Прагляд Поўнай Версіі : Audi A4 240cv 3000cc Перадач aut. Карту soft , можа быць добра ?
Каманду электроніка
16-07-2014, 20:09
Шкада, што тут я магу зірнуць на вашу карту!!! Кароткае спадзяюся, дарла!!!!
Каманду электроніка
16-07-2014, 20:38
Так, але я вас запэўніваю-заўседы вучыцца!!!!!
Так, але я вас запэўніваю-заўседы вучыцца!!!!!
вы ўжо? зрабіў аўтамабіль, падобны на гэты ?
Каманду электроніка
16-07-2014, 21:32
вы, вядома, і з невялікім ідуць сапраўды добра
на 55 наведванняў яшчэ ніхто не мае выгляд l .... Каманду выгляд, па крайняй меры, табе
danny677
17-07-2014, 15:32
Вы далі занадта шмат ціску turbo са значэннямі, блізкімі да 20% + (8-10% можа хапіць), таксама пад увагу, што дызель ў вас не так шмат.
Можна было даць што-то дызель нават пры 50% нагрузкі.
Педаль акселератара з + 15% не ? што вы адчуеце, granch?, я б паставіў 30% і, пачынаючы ад кута ніжняй ( але ? суб'ектыўнае ).
Абмежавальнікі крутоўнага моманту можна было падняцца яшчэ вышэй, але, калі вам адказвае " ок".
У цэлым ? карту, што, акрамя турба-альтино не стварае праблем.
Вы далі занадта шмат ціску turbo са значэннямі, блізкімі да 20% + (8-10% можа хапіць), таксама пад увагу, што дызель ў вас не так шмат.
Можна было даць што-то дызель нават пры 50% нагрузкі.
Педаль акселератара з + 15% не ? што вы адчуеце, granch?, я б паставіў 30% і, пачынаючы ад кута ніжняй ( але ? суб'ектыўнае ).
Абмежавальнікі крутоўнага моманту можна было падняцца яшчэ вышэй, але, калі вам адказвае " ок".
У цэлым ? карту, што, акрамя турба-альтино не стварае праблем.
Дзякуй, Дэні , я вельмі цаню ваш савет ... abbasser? ціск турбо і павялічыць? педаль ;-)
leandro89
17-07-2014, 19:50
прама зараз, што ў вас няма правоў для скачаць вы можаце даць свой савет