Прагляд Поўнай Версіі : Уключэнне Xenon B klass
blackwolf76
14-07-2014, 20:56
Сябар патэлефанаваў мне, чаму? павінны ўключыць фары ксенон і палажэнняў у led-b klass-2012. Трэба, каб сіла афіцыйным дыягназам mercedes??
explode82
15-07-2014, 11:26
што я ведаю, гэта зойме дыягностыка mercedes,але можа змясціцца нават адной з тых, атрыманых кітайскі улічваючы, што не так ? праграмавання, які патрабуе паролі
прывітанне, тое, каб зрабіць рэйтынгі ад бартавога кампутара, а затым змяніць архітэктуру проксі аўтамабіль, могуць выкарыстоўваць два сродкі, і яны называюцца
леанарда
марконі
уваходзяць абедзве сям'і accinni, што іх вырабляе.
з праграмным забеспячэннем mercedes думаю, вы не маглі б уключыць нічога
explode82
20-07-2014, 15:15
але я пацвярджаю, што з дыягназам mercedes адмыкнутая, можна ўключыць без праблем,то рашэнняў 2, або знайсці, хто ен есць, і вы зробіце зрабіць актывацыю або vaii у mercedes. я ведаю, што дыягназ, які вам параілі ў першым пасце майго, і табе настойліва не рэкамендуецца,заплаціў, наступствы за мой кошт, і яны робяць сапраўды варта і як якасць? што ў якасці дапамогі, якія даюць
Асабіста я не думаю, што вопыт няправільны, можа ствараць меркаванне, cos? адмоўнае, я не меў непрыемных наступстваў, як апісана, вы ведаеце, што будучы інструменты, мультыбрэндавы, як і ўсе прылады мультыбрэндавых яны, пры неабходнасці, абмежаванні і будзьце асцярожныя, як вы прагрэс, але праблем нават цень.
explode82
20-07-2014, 22:53
мой адказ заснаваны не толькі на мой вопыт, але і многіх іншых калегаў, якія, як мне тады выдаткавалі адзін vagonata грошай для таго ciofeca HW
blackwolf76
20-07-2014, 23:09
на колькі я ведаю mil кліента вырашана ў mercedes, выконваючы простыя ўключэнне via афіцыйным дыягназам.,
З bosch на гэтыя працы вы робіце некалькі рэчаў на групы vag без якіх-небудзь праблем...