КПК

Перегляд Повної Версії : opel прикрашені 2000 cdti проблема після defap

сиско
21-07-2014, 23:03
привіт всім, як назву у мене проблема з цим автомобілем opel прикрашені 2000 cdti 2010 160 к. edc17 c19, тип двигуна a20dth, автомобіль отримав оновлення opel до ecu (власнику ? прийшов лист, що говорив йому їхати в дилерський центр) після оновлення власник каже, що споживає більше? і в холод мінімум f? з заскочки.
я і мій колега (ігор) ми defappata фізично і карту-й? здивоване egr з перехідником, а також карту, ми скористалися допомогою разів, так як ми не знаємо, вручну, коротше кажучи машина в холоди часто рослина до швидкості? коли їде, щоб розблокувати після тридцяти секунд і прийти в норму, або потрібно відключити, і при включенні знову йде добре, і тільки один раз ? з'явився в рамках письмового їхати на допомогу, очевидно, не існує ніяких кодів несправності (заслуга чи вина раз)

і додаю мод.
що, дивна ? що мій titan--- мене бачить, як ms42 відмінність? є bosch
всім заздалегідь дякую

сиско
21-07-2014, 23:32
я тільки що зрозумів, що, можливо, я повинен був розмістити його в Files автомобілів і автотранспортних засобів-ecu дизель прошу вибачення у адміністраторів, якщо я не правий, я був трохи обережні

enzopezzano
22-07-2014, 00:27
Ne раз, тим більше, не ecusafe працюють на цей тип ecu. Це потрібно зробити вручну.

сиско
22-07-2014, 00:45
спасибі enzo, що відповіли, це я вже? зрозумів, мені було цікаво, якщо хтось захоче мені дати деяке уявлення для того, щоб

magi1984
22-07-2014, 12:20
навіть *******ч добре працює на тих авто і дати вказівки, як це зробити в ручну ? що немислимо більше, що неможливо
є кілька змін, щоб відключити dpf правильно

enzopezzano
22-07-2014, 12:33
Насправді. Через повідомлення тут, на форумі, ви стаєте божевільним.

сиско
22-07-2014, 13:00
ок, спасибі хлопці, що знайшли хвилинку я думаю, що я повинен звернутися в сервіс, який пропонує форум, але я хотів би запитати ще, що ви думаєте, чи є спосіб відновити файл, який був в ecu до оновлення? (я маю на увазі від якоїсь бази даних, opel або щось ще, якщо у кого є аналогічна машина, яка, можливо, не зробив оновлення)

enzopezzano
23-07-2014, 00:26
якщо ви завантажуєте файл, який був до оновлення блоків. З оновленням змінилися коди ecu.

сиско
24-07-2014, 13:23
якщо ви завантажуєте файл, який був до оновлення блоків. З оновленням змінилися коди ecu.
привіт Enzo я не розумію, він блокує ебу або він блокує машини, які не pi??

tecnoecu
03-08-2014, 00:53
привіт, з яким інструментом працюєте? спробуйте зробити спочатку bekup

сиско
03-08-2014, 11:15
привіт всім, хлопці підкажіть, дискусії, сказавши, що я вирішив все, я покладався на розсилку з форуму, де я знайшов багато людей, підготовлених, так і пацієнтів, користуюся цією можливістю, щоб попрощатися і подякувати їм, знову-таки, мова пу? також закрити, дякую всім, хто написав, привіт