Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : opel упрыгожаныя 2000 cdti праблема пасля defap

сиско
21-07-2014, 23:03
прывітанне ўсім, як назва, у мяне праблема з гэтым аўтамабілем opel упрыгожаныя 2000 cdti 2010 160 л. edc17 c19, тып рухавіка a20dth, аўтамабіль атрымаў абнаўлення ў opel да ecu (ўладальніку ? прыйшоў ліст, што казаў яму ехаць у дылерскі цэнтр) пасля абнаўлення уладальнік кажа, што спажывае больш? і ў холад мінімум f? з зашчапкі.
я і мой калега (ігар) мы defappata фізічна і карту-й? здзіўлены egr з переходником, а таксама карту, мы скарысталіся дапамогай раз, так як мы не ведаем, уручную, карацей кажучы машына ў холаду часта расліна да хуткасці? калі едзе, каб разблакаваць пасля трыццаці секунд і прыйсці ў норму, альбо трэба адключыць, і пры ўключэнні зноў ідзе добра, і толькі адзін раз ? з'явіўся ў рамках пісьмовага ехаць на дапамогу, відавочна, не існуе ніякіх кодаў няспраўнасці (заслуга ці віна раз)

і прыкладаю мод.
што, дзіўная ? што мой titan--- мяне бачыць, як ms42 адрозненне? есць bosch
усім загадзя дзякуй

сиско
21-07-2014, 23:32
я толькі што ўсвядоміў, што, магчыма, я павінен быў размясціць яго ў Files аўтамабіляў і аўтатранспартных сродкаў-ecu дызель прашу прабачэння ў адміністратараў, калі я не мае рацыю, я быў трохі асцярожныя

enzopezzano
22-07-2014, 00:27
Ne раз, тым больш, не ecusafe працуюць на гэты тып ecu. Гэта трэба зрабіць уручную.

сиско
22-07-2014, 00:45
дзякуй enzo, што адказалі, гэта я ўжо? зразумеў, мне было цікава, калі хто-то захоча даць мне некаторы прадстаўленне для таго, каб

magi1984
22-07-2014, 12:20
нават *******span добра працуе на тых аўто і даць ўказанні, як гэта зрабіць у ручную ? што неймаверна больш, што немагчыма
есць некалькі змяненняў, каб адключыць dpf правільна

enzopezzano
22-07-2014, 12:33
На самай справе. Праз паведамлення тут, на форуме, вы становіцеся вар'ятам.

сиско
22-07-2014, 13:00
ок, дзякуй хлопцы, што знайшлі хвілінку я думаю, што я павінен звярнуцца ў сэрвіс, які прапануе форум, але я хацеў бы спытаць яшчэ, што вы думаеце, ці есць спосаб аднавіць файл, які быў у ecu да абнаўлення? (я маю на ўвазе ад нейкай базы дадзеных, opel або што-то яшчэ, калі ў каго есць аналагічная машына, якая, магчыма, не зрабіў абнаўленне)

enzopezzano
23-07-2014, 00:26
калі вы загружаеце файл, які быў да абнаўлення блокаў. З абнаўленнем змяніліся коды ecu.

сиско
24-07-2014, 13:23
калі вы загружаеце файл, які быў да абнаўлення блокаў. З абнаўленнем змяніліся коды ecu.
прывітанне Enzo я не разумею, ен блакуе эбу ці ен блакуе машыны, якія не pi??

tecnoecu
03-08-2014, 00:53
прывітанне, з якім інструментам працуеце? паспрабуйце зрабіць спачатку bekup

сиско
03-08-2014, 11:15
прывітанне ўсім, хлопцы падкажыце, дыскусіі, сказаўшы, што я вырашыў усе, я спадзяваўся на рассылку з форуму, дзе я знайшоў шмат людзей, падрыхтаваных, так і пацыентаў, карыстаюся гэтай магчымасцю, каб развітацца і падзякаваць іх, зноў-такі, гаворка пу? таксама закрыць, дзякую ўсіх тых, хто напісаў, прывітанне