Прагляд Поўнай Версіі : ТЭРМІНОВА Праблема Audi A4 2007 1.9 TDI 116 Л.С.
Прывітанне сябры, учора мне патэлефанавалі, каб праблема на гэтай машыне d імпарту Belga.il праблема, якая мае і тое, што турбіна не падымаецца больш 0.7mb ў pressione.messa турбіна новая і праблема, я думаю, што ен вырашае,увод у эксплуатацыю электрамагнітны клапан turbo N75 новы, і ен не ідзе,замяніў расходомер,датчык ціску turbo, але мэты дэпрэсіі і -1, то ок,калі я пастаўлю трубы прамыя турбіна канферэнц bene.regolata west gate нічога,кантраляванай карту і арыгінальны,праверыў pin ecu і адсек ecu і ok.e браніравалі галоўку блока новую, калі мне дзверы я хачу, каб праверыць фазны рухавік для scrupolo.scarico і на месцы,тое ж самае, фільтры, усе nuovi.nn я разумею, праблема у dv, так і параметры tt ok.una раз даў збой, які тычыцца вышынямер, які знаходзіцца ў ecu, але што-то я не даў piu.a хто-то і здарылася нешта падобнае?
прабачце, што вы разумееце пад "калі я стаўлю трубы прамыя"
што bypasso электрамагнітны клапан
blackwolf76
16-07-2014, 23:52
таксама кантралюецца egr??
вы засориться і робіць тое ж самае
blackwolf76
17-07-2014, 00:13
У гэты момант, таксама можа быць... нават калі сон вельмі скептычна на яе.
Тэст, хутчэй, каб праверыць дыягназ значэння тэмпературы, магчыма, спрацоўвае нейкі абмежавальнік, які спасылаецца на значэнне, да яго падключаны.
віз па адным, так і cn vas, што cn kts
але не ? што канкрэтна ў вас электрамагнітны клапан няспраўны, нават калі новы? чаму? калі bypassi вы кажаце, што добра
legendaryslave
17-07-2014, 00:35
з клапан n75 усталяваны таму ўсе працуе ? вясной, калі accelleri не ? што ў вас сцеку посуду
але не ? што канкрэтна ў вас электрамагнітны клапан няспраўны, нават калі новы? чаму? калі bypassi вы кажаце, што добра
праблема ідэнтычная, і клапан, і быў дастаўлены ў дылерскі цэнтр
з клапан n75 усталяваны таму ўсе працуе ? вясной, калі accelleri не ? што ў вас сцеку посуду
гэта бег назад усе было таксама рэгуляваць westgate, але нічога не рабіць
праблема ідэнтычная, і клапан, і быў дастаўлены ў дылерскі цэнтр
гэта бег назад усе было таксама рэгуляваць westgate, але нічога не рабіць
Калі ласка, праверце, калі машына мае датчык бараметрычнага дзе-то...
я не хачу, што б ен быў апошні, хто чытае, што вы знаходзіцеся на вышыні-й? высокая (і, такім чынам, атмасферны ціск менш), чым той, у якім на самай справе вы (і, такім чынам, ECU абмяжоўвае геаметрыі ціск на выхадзе.
blackwolf76
17-07-2014, 09:09
як сказаў легендарны... кантралюе сцек... нават мне адзін раз ? такое адбылося на адным з гэтых аўтамабіляў, і выхлап быў заткнуты. Адрываецца глушыцель адразу за турбіну і праверыць, калі затым соль.
За развязаная з машыны і, паставіўшы фіксаванай геаметрыі канферэнц-сенсацыя
cinqueturbo
17-07-2014, 10:20
З актывацыяй геаметрыі дыягназ, што f? нават не рухаецца?
сігнал на электрамагнітны клапан і адноснай харчаванне прыходзіць?
За развязаная з машыны і, паставіўшы фіксаванай геаметрыі канферэнц-сенсацыя
улічваючы, што ў фіксаванай геаметрыі служыць ipotizzo, што машына можа рухацца зменнай геаметрыяй і абмежавання ціску, я вярнуся, каб падазраваць які-то датчык, які счытвае дрэнна. тое, бараметрычнага ціску можа ствараць падобныя праблемы...
giuseppeturbo
18-07-2014, 19:07
Калі ласка, праверце правільнасць схемы з трубы, многія пасля працы на галоўках часам памыляюцца правільнага пазіцыянавання