Прагляд Поўнай Версіі : Immo Off MJD8F2 ?
cinqueturbo
18-07-2014, 10:50
Добры Дзень..
Я аддаў бы яму руку, каб зразумець, што праграмнае забеспячэнне можа зрабіць Частковы або поўны да MJD8F2 ?
ці, калі можна вядома?
у банку дадзеных immo off або бачыў файл, панны, але я разумею, яшчэ мала на гэтыя MJD8..
таму, калі каго-то жаданне і час, каб растлумачыць мне, два cosucce ўсе вушы..;)
прыкладаю файл EEprom так, каб не казаць на вецер..
Гэта робіць дзева экю, а затым патрабуе ўзгаднення з дыягназам
cinqueturbo
18-07-2014, 13:53
Гэта робіць дзева экю, а затым патрабуе ўзгаднення з дыягназам
Дзякуй за інфо і вырашэння..
але, як гэта робіць дзева ад SW або ўручную?
Праграмнае забеспячэнне, файл адправіў ? gi? панны прывітанне
tecnoecu
18-08-2014, 12:39
добры дзень, есць некаторыя праграмісты з sw, прысвечаных цы робяць нават у obd табе проста кажу, што x info
magi1984
18-08-2014, 16:12
вы можаце таксама зрабіць immo off ведаеце, праўда?
cinqueturbo
18-08-2014, 19:13
вы можаце таксама зрабіць immo off ведаеце, праўда?
magi celai з м??
я не ведаю нічога..
або працаваў на розных MJD8, а не для иммо..
я ведаю, што сказаць pi??
і мала, што я мая для тэставання розных..
Я пацвярджаю, што вы можаце зрабіць-гэта частковае або поўнае з файла; для частковага або працэсы, файлы e2p з адпаведным праграмным забеспячэннем, або (рэкамендуецца) змянілі ўручную). Для ўсяго есць 2 шляхі : pi? проста ? зрабіць частковае і ўставіць у schedino, што назад, тыпу эмулятар звярнуцца? не прыміце-й? чарзе, або адключыць иммобилайзер ад ўспышкі( ? pi? цяжка ў тым сэнсе, што там мне давялося вывучыць шмат, каб зрабіць файл, які будзе працаваць).
cinqueturbo
20-08-2014, 13:32
Дзякуй за інфармацыю..
але, што sw апрацоўвае mjd8
улічваючы, што я ўсе раблю ўручную, я думаю, што нават immo універсальны decoding твар (частковай, поўнай)? улічваючы, што не выкарыстоўваю я не магу даць упэўненасць.
magi1984
20-08-2014, 18:01
я пацвярджаю, што агульная націску на flash, я таксама ўсе раблю ўручную, і гэтак жа, як воўк, я страціў даволі р? часу на damos на першай машыне, каб зразумець, як зрабіць яе
аднак cinqueturbo калі месца файл я спрабую табе дапамагчы.
cinqueturbo
20-08-2014, 19:27
аднак cinqueturbo калі месца файл я спрабую табе дапамагчы.
Дзякую цябе.. мая была больш? есць агульны пытанне, не паказвае на файл, але менавіта з-суле MJD8..
калі хочаце, дайце Мне прыклад https://www.professionalchiptuning.net/attachment.php?attachmentid=4577&d=1372173075
яшчэ раз дзякуй..
legendaryslave
21-08-2014, 12:54
улічваючы, што я ўсе раблю ўручную, я думаю, што нават immo універсальны decoding твар (частковай, поўнай)? улічваючы, што не выкарыстоўваю я не магу даць упэўненасць.
цікава гэта, што вы можаце асвятліць як зрабіць