rail обмежувач";"8x12"
"$1FB744";"Rail pressure";"16 x 16"
"$1FB500";"Rail pressure";"16 x 16"
"$1FAEF6";"Макс rail deviation";"16x1"
"$1FADDC";"Макс rail deviation";"16x1"
"$1FAD30";"SVB";"1x1"
"$1FADB0";"SVB";"1x1"
"$1FAEA8";"SVB";"1x1"
"$1FACCC";"SVB";"1x1"
"$1FACCE";"SVB";"1x1"
"$1FAF60";"SVB";"1x1"
"$1FB3C8";"SVB";"1x1"
"$1F9716";"Зворотний drivers wish";"16 x 16"
"$1F3F7E";"Турбо";"16 x 16"
"$1F41C2";"Турбо";"16 x 16"
"$1F4406";"Турбо";"16 x 16"
"$1F2246";"N75";"16 x 16"
"$1F1D7A";"N75";"16 x 16"
"$1F1B36";"N75";"16 x 16"
"$1F468C";"Atm turbo обмежувач";"16 x 16"
"$1F488C";"SVBL";"1x1"
"$1F48D4";"Турбо (inactive)";"16 x 16"
"$1F4B18";"Турбо (inactive)";"16 x 16"
"$1F4D5C";"Турбо (inactive)";"16 x 16"
"$1FD4A8";"Swirl flaps";"16 x 16"
"$1FD264";"Swirl flaps";"16 x 16"

тут представлені карти edc16c39 CF5, що я знайшов в інтернеті про файл fiat sedici 2.0 multijet 135cv

cinqueturbo
Собі ще додати файл до зробіть топ роботи..

ugoboss
Собі ще додати файл до зробіть топ роботи..

Errecinque

Я збирався сказати те ж саме.....серед усіх його знайдемо спосіб розблокувати він iq

bmw320cd
Ви просто можете завантажити файл з map list

bmw320cd
ось файли як і обіцяв... приємний подарунок, в надії вирішити проблеми...

манро
Хороша інформація..
В кілька днів я повинен зробити, я теж Джульєтта 170cv, може бути, я буду мати, щоб перевірити трохи..

GPoint
ось файли як і обіцяв... приємний подарунок, в надії вирішити проблеми...

Великий, і, враховуючи, що ми обидва помітили, що при збільшенні часу на DPF, що щось зміниться, я відмовлюся очей:

bmw320cd
Великий, і, враховуючи, що ми обидва помітили, що при збільшенні часу на DPF, що щось зміниться, я відмовлюся очей:

він просто в моєму файлі у мене 2 , розділених в залежності від температури fap
1 від 100°c до 400°c і нічого не обмежує значення педалі 8192=100%)
2 йде від 650°C до 1000°C і обмежує педаль більше 3500 обертів

GPoint
він просто в моєму файлі у мене 2 , розділених в залежності від температури fap
1 від 100°c до 400°c і нічого не обмежує значення педалі 8192=100%)
2 йде від 650°C до 1000°C і обмежує педаль більше 3500 обертів

Я думаю, що знайшов, я теж, просто щоб зрозуміти, значення осі температур ясно, без фактора конверсії?
На файл, що ти виклав на сторінках 4, то Giulietta TCT (думаю ваш) адресу, це 1C7418.
Розмірковуючи про цінності, тільки між 900 і 950 градусів дозволяє 100%. До і після зменшує знайдіть 20% від необхідного. Виявляється, навіть у вас, як міркування?

bmw320cd
Ви в теорії має бути так...
Як зазвичай 9 завантажити безкоштовно і без коментарів.. Може, краще було не поділитися map list файли і побачив, що ніхто не співпрацює

Errecinque
Ви в теорії має бути так...
Як зазвичай 9 завантажити безкоштовно і без коментарів.. Може, краще було не поділитися map list файли і побачив, що ніхто не співпрацює

Сумно, затвердження .....не всі можуть стояти цілий день на вивчення карти....коли один може нас....*****unque щиро в адреси, розміщені не бачу нічого, що могло б обмежити iq на високих передачах.....є в адресу шістнадцяти 1F74CC ряд обмежувачі 25x1 з осі iq (я впевнений, від damos croma) . В €5 багато більше навіть для регенерації можуть діяти в цьому напрямку....треба спробувати. Однак, на мій погляд, треба шукати якісь обмежувач, який має в осі обертання колеса

Errecinque

Більше того, я навіть спробувати те, що ви вже помітили, вчора в damos croma додаю img

Errecinque
І що??? У вас сталося щось адрес, що я сказав? Що ви думаєте??

GPoint
І що??? У вас сталося щось адрес, що я сказав? Що ви думаєте??

Але адреси, які ви писали, були заслані на карту fiat 16? В екран, читаю 1x1, потім один біт?

Errecinque
Але адреси, які ви писали, були заслані на карту fiat 16? В екран, читаю 1x1, потім один біт?
Ви, як сказали на адресу провідних lim 25x1 повідомлені з файлом шістнадцять map list. У той час як екран damos croma, просто шукати в тому ж районі, на проти файлу. Саме ті, повідомлені в доповіді Нм/км / Год і, якщо не помиляюся, 4 і 5 передач. Якщо у 6 не обмежує вас, то це ті,

ugoboss
привіт errecinque, я не файл хром і не можу знайти ці дві адреси у файлі 16, ви можете розмістити один sceen з фотографій зони, або, якщо знаєш адресу файлу 16, що я хочу, щоб перевірити, спасибі.

bmw320cd
Ви, як сказали на адресу провідних lim 25x1 повідомлені з файлом шістнадцять map list. У той час як екран damos croma, просто шукати в тому ж районі, на проти файлу. Саме ті, повідомлені в доповіді Нм/км / Год і, якщо не помиляюся, 4 і 5 передач. Якщо у 6 не обмежує вас, то це ті,

обмежує в стрибку і не так прив'язаний до швидкості... обмежує в 4-5-6-ій передачі , так що не думаю, якщо це зазначено в damos
я перепрошую, але у мене не так багато часу , в університетах та інших зобов'язань...

Errecinque
привіт errecinque, я не файл хром і не можу знайти ці дві адреси у файлі 16, ви можете розмістити один sceen з фотографій зони, або, якщо знаєш адресу файлу 16, що я хочу, щоб перевірити, спасибі.

Привіт Іван, тоді у файлі ШІСТНАДЦЯТИ області від 1f9c28 в 1f9c60. damos від значення в режимі 32 біт додаю скрін

bmw320cd
Привіт Іван, тоді у файлі ШІСТНАДЦЯТИ області від 1f9c28 в 1f9c60. damos від значення в режимі 32 біт додаю скрін

я дав йому очі у файлі шістнадцять, але я не розумію, як перекладі... мені дуже шкода ...

jacktheripper2
Хлопці, ламаю голову, але ви завжди поза дороги. Треба насамперед знайти a2l розмірі€5, якщо ні, не мене ти будеш ніколи ****.
У будь-якому випадку, навіть обмежувачі для руху в Нм, а не в мм3, i sv, згадані тут, є занадто багато, вистачить 5 і деякі було 5, я навіть не активні.
Не існує, не бита межа iq на edc16c39.

bmw320cd
Хлопці, ламаю голову, але ви завжди поза дороги. Треба насамперед знайти a2l розмірі€5, якщо ні, не мене ти будеш ніколи ****.
У будь-якому випадку, навіть обмежувачі для руху в Нм, а не в мм3, i sv, згадані тут, є занадто багато, вистачить 5 і деякі було 5, я навіть не активні.

4 днів, що я намагаюся навіть у форумі закордонних справ і не знаходжу нічого...

Xtreme0303
я погодився...у мене ті ж проблеми на браво 2.0 165cv

tranky
я погодився...у мене ті ж проблеми на браво 2.0 165cv

тема притаманна джульєтта.. відкрити спеціальний пост

GPoint

Я спробував зробити ще тест, змінюючи картки, властивих часу. ВІН, про який ми говорили на стор 7. У будь-якому випадку, я не міг спробувати з журналом через несправності на пк, однак у почуття, я, здається, не змінилося нічого.

Джек, прости за невігластво, але що це A2L???

tranky
Я спробував зробити ще тест, змінюючи картки, властивих часу. ВІН, про який ми говорили на стор 7. У будь-якому випадку, я не міг спробувати з журналом через несправності на пк, однак у почуття, я, здається, не змінилося нічого.

Джек, прости за невігластво, але що це A2L???

A2l = winols damos

GPoint
A2l = winols damos

Так що той, розміщених на bmw320cd, пов'язані з картка fiat 16 євро-5 не все в порядку?

tranky
Було б більш правильно сказати, що a2l я asap2 мене три ols damos, але в практичних факторів змінюється відносно.
Ви входите на довгостроковій основі роблять відмінності, але вони завжди індексів карт

tranky
Я ще не відкрила, але буде мати схожість на зони, але не Джульєтта, так що це приблизно, я думаю

GPoint
Я ще не відкрила, але буде мати схожість на зони, але не Джульєтта, так що це приблизно, я думаю

Ах Ок, спасибі за освітлення :-)

bmw320cd
Я до сих пір не знайти damos edc16c39 e5 тип джульєтта....

Errecinque
Просто навіть fiat bravo або схожі, головне, що буде edc16c39 cf5. Потім зони одні і ті ж і знаходяться

jacktheripper2
Я до сих пір не знайти damos edc16c39 e5 тип джульєтта....

Damos завжди croma

jacktheripper2
тема притаманна джульєтта.. відкрити спеціальний пост

Ебу-це ж так марно мати 2 пости, які говорять про тій же темі.

Errecinque
Damos завжди croma

Мені здається, хром - €5 .....я знав, що хром-це мертва €4

jacktheripper2
Мені здається, хром - €5 .....я знав, що хром-це мертва €4

Це точно, але деймон завжди, як хром навіть, якщо це €5

bmw320cd
Новин немає?

GPoint
Новин немає?

Я все ще сходжу з розуму, я шукав карти, в якій посилається на відсоток, 8192, але там можна зійти з розуму. Я також спробував знайти відмінності між 140CV і 170CV, як він порадив Джек, але де він говорить завжди відносяться до турбо, головки, і т. д. і т. д.

giuseppe89
Привіт gpoint я заявляю, що я не espe

giuseppe89
Вибачте, але я відправила вам помилково беру тут те, що я кажу.
Я заявляю, що я не експерт, а новачок, але якщо, як ви говорите, у нас є відмінності у hw ****llo голова, турбо і т. д. і т. д. це значить, що ми говоримо про різницю маси всмоктуваного повітря...ти не можеш принести якийсь журнал обидві версії?я не хочу сказати дурість,але датчик витрати повітря-це те ж саме? Може читати вплив повітря на впуску чи відрізняється "витрата", ніж у версії 170 л. с.? Можливо, є якась різниця також sw на управління масового витрати повітря?

GPoint
Вибачте, але я відправила вам помилково беру тут те, що я кажу.
Я заявляю, що я не експерт, а новачок, але якщо, як ви говорите, у нас є відмінності у hw ****llo голова, турбо і т. д. і т. д. це значить, що ми говоримо про різницю маси всмоктуваного повітря...ти не можеш принести якийсь журнал обидві версії?я не хочу сказати дурість,але датчик витрати повітря-це те ж саме? Може читати вплив повітря на впуску чи відрізняється "витрата", ніж у версії 170 л. с.? Можливо, є якась різниця також sw на управління масового витрати повітря?

bmw320cd
ніхто не прийшов більше ****? я зараз я практично втратив надію , здається, таємна пристрасть...

bmw320cd

відчувати себе в приватному

GPoint
відчувати себе в приватному

Не проблема, щоб не знайти спосіб, щоб мандат ДЕПУТАТА, я б не хотів, що вони вимкнені, альтернативи?

bmw320cd
Не проблема, щоб не знайти спосіб, щоб мандат ДЕПУТАТА, я б не хотів, що вони вимкнені, альтернативи?

ugoboss
народний ДЕПУТАТ відключені, в будь-якому випадку я думаю, що якщо б щось знати, і краще говорити про це тут, а не в приватному.

GPoint

Немає Новин?

GPoint
Шукаєте якоїсь інформації, як правило, завжди на питання, я читав, що крутний МОМЕНТ МОНІТОР на EDC17C49\69. Враховуючи, що кілька сторінок назад було сказано, що карта порушника був присутній на EDC17 але навіть на цих EDC16C39+ €5, хто-небудь знає щось більше, на цей МОМЕНТ МОНІТОР?

bmw320cd
Шукаєте якоїсь інформації, як правило, завжди на питання, я читав, що крутний МОМЕНТ МОНІТОР на EDC17C49\69. Враховуючи, що кілька сторінок назад було сказано, що карта порушника був присутній на EDC17 але навіть на цих EDC16C39+ €5, хто-небудь знає щось більше, на цей МОМЕНТ МОНІТОР?

я єдине, що я знайшов би обмежувач крутного моменту в мінус , але мені пояснили, від того ж jackripper, що навіть прокладає в 0, нічого не змінюється

jacktheripper2

На момент моніторингу, не має нічого спільного і присутній практично на всіх edc17