КПК

Перегляд Повної Версії : Kia Carens допомогу DPF OFF

tezzero
20-07-2014, 08:47
Добрий ранок, на цій ecu і сім'ї, включаючи ні програмного забезпечення, ні ******* ? в стані вирішити..хтось має рішення?спасибі ( ліжко з півень V53)

файл видалений ori

tezzero
20-07-2014, 11:21

cinqueturbo
20-07-2014, 12:24

Вибачте, а правда, що Титан мені помилку драйвера,
але, і, або, не, і EDC16C39?
winols мело підтвердження в будь-якому випадку..
хто сказав, що немає програмного забезпечення робить?
Раз приховує..pero ми знаємо, що назад...

leandro89
20-07-2014, 14:57
Добрий ранок, на цій ecu і сім'ї, включаючи ні програмного забезпечення, ні ******* ? в стані вирішити..хтось має рішення?спасибі ( ліжко з півень V53)

файл видалений ori

файли ori йдуть, розміщені в банку даних, якщо не було вже, і, обговорення вставити посилання з номером поста

tezzero
20-07-2014, 17:26
файли ori йдуть, розміщені в банку даних, якщо не було вже, і, обговорення вставити посилання з номером поста
ок, опублікована в банку даних

Я вже? пробував все...

cinqueturbo
20-07-2014, 23:47
ок, опублікована в банку даних

Я вже? пробував все...

отже, дозвольте мені краще зрозуміти..
програмне забезпечення, його обробляють, але результат та негативний?
де проблема? що дефект або несправність отримаєте?

tezzero
21-07-2014, 17:25
помилка 409 сигнал занадто низькою датчик різниці тиску

tezzero
21-07-2014, 17:30
мені дали цей файл, ви допоможете мені вона виправити CK оригінал ? опубліковано у верхньому спасибі

legendaryslave
22-07-2014, 00:54
мені дали цей файл, ви допоможете мені вона виправити CK оригінал ? опубліковано у верхньому спасибі

у cks ? вже ок, ти можеш це записати

baraldino
22-07-2014, 07:49
Я заявляю, що я не бачив файлів, але і
Якщо помилка ? P0409 ? притаманна клапан EGR, а не dpf

cinqueturbo
22-07-2014, 23:58
помилка 409 сигнал занадто низькою датчик різниці тиску

датчик й добре?
там вода всередині?
s? там вода всередині, можливо, є зламаною труби, що йде на DPF..

tezzero
23-07-2014, 01:16
написано..., але автомобіль не заводиться, і я не можу більше? навіть зробити' ID вранці я відчуваю в BDM

датчик й добре?
там вода всередині?
s? там вода всередині, можливо, є зламаною труби, що йде на DPF..
я можу перевірити..але спочатку я повинен повернути його в moto.grazie

Я заявляю, що я не бачив файлів, але і
Якщо помилка ? P0409 ? притаманна клапан EGR, а не dpf
Регенерує постійно з інтервалом приблизно 3 хвилини...

tezzero
25-07-2014, 10:15
мені потрібен bdm цієї ecu терміново!!!!дякую

cinqueturbo
25-07-2014, 13:12
мені потрібен bdm цієї ecu терміново!!!!дякую

Пошту читати повну BDM ми бачимо залишити...

tezzero
25-07-2014, 14:13
Пошту читати повну BDM ми бачимо залишити...
Прикріплений файл, вважає, що flash ? satta напис bdm з файлу прочитати в послідовний півень..Спасибі я в корму..

cinqueturbo
25-07-2014, 21:22
Прикріплений файл, вважає, що flash ? satta напис bdm з файлу прочитати в послідовний півень..Спасибі я в корму..

Флеш-здається, Ок.
до, безумовно, s-запланували Ee2Prom..
Спробуйте зробити scode частково..

tezzero
25-07-2014, 22:17
Дайте мені зрозуміти,...чому б sprogrammata враховуючи, що у мене написано в послідовний???

cinqueturbo
26-07-2014, 06:55
Дайте мені зрозуміти,...чому б sprogrammata враховуючи, що у мене написано в послідовний???

.. З тим, що писав?

ugoboss
26-07-2014, 07:09

файл flash, який у вас додається, не ? повний, ? читав в послідовний, і тільки карти не вистачає, все управління в mpc, якщо написати в bdm ви не поїдете ніколи не буде машини, ти зробив читанні bdm його, перш ніж написати це? я сподіваюся, що ви, якщо у вас postala.

legendaryslave
26-07-2014, 13:00
файл flash, який у вас додається, не ? повний, ? читав в послідовний, і тільки карти не вистачає, все управління в mpc, якщо написати в bdm ви не поїдете ніколи не буде машини, ти зробив читанні bdm його, перш ніж написати це? я сподіваюся, що ви, якщо у вас postala.
я великий

tezzero
26-07-2014, 15:20
має силу sbattermi в мережі я знайшов файл орі BDM і авто ? гра також робить роботу файл від разів (EGR DPF OFF), здається, що є проблеми...а з файлу прочитати в послідовний dpf не ecludeva conn немає в sw. сьогодні ввечері місця всі.Дякую

cinqueturbo
27-07-2014, 03:37

Ааа тепер зрозумів, або..
але, вибачте, не лай читати, перш ніж писати файл серійний BDM?
однак, на щастя, вирішена..

tezzero
28-07-2014, 22:51
Я відправив в банк файли золотими BDM, я забув сказати, що я написав файлів tucson на carens, і, оскільки він відмінно працює, я можу стверджувати, що вони на 100%сумісні.Дякую

gezame
30-07-2014, 00:44
має силу sbattermi в мережі я знайшов файл орі BDM і авто ? гра також робить роботу файл від разів (EGR DPF OFF), здається, що є проблеми...а з файлу прочитати в послідовний dpf не ecludeva conn немає в sw. сьогодні ввечері місця всі.Дякую

Привіт
Звичайно, послідовний, не читайте всі карти necesarie, щоб зробити dpf-off, не проблема solftware que використання.
У bdm читати всі contenutto файлу, і всі карти necesarie, щоб зробити dpf-off, потрібно cuasi caulque програмного забезпечення для цієї ecu, але cuasi все програмне забезпечення anula багато table de ?dtcs?