сиско
21-07-2014, 23:03
прывітанне ўсім, як назва, у мяне праблема з гэтым аўтамабілем opel упрыгожаныя 2000 cdti 2010 160 л. edc17 c19, тып рухавіка a20dth, аўтамабіль атрымаў абнаўлення ў opel да ecu (ўладальніку ? прыйшоў ліст, што казаў яму ехаць у дылерскі цэнтр) пасля абнаўлення уладальнік кажа, што спажывае больш? і ў холад мінімум f? з зашчапкі.
я і мой калега (ігар) мы defappata фізічна і карту-й? здзіўлены egr з переходником, а таксама карту, мы скарысталіся дапамогай раз, так як мы не ведаем, уручную, карацей кажучы машына ў холаду часта расліна да хуткасці? калі едзе, каб разблакаваць пасля трыццаці секунд і прыйсці ў норму, альбо трэба адключыць, і пры ўключэнні зноў ідзе добра, і толькі адзін раз ? з'явіўся ў рамках пісьмовага ехаць на дапамогу, відавочна, не існуе ніякіх кодаў няспраўнасці (заслуга ці віна раз)
і прыкладаю мод.
што, дзіўная ? што мой titan--- мяне бачыць, як ms42 адрозненне? есць bosch
усім загадзя дзякуй
я і мой калега (ігар) мы defappata фізічна і карту-й? здзіўлены egr з переходником, а таксама карту, мы скарысталіся дапамогай раз, так як мы не ведаем, уручную, карацей кажучы машына ў холаду часта расліна да хуткасці? калі едзе, каб разблакаваць пасля трыццаці секунд і прыйсці ў норму, альбо трэба адключыць, і пры ўключэнні зноў ідзе добра, і толькі адзін раз ? з'явіўся ў рамках пісьмовага ехаць на дапамогу, відавочна, не існуе ніякіх кодаў няспраўнасці (заслуга ці віна раз)
і прыкладаю мод.
што, дзіўная ? што мой titan--- мяне бачыць, як ms42 адрозненне? есць bosch
усім загадзя дзякуй