racetronic84
19-07-2014, 16:19
Тады сення я паспрабаваў сапраўды ўсе...тэхнічна я scodificato эбу, але ў мяне есць праблема і я не разумею, калі залежыць ад таго, ці не. Тады я паспрабаваў scodifica Flash з ECUVONIX і не працуе (ад аналізу перамясціць крывыя рухавік) на самай справе мае іншы код Ecu і запісаўшы яго знікае індыкатар CHECK engine машына не заводзіцца. Спрабавалі scodifica за Ўсе e2p з Ecuvonix, Meucci ( роўна Ecuvonix) і Пасля (f? файл адрозніваецца ад двух іншых) вынік усе роўна не змяняецца, машына v? у матацыкл, але не падымаецца звыш 3000 абаротаў, як быццам ен у рэжыме? Recovery або Эканом-класа...там частка аўтамабіля загараецца кантрольная лямпа рухавіка (паведамляе пра памылку P1517_P1613_P0603), якія звязаны з няспраўнасць блока кіравання, няспраўнасць Иммо, каліброўкі эбу... праблема ўзнікае тады, калі не сцірае памылкі (але, верагодна ? звязана з тым, што дасягнула 50 ануляванне Памылак у ECU, прэрагатыва блока кіравання рухавіка Peugeot), хутчэй за ўсе, лічыльнік, які знаходзіцца ў BSI??? Мне пацвердзіце гэта што??? А то я спрабаваў выдаленне памылак DTC з ECUVONIX і шпіен ? зніклі...але ў эбу BSI засталіся 3 коды, невядома, але не выдаліць іх...магчыма, што не прымае яшчэ газ звыш 3000 абаротаў, чаму? аўтамабіль не сцірае памылкі на самай справе і застаецца ў recovery або эканом-класа, як вы хочаце назваць у сувязі з дасягненнем 50 ануляванне памылак (DTC)??
Дзякуй, прыкладаю файлы доказаў
Дзякуй, прыкладаю файлы доказаў