КПК

Перегляд Повної Версії : Зараз навіть я з ваших...

alxcrs
16-07-2014, 08:38
Добрий день всім...
Мене звати Олександр, я в провінції Мессіна і я також як і ви, я завзятий автолюбитель...
Механіка та електроніка мене зацікавив з самого дитинства, насправді я виріс з руками, завжди
брудні масла і з часом також бензину і кислоти, щоб при виготовленні друкованих плат.
Сьогодні робота в Катанні в області мікроелектроніки, але моя головна пристрасть залишається те, що
двигунів і тюнінг.
Перепрограмування ебу, я завжди був заінтригований, і пару років я почав вчитися,
коли можна і з "кошти щастя" навіть за допомогою інтернету.
Потім в один прекрасний день я натрапив на ваш форум, і я почав слідувати за вами (якщо тільки в якості відвідувача)
чому? я знайшов у вас моя ж ідея чіп-тюнінг, тобто розглядати не тільки як просте збільшення
оскільки тут і там, але, як справжній вивчення різних карт, за розміром як на механіці, що на
запит водія.
Я зрозумів, для? бути простий відвідувач не просто, так багато разів, я б хотів, щоб показати вам конкретні питання
але я не міг; тому я тут, я сподіваюся бути корисним для вас, як ви будете для мене...

Привіт.

Backgroop
16-07-2014, 09:09
Здравствуйте, Олександр ласкаво просимо на форум, а також розкажіть, скільки вам років, і гарне продовження

alxcrs
16-07-2014, 09:29
Привіт тобі Backgroop, дякую за прийом.
Мені 35 років, і деякі волосся білі...:)

leandro89
16-07-2014, 10:31
ласкаво просимо на форум і з моєї сторони

alxcrs
16-07-2014, 11:01
Привіт, Леандро, спасибі тобі...

fuorigiri12000
16-07-2014, 11:30
Ласкаво просимо Олександр, і отримуйте задоволення.

alxcrs
16-07-2014, 11:59
Привіт Обертів, завдяки...
Прошу, однак, вибачення у всіх користувачів, якщо в ці дні sar? трохи складна, чому? у мене деякі проблеми з комп'ютером, буде дуже сильно@? у будь-якому разі зробити все можливе.

lombian
17-07-2014, 14:27
привіт і ласкаво просимо