Перегляд Повної Версії : центральний egr нові marelli MJ8DF
Хто ineressa вивчати закриття цих marelli?
як ви збираєтеся вивчати ? на MJ6 байт, який необхідно змінити, ви знаєте, що робить ? або краще, тому що, торкнувшись, що байт це виключає egr ?
mavaila1972
19-09-2012, 00:40
я думав, що я відправлю файл і побачив, що у мене є машина, щоб який-небудь тест та перевірити examiner
як ви збираєтеся вивчати ? на MJ6 байт, який необхідно змінити, ви знаєте, що робить ? або краще, тому що, торкнувшись, що байт це виключає egr ?
потрібно розбирати файл, щоб зрозуміти, що таке мікро
потрібно розбирати файл, щоб зрозуміти, що таке мікро
я знаю, що стає занадто складна річ !!!
я знаю, я впевнений, що і біт я намагаюся зробити деякі випробування
Від того, що я зрозумів, байт на MJ6 змінити параметри шім-управління egr disabilitandolo і, пригнічуючи контроль з боку ecu.
Ви думаєте, ви, щоб справу вдалося? робити?
Ви думаєте, ви, щоб справу вдалося? робити?
Впевнений, що ви, без сумніву, це тільки питання якийсь тест.
Впевнений, що ви, без сумніву, це тільки питання якийсь тест.
просто у мене мало часу, я намагаюся на машини
ce *******h, що робить досі ,le8df мають один біт відрізняється від 6f3 і значення ? відрізняється....
Впевнений, що ******* його обличчя на 8df?
Ви пробували?
кілька роблять вручну тільки, що в діагностиці з'являється несправність не горить!!!
також я чув, що не загоряється індикатор, але на діагностиці знайшли несправність, але хтось намагався з *******h добре......
що я знаю *******h не робить замки з egr
точно,хто сказав, що ******* грань закриття egr?
у мене теж дві криві експериментувати, якщо є машина свинки мають в розпорядженні декілька тестів
пошти, а також свій тест .... у мене машина свинки...
так потім ми в розділ " off limits