Перегляд Повної Версії : Kia Carens допомогу DPF OFF
Добрий ранок, на цій ecu і сім'ї, включаючи ні програмного забезпечення, ні ******* ? в стані вирішити..хтось має рішення?спасибі ( ліжко з півень V53)
файл видалений ori
cinqueturbo
20-07-2014, 12:24
Вибачте, а правда, що Титан мені помилку драйвера,
але, і, або, не, і EDC16C39?
winols мело підтвердження в будь-якому випадку..
хто сказав, що немає програмного забезпечення робить?
Раз приховує..pero ми знаємо, що назад...
leandro89
20-07-2014, 14:57
Добрий ранок, на цій ecu і сім'ї, включаючи ні програмного забезпечення, ні ******* ? в стані вирішити..хтось має рішення?спасибі ( ліжко з півень V53)
файл видалений ori
файли ori йдуть, розміщені в банку даних, якщо не було вже, і, обговорення вставити посилання з номером поста
файли ori йдуть, розміщені в банку даних, якщо не було вже, і, обговорення вставити посилання з номером поста
ок, опублікована в банку даних
Я вже? пробував все...
cinqueturbo
20-07-2014, 23:47
ок, опублікована в банку даних
Я вже? пробував все...
отже, дозвольте мені краще зрозуміти..
програмне забезпечення, його обробляють, але результат та негативний?
де проблема? що дефект або несправність отримаєте?
помилка 409 сигнал занадто низькою датчик різниці тиску
мені дали цей файл, ви допоможете мені вона виправити CK оригінал ? опубліковано у верхньому спасибі
legendaryslave
22-07-2014, 00:54
мені дали цей файл, ви допоможете мені вона виправити CK оригінал ? опубліковано у верхньому спасибі
у cks ? вже ок, ти можеш це записати
baraldino
22-07-2014, 07:49
Я заявляю, що я не бачив файлів, але і
Якщо помилка ? P0409 ? притаманна клапан EGR, а не dpf
cinqueturbo
22-07-2014, 23:58
помилка 409 сигнал занадто низькою датчик різниці тиску
датчик й добре?
там вода всередині?
s? там вода всередині, можливо, є зламаною труби, що йде на DPF..
написано..., але автомобіль не заводиться, і я не можу більше? навіть зробити' ID вранці я відчуваю в BDM
датчик й добре?
там вода всередині?
s? там вода всередині, можливо, є зламаною труби, що йде на DPF..
я можу перевірити..але спочатку я повинен повернути його в moto.grazie
Я заявляю, що я не бачив файлів, але і
Якщо помилка ? P0409 ? притаманна клапан EGR, а не dpf
Регенерує постійно з інтервалом приблизно 3 хвилини...
мені потрібен bdm цієї ecu терміново!!!!дякую
cinqueturbo
25-07-2014, 13:12
мені потрібен bdm цієї ecu терміново!!!!дякую
Пошту читати повну BDM ми бачимо залишити...
Пошту читати повну BDM ми бачимо залишити...
Прикріплений файл, вважає, що flash ? satta напис bdm з файлу прочитати в послідовний півень..Спасибі я в корму..
cinqueturbo
25-07-2014, 21:22
Прикріплений файл, вважає, що flash ? satta напис bdm з файлу прочитати в послідовний півень..Спасибі я в корму..
Флеш-здається, Ок.
до, безумовно, s-запланували Ee2Prom..
Спробуйте зробити scode частково..
Дайте мені зрозуміти,...чому б sprogrammata враховуючи, що у мене написано в послідовний???
cinqueturbo
26-07-2014, 06:55
Дайте мені зрозуміти,...чому б sprogrammata враховуючи, що у мене написано в послідовний???
.. З тим, що писав?
файл flash, який у вас додається, не ? повний, ? читав в послідовний, і тільки карти не вистачає, все управління в mpc, якщо написати в bdm ви не поїдете ніколи не буде машини, ти зробив читанні bdm його, перш ніж написати це? я сподіваюся, що ви, якщо у вас postala.
legendaryslave
26-07-2014, 13:00
файл flash, який у вас додається, не ? повний, ? читав в послідовний, і тільки карти не вистачає, все управління в mpc, якщо написати в bdm ви не поїдете ніколи не буде машини, ти зробив читанні bdm його, перш ніж написати це? я сподіваюся, що ви, якщо у вас postala.
я великий
має силу sbattermi в мережі я знайшов файл орі BDM і авто ? гра також робить роботу файл від разів (EGR DPF OFF), здається, що є проблеми...а з файлу прочитати в послідовний dpf не ecludeva conn немає в sw. сьогодні ввечері місця всі.Дякую
cinqueturbo
27-07-2014, 03:37
Ааа тепер зрозумів, або..
але, вибачте, не лай читати, перш ніж писати файл серійний BDM?
однак, на щастя, вирішена..
Я відправив в банк файли золотими BDM, я забув сказати, що я написав файлів tucson на carens, і, оскільки він відмінно працює, я можу стверджувати, що вони на 100%сумісні.Дякую
має силу sbattermi в мережі я знайшов файл орі BDM і авто ? гра також робить роботу файл від разів (EGR DPF OFF), здається, що є проблеми...а з файлу прочитати в послідовний dpf не ecludeva conn немає в sw. сьогодні ввечері місця всі.Дякую
Привіт
Звичайно, послідовний, не читайте всі карти necesarie, щоб зробити dpf-off, не проблема solftware que використання.
У bdm читати всі contenutto файлу, і всі карти necesarie, щоб зробити dpf-off, потрібно cuasi caulque програмного забезпечення для цієї ecu, але cuasi все програмне забезпечення anula багато table de ?dtcs?