Прагляд Поўнай Версіі : Певень v2 vs renault mascott dxi 150
jared_poe
18-07-2014, 21:20
Прывітанне я сумневы, я прачытаў ECU гэта значыць, што выкарыстоўваючы пратакол renault espace edc16c3, мне здаецца, і чытання, здаецца, нармальна...што скажыце avr? праблемы пры запісе?
Хто-небудзь з вас меў вопыт на гэтых аўтамабілях?
blackwolf76
18-07-2014, 23:40
Звычайна, калі прачытаў таксама павінны напісаць яе...
Але калі edc16 я б у bdm... лепш не рызыкаваць.
legendaryslave
19-07-2014, 01:54
Я bdm Трохі stronze запісу страты зменены
jared_poe
02-08-2014, 15:34
Абнаўленне...мне ўдалося запісаць у файл, выкарыстоўваючы заўседы адзін і той жа пратакол, да жаль, для? не атрымалася выдаліць сістэмы рэцыркуляцыі ог.
Я зрабіў два тэсту, капіюючы змены ў EGR, што я знайшоў у сетцы renault Master але, акрамя таго, што індыкатар заўседы гарыць, дыягназ я мог бачыць, што EGR працавала яшчэ.
Іншы я зрабіў спрабуе цягнуць лініі, як гэта было ў edc 15 на тры карты, што я думаў, ставіліся да EGR, індыкатар заўседы гарыць, але дыягназ здавалася, што клапан не будзе кіраваным (роскід быў ад 0% да 1.2%).
У гэты момант мне патрэбна дапамога :confused: ці хто-то мне тлумачыць, як выдаленне EGR карту правільна на гэтыя ЭКЮ, або мне растлумачце як выдаліць DTC памылка P0400 (Паток РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ог Збой)