Прагляд Поўнай Версіі : Kia Carens дапамогу DPF OFF
Добрай раніцы, на гэтай ecu і сям'і, уключаючы ні праграмнага забеспячэння, ні ******* ? у стане вырашыць..хто-то мае рашэнне?дзякуй ( ложак з певень V53)
файл ori выдалены
cinqueturbo
20-07-2014, 12:24
Прабачце, а ці праўда, што Тытан мне памылку драйвера,
але, і, або, не і EDC16C39?
winols мела пацверджанне ў любым выпадку..
хто сказаў, што не праграмнага забеспячэння робіць?
Раз хавае..pero мы ведаем, што назад...
leandro89
20-07-2014, 14:57
Добрай раніцы, на гэтай ecu і сям'і, уключаючы ні праграмнага забеспячэння, ні ******* ? у стане вырашыць..хто-то мае рашэнне?дзякуй ( ложак з певень V53)
файл ori выдалены
файлы крычы ідуць, размешчаныя ў банку дадзеных, калі не было ўжо, і, у абмеркаванне уставіць спасылку з нумарам посту
файлы крычы ідуць, размешчаныя ў банку дадзеных, калі не было ўжо, і, у абмеркаванне уставіць спасылку з нумарам посту
ок, апублікавана ў банку дадзеных
Я ўжо? спрабаваў ўсе...
cinqueturbo
20-07-2014, 23:47
ок, апублікавана ў банку дадзеных
Я ўжо? спрабаваў ўсе...
такім чынам, дазвольце мне лепш зразумець..
праграмнае забеспячэнне, яго апрацоўваюць, але вынік адмоўны?
дзе праблема? што дэфект або няспраўнасць атрымаеце?
памылка 409 сігнал занадта нізкай у датчык рознасці ціску
мне далі гэты файл, вы дапаможаце мне яна выправіць у CK арыгінал ? апублікавана ў верхнім дзякуй
legendaryslave
22-07-2014, 00:54
мне далі гэты файл, вы дапаможаце мне яна выправіць у CK арыгінал ? апублікавана ў верхнім дзякуй
у cks ? ужо ок, ты можаш гэта запісаць
baraldino
22-07-2014, 07:49
Я заяўляю, што я не бачыў файлаў, але і
Калі памылка ? P0409 ? ўласцівая клапан EGR, а не dpf
cinqueturbo
22-07-2014, 23:58
памылка 409 сігнал занадта нізкай у датчык рознасці ціску
датчык і добра?
там вада ўнутры?
s? там вада ўнутры, магчыма, есць зламанай трубы, што ідзе на DPF..
напісана..., але аўтамабіль не заводзіцца, і я не магу больш? нават зрабіць' ID раніцай я адчуваю ў BDM
датчык і добра?
там вада ўнутры?
s? там вада ўнутры, магчыма, есць зламанай трубы, што ідзе на DPF..
я магу праверыць..але спачатку я павінен вярнуць яго ў moto.grazie
Я заяўляю, што я не бачыў файлаў, але і
Калі памылка ? P0409 ? ўласцівая клапан EGR, а не dpf
Аднаўляе ўвесь час з інтэрвалам прыкладна ў 3 хвіліны...
мне патрэбен bdm гэтай ecu тэрмінова!!!!дзякуй
cinqueturbo
25-07-2014, 13:12
мне патрэбен bdm гэтай ecu тэрмінова!!!!дзякуй
Пошту чытаць поўную BDM мы бачым пакінуць...
Пошту чытаць поўную BDM мы бачым пакінуць...
Прымацаваны файл, лічыць, што flash ? satta надпіс bdm з файла прачытаць у паслядоўны певень..Дзякуй я ў корму..
cinqueturbo
25-07-2014, 21:22
Прымацаваны файл, лічыць, што flash ? satta надпіс bdm з файла прачытаць у паслядоўны певень..Дзякуй я ў корму..
Флэш-здаецца, Ок.
да, безумоўна, s-запланавалі Ee2Prom..
Паспрабуйце зрабіць scode часткова..
Дайце мне зразумець,...чаму б sprogrammata улічваючы, што ў мяне напісана ў паслядоўны???
cinqueturbo
26-07-2014, 06:55
Дайце мне зразумець,...чаму б sprogrammata улічваючы, што ў мяне напісана ў паслядоўны???
.. З тым, што пісаў?
файл flash, які ў вас прыкладаецца, не ? поўны, ? чытаў у паслядоўны, і толькі карты не хапае, усе кіраванне ў mpc, калі напісаць у bdm вы не з'едзеце ніколі не будзе машыны, ты зрабіў чытанні bdm яго, перш чым напісаць гэта? я спадзяюся, што вы, калі ў вас postala.
legendaryslave
26-07-2014, 13:00
файл flash, які ў вас прыкладаецца, не ? поўны, ? чытаў у паслядоўны, і толькі карты не хапае, усе кіраванне ў mpc, калі напісаць у bdm вы не з'едзеце ніколі не будзе машыны, ты зрабіў чытанні bdm яго, перш чым напісаць гэта? я спадзяюся, што вы, калі ў вас postala.
я вялікі
мае сілу sbattermi у сеціве я знайшоў файл врі ў BDM і аўто ? гульня таксама робіць працу файл ад раз (сістэмы рэцыркуляцыі ог І DPF OFF), здаецца, што есць праблемы...а з файла прачытаць у паслядоўны dpf не ecludeva conn няма ў sw. сення вечарам месцы ўсе.Дзякуй
cinqueturbo
27-07-2014, 03:37
Ааа цяпер зразумеў, ці не?!
але, прабачце, не лай чытаць, перш чым пісаць файл серыйны BDM?
аднак, да шчасця, вырашана..
Я адправіў у банк файлы залатымі BDM, я забыўся сказаць, што я напісаў файлаў tucson на carens, і, паколькі ен выдатна працуе, я магу сцвярджаць, што яны на 100%сумяшчальныя.Дзякуй
мае сілу sbattermi у сеціве я знайшоў файл врі ў BDM і аўто ? гульня таксама робіць працу файл ад раз (сістэмы рэцыркуляцыі ог І DPF OFF), здаецца, што есць праблемы...а з файла прачытаць у паслядоўны dpf не ecludeva conn няма ў sw. сення вечарам месцы ўсе.Дзякуй
Прывітанне
Вядома, у паслядоўны, не чытайце ўсе карты necesarie, каб зрабіць dpf-off, не праблема solftware que выкарыстання.
У bdm чытаць усе contenutto файла, і ўсе карты necesarie, каб зрабіць dpf-off, трэба cuasi caulque праграмнага забеспячэння для гэтай ecu, але cuasi усе праграмнае забеспячэнне anula многія de table ?dtcs?