Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Цяпер нават я з вашых...

alxcrs
16-07-2014, 08:38
Добры дзень усім...
Мяне клічуць Аляксандр, я ў правінцыі Месіна і я таксама як і вы, я заўзяты аўтааматар...
Механіка і электроніка мяне прыцягнуў з самага дзяцінства, на самай справе я вырас з рукамі, заўседы
брудныя алею і з часам таксама бензіну і кіслоты, каб пры вырабе друкаваных поплаткаў.
Сення праца ў Катанні ў галіне мікраэлектронікі, але мая галоўная страсць застаецца тое, што
рухавікоў і цюнінг.
Перапраграмаванне эбу, я заўседы быў заінтрыгаваны, і пару гадоў я пачаў вучыцца,
калі можна і з "сродкі шчасце" нават пры дапамозе інтэрнэту.
Потым у адзін выдатны дзень я натыкнуўся на ваш форум, і я пачаў прытрымлівацца за вамі (калі толькі ў якасці наведвальніка)
чаму? я знайшоў у вас мая ж ідэя чып-цюнінг, то есць разглядаць не толькі як простае павелічэнне
паколькі тут і там, але, як сапраўдны вывучэнне розных карт, па памеры як на механіцы, што на
запыт кіроўцы.
Я зразумеў, для? быць просты наведвальнік не проста, так шмат разоў, я б хацеў, каб паказаць вам канкрэтныя пытанні
але я не мог; таму я тут, я спадзяюся быць карысным для вас, як вы будзеце для мяне...

Прывітанне.

Backgroop
16-07-2014, 09:09
Добры дзень, Аляксандр сардэчна запрашаем на форум, а таксама раскажыце, колькі вам гадоў, і добрае працяг

alxcrs
16-07-2014, 09:29
Прывітанне табе Backgroop, дзякуй за прыем.
Мне 35 гадоў, і некаторыя валасы белыя...:)

leandro89
16-07-2014, 10:31
сардэчна запрашаем на форум і з майго боку

alxcrs
16-07-2014, 11:01
Прывітанне, Леандра, дзякуй табе...

fuorigiri12000
16-07-2014, 11:30
Сардэчна запрашаем Аляксандр, і атрымлівайце задавальненне.

alxcrs
16-07-2014, 11:59
Прывітанне Абаротаў, дзякуючы...
Прашу, аднак, прабачэння ва ўсіх карыстальнікаў, калі ў гэтыя дні sar? трохі складаная, чаму? у мяне некаторыя праблемы з кампутарам, будзе вельмі моцна@? у любым выпадку зрабіць усе магчымае.

lombian
17-07-2014, 14:27
прывітанне і дабро запрашаем